inzercia, predaj, predám, bazár

Blatník skoda octavia 3

Kategória: Súčiastky a diely

Predám predný pravý blatník z škody octavie 3 predfacelift 2018. Lak v peknom stave, pri stĺpiku je trošku prehnutý viď foto. Cena 35€
Blatník skoda octavia 3
Podobné inzeráty
Novy blatnik.
Predam novy zadny blatnik na klasicky bicykel s 26 palcovymi kolesami,blatnik ma rozmery,dlzka-68cm,polomer-34cm,sirka blatnika-5,5cm,dalej predam kluce na ceskoslovenske bicykle vyrobene za socializmu,napr.-eska,soby,liberta,lady,velamos atd.,blizsie informacie poskitnem telefonicky,na sms nereagujem.
Koleso, vidlice, blatník, bowden a riadítká
Predám koleso a vidlice 26 zol, blatník, bowden a riadítka podla priložených obrázkov. - predné koleso rozm. 12 x 2,125 na malý bicykel bez plášťa a bez duše (obr. 1) - vidlica holá na horský bicykel 26 zol. (obr. 4 5 6) - vidlica na cestný bicykel 26 zol. vrátane šrobenia a ložísk plus blatník (obr. 7 8 9 10 11 12) - bowden s lankom na prednú brzdu (obr. 13) - riadítka podla priložených obrázkov (obr. 6) - predné koleso (16x2,125) 57-305 - predné koleso červené v.č. 16x1,75 + žltý plášť - plášť žltý v.č. 16x1,75 (foto na požiadanie) - plášť biely v. č. 37-288 B20 (foto na požiadanie) Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Blatník na bicykel - zadný
Predám nový nepoužitý zadný blatník. Možnosť nastavenia polohy v dvoch bodoch. Ideálne osobný odber v KE, prípadne do dohode doveziem - veľa cestujem po celej SVK.
Cyklo doplnky a príslušenstvo
Predám nasledovné cyklo doplnky a príslušenstvo na bicykel a to: Odrazky na koleso 4 kusy Predám tieto nové odrazové sklíčka na kolesa o počte 4 ks. Cena spolu za 4 kusy je 3 €. Blatníky na bicykel sú predané. Vodidlo reťaze bicykla Predám nové vodidlo reťaze bicykla. Cena: 3 €. Čierny neoprénový chránič reťaze bicykla Predám tieto čierne neoprénové chrániče reťaze bicykla. Cena za jeden kus je: 2 €. Plastové blatníky na bicykel značky KROSS Predám tieto nové plastové blatníky značky KROSS na bicykel. Mám na predaj 2 kusy. Ultraľahký plastový blatník vyrobený z flexibilných polypropylénových panelov. Blatník sa uchycuje za pomoci SK pások. Cena spolu za 2 kusy je 6 €. Brzdové čeľuste na bicykel Predám tieto nové brzdové čeľuste na bicykel – kompletná súprava predné + zadné. Cena spolu za predné a zadné je 11 €. Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
Blatník DEFENDER m1
Predám používaný DEFENDER m1 rýchloupínací blatník na bicykel Foto pošlem na požiadanie Cena 1 €
TopPeak Defender 11-29 zadny blatnik
predam kvalitny zadny blatnik idealny na 29 kolesa ale pohode sa da jazdit aj na 26 palcovych alebo medzi.. ako novy, jazdeny par krat a bicykel sa predal bez blatnika a ostal navyse.. v obchode cez 33 euro pytaju, ponukam za 15 osobne v ba, dakujem