inzercia, predaj, predám, bazár

Biela vázička zn. Bavaria

Kategória: Starožitnosti

Predám bielu keramickú vázu, výška 14,5cm, priemer hrdla hore 6cm, priemer v najširšej časti cca 8cm, značená Kráľovská porcelánka Bavaria. Pekný matovaný vzor po celom obvode. Výborný vitrínový stav. Cena 15€ + poštovné. Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Biela vázička zn. Bavaria
Podobné inzeráty
Eschenbach Bavaria
Predam velky set starozitnej kolekcie znacky Eschenbach Bavaria. Ktora ma cca 120 rokov. Dokopy je to na 106 kusov! Iba jedna jedina mysa ma mensiu pouklinu ako je jasne z fotiek. Ostatne nemaju ziadne poskodenie! Jedna sa o Kavovy "mensie salky" a Cajovy "vacsie salky" a Obedovy set. Len vazny a seriozny zaujemca. Cena za vsetko je 300eur. Poprosim kontaktujte emailom.
Predám rôzny cibulák rôznych značiek
Predám porcelán cibuľový vzor, originál cibuliak / Zwiebelmuster Leander: party podnos na vajíčka 20cm - 25 € Bavaria: Hrnček s viečkom ca 0,3L so sitkom na čaj - 20 € Bavaria: Kávová šálka 0,2L a podšálka 14cm - 12 € Epiag: Popolník - 20 € Epiag: Podnos / Doska na chlieb - 26 € No name: Hodiny závesné nástenné kuchynské 23 cm (Kahla) - predané No name: Dóza na koreniny Oregano / Curry - 10 €/ks Delf: Váza - 30 € 2ks umakartová podložka 19cm pod kvetináč s gumenými nožičkami - 20 € 1ks umakartová podložka 31,5cm x 12cm pod kvetináč s gumenými nožičkami - 10 € špičkový stav predám aj jednotlivo zašlem aj poštou pozrite aj ďalšie moje inzeráty a ušetri na poštovnom to čo vidíte je aktuálne sleduj moje inzeráty, menia sa aj v priebehu uverejnenia
Starožitná porcelánová čajová súprava zn. BAVARIA - GERMANY
Predám efektnú starožitnú porcelánovú čajovú súpravu zn. Bavaria - Germany staroružovej farby kombinovanú postriebrenou alpakou. Na dobierku neposielam a na SMS nereagujem. Len pre vážnych záujemcov.
KÚPIM sady - ružový porcelán a sady značky Bavaria
KÚPIM sady zn. Bavaria Tirschenreuth Baronesse, Winterling. Hlavne šálky + podšálky tohto nemeckého porcelánu.
Trojset Winterling Kirchenlamitz Bavaria Nemecko
Trojset Winterling Kirchenlamitz Bavaria Nemecko Šálka V - 6,5 cm, P - 8 cm Podšalka P - 13 cm Dezertny tanier P - 17 cm Cena za trojset-14€ V ponuke 2 trojseta Stav-100%
Dóza, porcelán Bavaria a porcelánová soľnička
Ponúkam na predaj porcelánovú dózu Kerafina Porzellan Bavaria Germany, Echt Cobalt,zlatená, priemer 14,5cm, výška bez vrchnáku 5,3cm,nepoškodená. Cena 30€ + poštovné.Ďalej ponúkam na predaj starú soľničku zn, Loket,cena 10€ + poštovné. V prípade záujmu ma kontaktujte na email, tel. číslo je neplatné. Pozrite si aj moje ďalšie ponuky..