inzercia, predaj, predám, bazár

Big Bobby Car odrážadlo s prívesom

Kategória: Odrážadlá

Na predaj Big Bobby Car odrážadlo s prívesom, v dobrom, plne funkčnom stave. Odrážadlo má gumené kolesá, sú na ňom škrabance.
Big Bobby Car odrážadlo s prívesom
Podobné inzeráty
auticko Big Bobby Car s privesom
Predam odrazadlo Big Bobby Car s privesom. Chyba spoj medzi privesom a autickom (da sa lahko nahradit aj spagatikom). Pouzivane v dobrom stave. Osobny odber v Modre, okres Pezinok.
Big Bobby Car Classic odrážadlo s prívesom
Na predaj odrážadlo Big Bobby v dobrom, plne funkčnom stave, spolu s prívesom. Na odrážadle sú škrabance po celom obvode.
Odrážadlo Bobby BIG skúter s klaksónom modré 18m +
Predam odrazadlo Bobby BIG skúter s klaksónom modré od 18 mes. Odrazadlo je v top stave, bolo pouzivane najma vnutri a par krat vonku. Pripajam link na rovnaky produkt len v inom farebnom prevedeni: Osobny odber BA, pripadne dohodou.
Predam odrazadlo Bobby Car Next Turquoise BIG
Predam odrazadlo nemeckej znacky BIG. Odrážadlo Bobby Car Next Turquoise BIG s LED reflektormi a elektronickým klaksónom ergonomické sedadlo s velúrom. Odrazadll má nosnosť až 50 kg a jeho rozmery sú 57*30*39 cm, sedadlo je vo výške približne 20 cm. Sucastou je aj Vodiaca tyč s operadlom, ktora sa da lahko demontovat.
Odrážadlo auto Fulda Bobby Car BIG
Predám nové ešte nerozbalené odrážadlo Fulda Bobby Car BIG .Vhodné ako darček pod stromček. Je pre deti od +12m. Má nosnosť 50kg
Odrážadlo Big Bobby car
Predám dievčenské odrážadlo Big Bobby car, určené od roku. Ružová farba. Vhodne ako vianočný darček. Možnosť doručenia Košice aj Prešov.