inzercia, predaj, predám, bazár

blázonko Magnum & exotická Beretta

Kategória: Mačky

Ponúkam na adopciu krásnych mladých súrodencov (nar. jeseň 2022) - každého zvlášť, pretože majú celkom iné povahy a potreby.
Boli nájdení bezprízorne sa potulujúci po ulici a žobrajúci jedlo. Prevzalo ich OZ MačkySOS, zabezpečili sme vet. úkony a hľadáme domovy.
Obaja v minimalistickom čiernom prevedení sťa lakovaná koža :D (black solid) Výhoda - čierne chlpy tak veľmi nevidno na oblečení ;)

MAGNUM

Magnumík je taký medvedík. Väčší a mocnejší, než sestra, je to predsa chlap! Kontrastne k tomu však o to väčší poserko :D Troška bude na začiatku zmätkár a reaguje cholericky, no nikdy nie agresívne. Potrebuje čas, aby si na svojich zvykol. Prvé týždne u Vás sa ľahko zľakne, nezvláda prudšie pohyby a panikári. Avšak zároveň je zvedavý, rád chodí svojich nových ľudí obzerať, ovoniavať ich veci a sledovať ich činnosti. Dokonca raz za čas sa má náladu aj pritúliť a vydrží sa veru dlho mojkať - pokiaľ ho niečo nevyplaší :) Poslednou dobou má stále viac a viac mojkacích chvíl, čiže je to na dobrej ceste.
Hľadám mu domov ideálne k nejakému mačaciemu kamošovi, pretože dosť unúva sestru a chodí za ňou ako tieň, otravuje ju a budí. Rád by sa s niekým hral a sestra má teda vyberanejšie dámske móresy.

BERETTA

Berettka je tak krásna mačka, akú len tak neuvidíte. Vyzerá ako egyptská nástenná maľba. Má neskutočne dlhé uši a síce urastenú, no elegantnú postavu. Na rozdiel od brata je veľmi spoločenská, reaguje na privolanie a vyslovene vyhľadáva ľudskú spoločnosť. Je stále prítulná, hladkanie a manipuláciu s ňou si užíva, je to skrátka úplná pohoďáčka. Zvládla by aj rozumné deti. Je tiež hravá, ale v rozumnej miere - možno sa to viac prejaví, ak už nebude s bratom, ktorý by sa s ňou hral nonstop.
Iné mačky pre ňu nebudú problém, aj na psa by si zvykla, ale najviac jej sedí práve ľudská spoločnosť, čiže aj jedináčikom by mohla byť, ak by nebývala príliš často a dlho sama doma. Je veľmi vhodná do rodiny, i keď sa bude prvé dni báť a ostýchať, neskôr sa na vás naviaže.

Obe mačičky sú odčervené, kastrované, začipované, FIV/FeLV neg., zaočkovaný je len Magnum. S Berettkou musíme ešte doriešiť zápal ďasien (možné aj v novom domove). Naučení na WC a škrabadlo.
Ponúkam ich do interiéru so zabezpečenými oknami sieťkou (proti pádu/strate).
Adopčná zmluva s poplatkom (45€).

Bratislava - nezáväzná návšteva vítaná!
Kontakt:
ABY SME PREDIŠLI SPAMOVÝM TELEFONÁTOM, NAMIESTO VOLANIA PÍŠTE PROSÍM.
whatsapp:
messenger: Sandra Sendi Kabátová
e-mail: sendi.coco@
blázonko Magnum & exotická Beretta
Podobné inzeráty
Exotická kráska MUFFIN hľadá domov
Vek: približne 1,5 roka FIV a FeLV negatívna, odčervená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Muffin je exotická princezná s hebkým dymovým kožúškom, ktorá je síce drobná, ale o to väčšia je jej osobnosť a túžba získať si pozornosť a dotyk človeka. Je veľmi spoločenská a miluje ľudí, no ocení ľudského spoločníka, ktorý bude ctiť jej slobodu. A keď zazrie hračku, z elegantnej dámy sa opäť zmení na hravé mačiatko. Oslovila vás? Ozvite sa nám na náš FB messenger Robin Slovensko, emailovú adresu martina@ alebo na naše mačacie číslo (+421) . Radi vám o nej povieme viac.
Exotická kráska MUFFIN hľadá domov
Vek: približne 2,5 roka FIV a FeLV negatívna, odčervená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Muffin je exotická princezná s hebkým dymovým kožúškom, ktorá je síce drobná, ale o to väčšia je jej osobnosť a túžba získať si pozornosť a dotyk človeka. Je veľmi spoločenská a miluje ľudí, no ocení ľudského spoločníka, ktorý bude ctiť jej slobodu. A keď zazrie hračku, z elegantnej dámy sa opäť zmení na hravé mačiatko. Oslovila vás? Ozvite sa nám na náš FB messenger Robin Slovensko, emailovú adresu martina@ alebo na naše mačacie číslo (+421) . Radi vám o nej povieme viac.
Krytie kocúrik perzská exotická mačka
Perzský exotický kocúrik, na foto je ostrihaný si hladá priatelku predtým než pôjde na kastráciu. Len čisté a zdravé fiv negatívne micky ktoré neškrabú. Buď 50€ alebo si prosíme jedného potomka (bude zmluva), pokial sa dohodneme na potomkovi, kedže by sme radi mali jedného jeho potomka k našim dvom mačičkám. Nepredám ho,je to láska má rok. Mačičku môžte nechať u nás podla dohody napr. 2 dni. Najlepšie SMS. Ďakujem
exotické mačičky s PP
Predáme párik krásnych a prítulných mačiček vzácneho plemena Exotická mačka. Toto plemeno je výnimočné jemné, prítulné, tolerantné k ostatným domácim miláčikom a presne takí sú Jimmy a Bodka. Mačičky majú 1,5 roka, sú vhodné na výstavy. Mačička bola na výstavách úspešná, je čakateľ na titul šampióna :) mačičky sú veľmi čistotné, zvyknuté na život v domácnosti s dieťatkom. len do skvelých rúk. dôvod cestovanie .
Savannah maciatka F6
Na predaj krásne mačiatka plemena Savannah generácie F6. Savannah mačky sú exotické/hybridné plemeno od servala stepneho a domácej mačky. Majú nádhernú, exotickú a divokú povahu, no zároveň sú veľmi milé a prítulné. Narodené 15.3.2023 a budú k odberu v 15 týždni po karanténe. Naše mačiatka sú zdravé, očkované, začipované s pasom,EU pasom registrované v TICA. Hľadajú si nového milujúceho majiteľa. Savannah mačiatka sú veľmi zaujímavou voľbou pre milovníkov zvierat, ktorí hľadajú niečo unikátne a neobvyklé. Sú veľmi inteligentné a hravé, a dokážu sa prispôsobiť rôznym životným podmienkam. Ak hľadáte skutočne špeciálne mačiatko, Savannah je tou správnou voľbou. Ak ste zaujatí a chcete sa dozvedieť viac o našich mačiatkach, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám poskytneme ďalšie informácie a pomôžeme Vám nájsť toho správneho spoločníka pre Vás a Vašu rodinu. = = Na SMS neodpovedam = = Prosim volat ak mate seriozny zaujem. Savannah,bengalska,bengal,ocicat, savanska,serval,mainska,macka,divoka,kocour,maciatko,macicka,exoticka macka