inzercia, predaj, predám, bazár

Blesk EXAKTA CTZ-25

Kategória: Analógové fotoaparáty

Dobrý deň predám externý výkony blesk od spoločnosti Exakta, tento blesk je vhodný pre analógové zrkadlovky alebo aj pre digitálne. Blesk používa štandardne koľajnicové uchytenie, je možne nastaviť niekoľko režimov, blesk ponuka aj plne manuálne nastavenie. Blesk sa vie ohýbať o 90 stupňov, je vhodný pre začiatočníkov aj pre pokročilých fotografov. K blesku sú všetky originálne dokumenty a papiere je v stave nového kusu.
+ Návod na použitie
+ Záručný list
+ Doklady o kúpe
⚫ Značka: EXAKTA
⚫ Model: CTZ-25
⚫ Uchytenie : univerzálne
⚫ Krajiny výroby: Nemecko
Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.
Blesk EXAKTA CTZ-25
Podobné inzeráty
Exakta RTL 1000
Exakta RTL 1000 je 35 mm zrkadlovka vyrobená spoločnosťou VEB Pentacon Dresden v rokoch 1969 až 1973. Napriek názvu Exakta a zdieľaniu pôvodného bajonetu Exakta sa tento fotoaparát len veľmi málo podobá na predchádzajúce fotoaparáty Exakta, v skutočnosti bol vyrobený popri Praktice L sérií. S vymeniteľnými hľadáčikmi a podporou veľkého množstva už existujúcich objektívov Exakta sa dúfalo, že RTL 1000 by mohol vrátiť značke Exakta bývalú slávu, no nestalo sa tak Fotoaparát je v súčasnosti vyhľadávaný medzi zberateľmi a nadšencami analógovej fotografie. Fotoaparát je plne funkčný pripravený na používanie, niekedy sú časy okolo 1 sekundy spomalene treba ich rozbehať. + Originálne puzdro + Hlaváčikova šachta ⚫ Formát: 35 mm( kinofilm ) ⚫ Bajonet: Exakta ⚫ Hľadáčik: Vymeniteľný ⚫ Model: RTL 1000 Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou.
Blesk Flashstar (Originálne balenie)
Dobrý deň, predám blesk od značky Obzor Praha, je určený hlavne pre analógové fotoaparáty. Blesk sa nachádza v originálnej krabičke s originálnym príslušenstvom, cele balenie je v stave nového kusu. Blesk je vhodný pre fotoaparáty: Zenit, Praktica, Minolta, Pentax a iné... Balenie obsahuje + Originálna krabička + Originálny kábel + Blesk Flashstar + Originálny návod ⚫ Značka: Obzor Praha ⚫ Kompatibilná značka: Univerzálny ⚫ Model: Blesk Flashstar Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou , Zásielkovňou
Exakta RTL1000
funkčný fotoaparát Exakta RTL1000 , 49 eur
Canon T80 + 3 objektívy (Canon FD)
Predam Canon T80 plus 3 objektívy. Telo je vizuálne v úplne novom stave. Rozsvieti sa a všetky tlačidlá fungujú, ale nespustí sa. V cene sú aj objektívy uvedené nižšie. Canon FD AF 50mm 1.8 - vo vybornom stave. AF netestovane. Exakta 24mm f2.8 - vo vybornom stave. Exakta MC Macro 70-210mm f4.5-5.6 - Známky plesní na zadnom prvku. Preferujem osobný odber v Prešove alebo Košiciach. Poštovné je možné pri plnej platbe vopred plus 5 eur za poštovné. Súkromný predaj, bez možnosti vrátenia alebo záruky.
Exakta EXA 1a w/ Carl Zeiss Tessar 2.8/50mm
Predám starý fotoaparát Exakta EXA 1a spolu s objektívom Carl Zeiss Tessar 2.8/50mm. Fotoaparát je potrebné opraviť, nakoľko zrkadlo nie vždy pri naťahovaní korektne zapadne, aby mohlo cvaknúť. Objektív je čistý bez špiny či plesne, avšak je potrebné ho nanovo premazať.
kinofilmová zrkadlovka EXAKTA VAREX VX + Zeiss Tessar 2,8/50
Predám fotoaparát s príslušenstvom EXAKTA Varex VX s objektívom Zeiss Tessar 2,8/50 +kožená brašňa + makro medzikrúžky + slnečná clona + návod. Fotoaparát ako aj objektív su v peknom, plne funkčnom stave. Preferujem osobný odber v BA, ale pri platbe predom možné poslat poštou(+10EUR). Cena 150EUR. Tel.: