inzercia, predaj, predám, bazár

Blesk Flashstar (Originálne balenie)

Kategória: Analógové fotoaparáty

Dobrý deň, predám blesk od značky Obzor Praha, je určený hlavne pre analógové fotoaparáty. Blesk sa nachádza v originálnej krabičke s originálnym príslušenstvom, cele balenie je v stave nového kusu. Blesk je vhodný pre fotoaparáty: Zenit, Praktica, Minolta, Pentax a iné...
Balenie obsahuje
+ Originálna krabička
+ Originálny kábel
+ Blesk Flashstar
+ Originálny návod
⚫ Značka: Obzor Praha
⚫ Kompatibilná značka: Univerzálny
⚫ Model: Blesk Flashstar
Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou , Zásielkovňou
Blesk Flashstar (Originálne balenie)
Podobné inzeráty
Blesk EXAKTA CTZ-25
Dobrý deň predám externý výkony blesk od spoločnosti Exakta, tento blesk je vhodný pre analógové zrkadlovky alebo aj pre digitálne. Blesk používa štandardne koľajnicové uchytenie, je možne nastaviť niekoľko režimov, blesk ponuka aj plne manuálne nastavenie. Blesk sa vie ohýbať o 90 stupňov, je vhodný pre začiatočníkov aj pre pokročilých fotografov. K blesku sú všetky originálne dokumenty a papiere je v stave nového kusu. + Návod na použitie + Záručný list + Doklady o kúpe ⚫ Značka: EXAKTA ⚫ Model: CTZ-25 ⚫ Uchytenie : univerzálne ⚫ Krajiny výroby: Nemecko Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.
Canon SpeedLite 244T
Dobrý deň, predám originálny automaticky blesk Canon SpeedLite 244T,blesk je kompatibilný pre väčšinu 35mm filmových zrkadloviek Canon s manuálnym zaostrovaním (T50, T70, T80, T90), plus niektoré modely série A (A-1, AE-1, AE-1P). Do blesku idu štandardne AA batérie. Blesk je hodny pre ISO 100 až 400, je veľmi kompaktný a ľahký. + Originálne kožene puzdro Canon ⚫ Typ: Blesk ⚫ Značka: Canon ⚫ Model: SpeedLite 244T Preferujem osobný odber (Prievidza, Nitra) alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.
Konica Hexar AF 35mm f/2.0 + blesk + originálne balenie
Konica Hexar AF je podľa nášho názoru najtichší filmový fotoaparát na svete. Je preto vhodný na street a dokumentárnu fotografiu, kde je diskrétnosť na prvom mieste. Super ostrý AF Hexar objektív je svojím výstupom a ostrosťou často prirovnávaný k legendárnemu objektívu Leica Summicron 35mm f/2. Obrovskou výhodou a jedinečnosťou tohto fotoaparátu oproti klasickým diaľkomerom, ako Leica M, Voigtlander Bessa, Zeiss Ikon alebo Konica Hexar RF je automatické ostrenie. Fotoaparát je v krásnom kozmetickom stave, plne funkčný. Kompletné originálne balenie zaručuje zberatelskú aj investičnú hodnotu. Tak, ako každý kúsok v našom bazáre bol testovaný filmom. Objektív: Hexar 35mm/f2, 6 skupín, 7 šošoviek. Vstavaná slnečná clona. Ostrenie: Autofocus, infrared active - 290 krokov. Minimálna ostriaca vzdialenosť: 0.6m Uzávierka: Elektromagnetická 30sec - 1/250s Expozimeter: SPD - Centre-weighted (15 degrees) Spot-metering (4 degrees) Programy fotenia: Automatika AE, priorita clony, manuál Rýchlosť filmu: Automacká čítačka DX kódov na kazete alebo manuálne nastavenie (ISO 6-6400) Transport filmu: Automatické navíjanie, prevíjanie a stáčanie filmu. Samospúšť: Elektronická (10 sekúnd). Ďalšie funkcie: uzamknutie zaostrenia, kompenzácia expozície (-2 - +2EV), tichý režim "stealth". Napájanie: Batéria 6v 2CR5. Rozmery: 137.5mm x 76.5mm x 64.5mm Váha: 495g (bez batérie a popruhu). Blesk: Konica HX-14 Sériové číslo: 0030463 Cena: 1199eur, inzerát platný do zmazania. Možnosť otestovania fotoaparátu + osobného odberu v Trenčíne (po dohode možnost aj v Bratislave), prípadne pošleme doporučene Slovenskou poštou alebo Packetou na výdajné miesto, pri zakúpení cez náš e-shop V ponuke máme viac fotoaparátov, klik na meno.
Konica Hexar AF 35mm f/2.0 + blesk + originálne balenie
Konica Hexar AF je podľa nášho názoru najtichší filmový fotoaparát na svete. Je preto vhodný na street a dokumentárnu fotografiu, kde je diskrétnosť na prvom mieste. Super ostrý AF Hexar objektív je svojím výstupom a ostrosťou často prirovnávaný k legendárnemu objektívu Leica Summicron 35mm f/2. Obrovskou výhodou a jedinečnosťou tohto fotoaparátu oproti klasickým diaľkomerom, ako Leica M, Voigtlander Bessa, Zeiss Ikon alebo Konica Hexar RF je automatické ostrenie. Fotoaparát je v krásnom kozmetickom stave, plne funkčný. Kompletné originálne balenie zaručuje zberatelskú aj investičnú hodnotu. Tak, ako každý kúsok v našom bazáre bol testovaný filmom. Objektív: Hexar 35mm/f2, 6 skupín, 7 šošoviek. Vstavaná slnečná clona. Ostrenie: Autofocus, infrared active - 290 krokov. Minimálna ostriaca vzdialenosť: 0.6m Uzávierka: Elektromagnetická 30sec - 1/250s Expozimeter: SPD - Centre-weighted (15 degrees) Spot-metering (4 degrees) Programy fotenia: Automatika AE, priorita clony, manuál Rýchlosť filmu: Automacká čítačka DX kódov na kazete alebo manuálne nastavenie (ISO 6-6400) Transport filmu: Automatické navíjanie, prevíjanie a stáčanie filmu. Samospúšť: Elektronická (10 sekúnd). Ďalšie funkcie: uzamknutie zaostrenia, kompenzácia expozície (-2 - +2EV), tichý režim "stealth". Napájanie: Batéria 6v 2CR5. Rozmery: 137.5mm x 76.5mm x 64.5mm Váha: 495g (bez batérie a popruhu). Blesk: Konica HX-14 Sériové číslo: 0030463 Cena: 1099eur, inzerát platný do zmazania. Možnosť otestovania fotoaparátu + osobného odberu v Trenčíne (po dohode možnost aj v Bratislave), prípadne pošleme doporučene Slovenskou poštou alebo Packetou na výdajné miesto, pri zakúpení cez náš e-shop kde nájdete aj viac fotiek tohto fotoaparátu. V ponuke máme viac fotoaparátov, klik na meno.
Fotoaparát Konica C35 flashmatic + blesk FX14 original japan
Predám nádherný funkčný (zberateľský kúsok) fotoaparát na kinofilm 35mm Konica C35 flash matic + blesk FX14 original japan, plne funkčný vo výbornom stave. Fotoaparát aj blesk majú vlastné originálne koženné púzdra. Technické info: /wiki/Konica_C35 Osobný odber Bratislava Ružinov, po dohode poštou, zásielkovňou v rámci SR. Píšte email, sms, prípadne volajte.
Fotoaparát Konica C35 flashmatic + blesk FX14 original japan
Predám nádherný funkčný (zberateľský kúsok) fotoaparát na kinofilm 35mm Konica C35 flash matic + blesk FX14 original japan, plne funkčný vo výbornom stave. Fotoaparát aj blesk majú vlastné originálne koženné púzdra. Technické info: /wiki/Konica_C35 Osobný odber Bratislava Ružinov, po dohode poštou, zásielkovňou v rámci SR. Pri rýchlom jednaní dohoda o cene možná... Píšte email, sms, prípadne volajte.