inzercia, predaj, predám, bazár

Bivak Starbaits ATT Continental 2man+zimný prehoz

Kategória: Rybolov

Produkt známeho francúzskeho kaprárskeho špecialistu firmy Starbaits.
Priestranný veľkopriestorový rybársky bivak pre dve osoby s priestrannou predsieňou s dĺžkou 80cm.
Veľká predsieň výborne poslúži na úschovu vybavenia, ktoré nechceme mať priamo v bivaku.
Pevná odoberateľná podlaha pokrýva celký priestor bivaku vrátane predsiene.

Rozmery: 330 x 420 (z toho 80cm predsieň) x 165cm (š x h x v).
- materiál plášťa bivaku 210D s vodným sĺpcom 10000mm
Prehozy zvyšujú pevnosť bivaku.
Bivak bol veľmi málo použitý je v100% stave, bivak sa predáva aj so zimným prehozom. cena 400€
Dopravu na stredné a východné Slovensko viem zabezpečiť zdarma.
Bivak Starbaits ATT Continental 2man+zimný prehoz
Podobné inzeráty
Bivak Giants Fishing XT 2 Man + zimný prehoz
Predám vynikajúci bivak Giants Fishing Specialist XT 2 Man so zimným prehozom. Výhody tohto bivaku (vlastná skúsenosť): + nízka hmotnosť + super transportné rozmery + stabilný + s podlahou a prehozom sa neorosuje + vojdú sa 2 lehátka + za tú cenu masaker bivak Rozmery: 265x295x145cm Transportné rozmery: 100x22x22cm Hmotnosť: 11,4kg (bivak) Bivak je v zachovalom stave. K bivaku je podlaha, kolíky, 2 predné výmenné panely (priesvitný, moskytiéra). K bivaku je aj ORIGINÁL zimný prehoz Giants Fishing Specialist 2 Man Bivvy Overwrap, ktorý je v stave nového (takže párkrát použitý) ... (za prehoz som cvakal 90€, takže zohľadniť na cene) Dôvod predaja: moja fanatická duša mi vraví: "tento bivak máš už 3 roky, už ti treba druhý". Rozhodol som sa ju poslúchnuť a mám vyhliadnutý iný bivačik (bohužiaľ) ... Osobný odber možný v Humennom alebo pošlem na dobierku.
Bivak Delphin PANORAMA Eazy TWO MAN
Predám čisto nový - Bivak Delphin PANORAMA Eazy TWO MAN, zabalený ešte v krabici. Doprava kuriér GLS (3,99€ v cene), dobierka. POPIS PANORAMA Eazy je cenovo dostupný bivak, ktorý sa však svojou kvalitou môže pokojne rovnať s omnoho drahšími zástupcami daného segmentu. Pri návrhu tohto produktu bolo zámerom priniesť na trh bivak s netradičným, no zato veľmi praktickým riešením. Každé jedno okno tvorí podstatnú časť ceny bivaku. Je nutné zarátať tam materiál a extra prácne šitie. Rozhodli sme sa však plávať proti prúdu a klasický úzky vchod a dve okná, ktoré poznáte z väčšiny bivakov sme nahradili ultra širokým vchodom, ktorý má niekoľko podstatných výhod. Zachováva totiž dokonalý rozhľad na situáciu okolo bivaku, ako keby ste mali na v prednej časti obe okná. Navyše je možné bivak oveľa rýchlejšie prevetrať (súčasťou bivaku je aj zadné okno) a taktiež v prípade nutnosti uzavrieť. Vkladanie a vyberanie lehátok je odteraz o level jednoduchšie! A čo je najdôležitejšie, cenu, ktorú by ste uhradili za, v tomto prípade zbytočné okná, sme presunuli do priestoru bivaku. Ten ponúka grandiózny priestor pre dve osoby. Dvojrebrová konštrukcia bivaku je tvorená hliníkovými rúrkami, ktoré do seba dokonale zapadajú a vytvárajú veľmi