inzercia, predaj, predám, bazár

BIO KRB 90x22x67cm

Kategória: Záhradné grily

Predám bioetanolový krb so zrkadlovou parabolou pre zväčšenie ohniska. Ku krbu predávam aj príslušenstvo viď foto. Krb bol použitý asi 5krát. Rozmery: 90x22x67cm.


BIO KRB 90x22x67cm
Podobné inzeráty
Krb
Predam zahradny krb. Ku krbu je aj vrch komina, my sme ho nepouzivali ( na foto oznacene vrch) Rost na grilovanie je sucastou. Vo vnutri krbu chyba spodna zelezna vanicka kde sa dava drevo (kusok plechu, da sa vyrobit alebo nahradit rovnym plechom ) . krb sa nachadza 4 km od NR, v pripade zaujmu si mozete krb svojpomocne demontovat.
Predám záhradný betónový krb
Predám záhradný betónový krb nový nepoužitý ,váha 300kg+-.Výška krbu 2.20+-m, s možnosťou predĺženia komínovej časti.Krb má otvor na kotlík a je možné spraviť v ňom guláš. Veľkosť ohniska je 60x50+-. Mala dohoda na cene možná. krb nevyrábam ani nepredávam ako predajca mám doma len tie čo sú na inzeráte.
Betonovy zahradny krb gril
Predam zahradny betonovy krb/gril. Farebne sa da krb jednoducho prisposobit pouzitim farby na beton pozadovaneho odtiena. Krb je rozoberatelny, diely nie je potrebne spajat/lepit. Rozmery: sirka 72 cm (rimsa 92 cm), hlbka 48 cm (s rimsou 58 cm), vyska 192 cm. Hmotnost cca.250 kg. Prosim o kontakt cez formular, cislo je vymyslene.
Záhradný betónový krb
Predám záhradný betónový krb nový nepoužitý ,váha 300kg+-.Výška krbu 2.20+-m, s možnosťou predĺženia komínovej časti veľkosť okniska je 60x50+- Mala dohoda na cene možná. krb nevyrábam ani nepredávam ako predajca mám doma len tie čo sú na inzeráte.
Záhradný krb
Predám záhradný železobetónový krb vysoký 220cm široký 84cm x 70cm. Ak potrebujete vyššiu kominovu časť mám na predaj 1,5m naviac . Bližšie info po telefóne. Pri rýchlom jednaní dohoda istá.
Záhradný krb veľký
Predám záhradný krb. Už je rozobratý na dielce a bez poškodenia.