inzercia, predaj, predám, bazár

Bižutéria - náhrdelníky - zľava 20%

Kategória: Šperky

Ponúkam dva náhrdelníky, retiazky. Dĺžka(obvod) menšej retiazky je cca 52 cm a väčšej je cca 88cm a tu je aj nastaviteľná dĺžka. Cena 2€/ks, alebo obe za 3,20€. Zľava 20% na uvedené sumy.
Osobné prevzatie v BN, TO, TN, NR. Alebo môžem poslať poštou doporučene +2€(pri platbe vopred na účet); prípadne na dobierku +3,50€.
Prosím záujemcov, aby ma kontaktovali hlavne e-mailom, prípadne telefonicky, nie SMS. Ďakujem za pochopenie.
Bižutéria - náhrdelníky - zľava 20%
Podobné inzeráty
mix náhrdelník náušnice náramok ... bižutéria SNO
5 eur set v krabičke- brošňa z perál a prsteň, prsteň sa dá prispôsobiť, 5 eur set- umelý krištáľ náramok a náušnice. 2 eur červené náušnice guličky, bižutéria, 1,50 eur priehľadné Náušnice, 2,50 eur rubínovo červené náušnice, párkrát nosenė, 1,50 eur Náhrdelník v bledomodrých odtieňoch, bižutéria SNÖ: 4 eur visiace náušnice SNO z umelých perál na háčik, 2 eur trblietavé náušnice srdiečka, bižutéria SNO. fialovo popolavý náhrdelník PREDANÝ, 2 eur zelenofialové náušnice bežná bižutéria, 7 eur kus: dámsky náhrdelník SNÖ s plnými a prázdnymi kruhmi, dá sa nosiť aj ako retiazkový opasok, náhrdelník s modrými kamienkami SNÖ, náhrdelník s dvomi príveskami v tvare slzy SNÖ, nenosený s visačkou, 10 eur dlhý náhrdelník s ružovými kamienkami SNÖ, nenosený, 3 eur dlhá jemná retiazka s guličkou, 1 eur náušnice dvojitė kruhy - jednoduché bezchybné zapínanie, pri detailnom skúmaní kde-tu vidno jemné škvrnky, čo je zohľadnenė v cene. 4 eur šedý náhrdelník, Nový nenosený, značka SNÖ,
mix náhrdelník náušnice náramok ... bižutéria SNO
5 eur set- umelý krištáľ náramok a náušnice. 4 eur set AVON v krabičke: brošňa z perál na uzatvárateľný špenlík a prsteň, prsteň sa dá prispôsobiť, 2 eur červené náušnice guličky, bižutéria, 1 eur priehľadné Náušnice, 2,50 eur rubínovo červené náušnice, párkrát nosenė, 1 eur Náhrdelník v bledomodrých odtieňoch, bižutéria SNÖ: 4 eur visiace náušnice SNO z umelých perál na háčik, 2 eur trblietavé náušnice srdiečka, bižutéria SNO. fialovo popolavý náhrdelník PREDANÝ, 2 eur zelenofialové náušnice bežná bižutéria, 6 eur kus dámsky náhrdelník SNÖ s plnými a prázdnymi kruhmi, dá sa nosiť aj ako retiazkový opasok, 7 eur kus: náhrdelník s modrými kamienkami SNÖ, náhrdelník s dvomi príveskami v tvare slzy SNÖ, nenosený s visačkou, 10 eur dlhý náhrdelník s ružovými kamienkami SNÖ, nenosený, 3 eur dlhá jemná retiazka s guličkou, náušnice dvojitė kruhy darujem k nákupu, jednoduché bezchybné zapínanie, pri detailnom skúmaní kde-tu vidno jemné škvrnky, 4 eur šedý náhrdelník, Nový nenosený, značka SNÖ,
Náhrdelníky (bižutéria)
Náhrdelníky Zdravím, mám na predaj náhrdelníky. Kupované v Rakúsku v PRIMARKU. Nikdy nenosené, ešte sú v originálnom balení, takže v podstate nové a vhodné aj ako darček. Dôvod predaja: Nezapáčili sa obdarovanej osobe. Cena za kus 5€ + poštovné, alebo osobný odber. Môžem poslať aj cez zásielkovňu (PACKETA). Taktiež po dohode môžem priviezť v okolí Skalice. V prípade záujmu, alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte, kedykoľvek kontaktovať. Len volať, na SMS nereagujem. Telefónne číslo:
Bižutéria-predaj
Predám pekné málo nosené dámske náhrdelníky. Cena za jednotlivé náhrdelníky je 5,- eur a k tomu sa pripočítava poštovné. Bižutéria č.1.
Bižutéria-nenosené náhrdelníky a chokre
Bižutéria-nenosené náhrdelníky a chokre. Cena je 1€/1 kus + poštovné. Je možný aj osobný odber v Košiciach. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty
Bižutéria-Náramky,Náušnice,Náhrdelníky,Brošne,Hodinky,Príves
Bižutéria - všetko spolu 37ks - Náramky, Náušnice, Náhrdelníky, Brošne, Hodinky, Prívesky Osobný odber BA Petržalka, alebo poistene poštou pri platbe vopred na ucet.