pevný základ. Spolu s použitým, vysoko kvalitným materiálom tak PANORAMA Eazy predstavuje spoľahlivý a mimoriadne stabilný bivak, ktorý bez pochyby zvládne aj silný vietor, či veľký úhrn zrážok. K tomu všetkému prispievajú taktiež kompletne podlepené a následne testované švy. Svojím rozmerom bivak bez problémov obsiahne dve lehátka, pričom stále v ňom ostane dostatok miesta pre pohodlný pobyt pri vode. Taktiež je však vďaka transportným rozmerom ideálny pre rybárov uprednostňujúcich výpravy o samote, kedy PANORAMA ponúka maximálne komfortný priestor na lehátko, kreslo, taškovinu a všetko potrebné. Pridanou hodnotou je aj veľký predný šilt, ktorý v danej cenovej kategórii vôbec nie je samozrejmosťou. V balení je bivak dodávaný spolu so základnou podlahou, ktorú je možné po obvode k stenám upnúť pomocou suchých zipsov. Za účelom pohodlného transportu dostanete k aj bivaku praktické prenosné puzdro s pevnými rukoväťami. Technické parametre: Vonk. rozmer: 305×250 cm Výška bivaku: 160 cm Dĺžka šiltu: 55 cm Transp. rozmery bivak: 140x25x25 cm Hmotnosť bivaku: 8 kg
Bivak Fox EOS 2man
Predám bivak fox EOS 2man+zimný prehoz..bivak má za sebou 3 sezóny,veľmi dobrý stav,žiadne poškodenie.prehoz nebol ani raz použitý
Bivak Fox r-series 2 man XL + zimný prehoz
Predám bivak od firmy Fox t-series 2 man XL camo + zimný prehoz. Bivak je v dobrom stave, aj zimný prehoz je v poriadku. Bivak mám od augusta 2020. K bivaku je komplet výbava koliky, podlaha, moskytierove dvere, nepriehľadné dvere a priehľadné. Dôvod predaja je, spolupráca s inou firmou. Záujemcovia prosím píšte na e-mail alebo SMS. Neznáme čísla nezdviham. Ďakujem za pochopenie. Preferujem osobný odber, keďže bivak ma svoju váhu a transportné rozmery, by som to musel posielat kurierom a bolo by vyššie poštovné.
Bivak Fox r-series 2 man XL + zimný prehoz
Predám bivak od firmy Fox R-series 2 man XL camo + zimný prehoz. Bivak je v dobrom stave, aj zimný prehoz je v poriadku. Bivak mám od augusta 2020. K bivaku je komplet výbava koliky, podlaha, moskytierove dvere, nepriehľadné dvere a priehľadné. Dôvod predaja je, spolupráca s inou firmou. Záujemcovia prosím píšte na e-mail alebo SMS. Neznáme čísla nezdviham. Ďakujem za pochopenie. Preferujem osobný odber, keďže bivak ma svoju váhu a transportné rozmery, by som to musel posielat kurierom a bolo by vyššie poštovné.
Bivak Fox r-series 2 man XL + zimný prehoz
Predám bivak od firmy Fox R-series 2 man XL camo + zimný prehoz. Bivak je v dobrom stave, aj zimný prehoz je v poriadku. Bivak mám od septembra 2020. K bivaku je komplet výbava koliky, podlaha, moskytierove dvere, nepriehľadné dvere a priehľadné. Možnosť predaja samotného zimného prehozu za 150€ + poštovné (možnosť poslať poštou na dobierku). Záujemcovia prosím píšte na e-mail alebo SMS. Neznáme čísla nezdviham. Ďakujem za pochopenie. Preferujem osobný odber, keďže bivak ma svoju váhu a transportné rozmery, by som to musel posielat kurierom a bolo by vyššie poštovné. Pri posielaní poštou platba dopredu.