inzercia, predaj, predám, bazár

BLIZZARD - dievčenská prilba...

Kategória: Lyžovanie

Ponúkam na predaj takúto dievčenskú lyžiarsku prilbu + okuliare zn.Carrera
Set je vo veľmi dobrom stave...
Veľkosť prilby je 51-55cm
BLIZZARD - dievčenská prilba...
Podobné inzeráty
Dámska lyžiarska prilba Rossignol Relax Wild
Dámska lyžiarska prilba Rossignol Relax Wild biela - [30.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Dámska lyžiarska prilba Rossignol Relax Wild biela - 1 Dámska lyžiarska prilba Rossignol Relax Wild biela - 2 Dámska lyžiarska prilba Rossignol Relax Wild biela - 3 Dámska lyžiarska prilba Rossignol Relax Wild biela - 4 Dámska lyžiarska prilba Rossignol Relax Wild biela - 5 Dámska lyžiarska prilba Rossignol Relax Wild biela - 6 Dámska lyžiarska prilba Rossignol Relax Wild biela - 7 Dámska lyžiarska prilba Rossignol Relax Wild biela - 8 Predám Dámsku lyžiarsku prilbu Rossignol Relax WILD RH17I Veľkosť S/M 53cm-58cm
Predám lyže Blizzard Quattro 7.4 168cm
Predám športové lyže on piste BLIZZARD Quattro 7.4 Ca 168cm + viazanie Marker TP10 DEMO(rental system). Lyže boli používané jednu sezónu(cca. 5x) iba na upravenej zjazdovke. Sú ako nové. Cena je aj s viazaním. Dôvod predaja: kupujem nové širšie lyže, pretože chcem chodiť aj do neupraveného snehu, inak som bol s lyžami maximálne spokojný. Tech. info: rádius: 15 m pri dĺžke 160 cm odporúčaná dĺžka: - 15 až - 5 cm terén: 70% upravený, 30% neupravený terén rýchlosť: stredná až vysoká camber: 4 mm rocker QUATTRO technológia kombinuje 4 vlastnosti lyže: konštrukciu, Rocker, Shape a IQ systém. Všetky lyže QUATTRO sú založené na technológii Sandwich Sidewall IQ značky Blizzard, v ktorej sú kľúčové materiály odborne zmiešane, aby lyže získali požadované vlastnosti kontroly a stability. Veľkosť rockeru je základným parametrom, ktorý ovplyvňuje agilitu, ovládanie a chovanie modernej carving lyže. Patentovaná technológia Blizzard IQ je skutočným spojením medzi lyžou a viazaním. To zaisťuje nadštandardný pocit, presnosť a stabilitu lyžiara. Koncept tvaru Blizzard Quattro je k dispozícii v rôznych vykrojeniach, šírkach lyží a veľkosti modelov. Lyžiari môžu prispôsobiť výber lyží k svojej vlastnej technike.
Predám lyziarsku súpravu Blizzard
Predám lyže Blizzard,Firebird XO,dĺžka 160 cm aj s viazaním Blizzard,palice Blizzard a čiernu prilbu Blizzard
167 cm dámske BLIZZARD VIVA CX 310 IQ TOP stav
Použité dámske lyže BLIZZARD VIVA CX 310 IQ, BLACK/violet + Marker TP 10 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190142 Rádius a dĺžka: 15 (167cm); Parametre: 116-70-100 (167cm); Pôvodná cena: 359€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Blizzard Viva CX 310 + IQ TP10 VIVA Rekreačné zjazdové lyže Blizzard Viva CX 310, ktoré sú vhodné prevažne na upravenú zjazdovku. Lyže sú vybavené IQ systémom viazania, ktorý tvorí homogénny celok medzi lyžou a viazaním. - IQ systém - kompozitová konštrukcia - X-frame - dvojité sklolaminátové zosilnenie - cap side wall bočná hrana - full camber IQ systém viazania IQ je prvý systém viazania, ktorý tvorí homogénny celok medzi lyžou a viazaním. Viazanie, lepšie povedané koľajnica viazania, je súčasťou konštrukcie lyže. Výhodou pre lyžiara je nižšia hmotnosť setu, priamy a precízny prenos síl na hranu a plynulý priehyb lyže. Dámske modely Viva majú 2 montážne body, ktoré umožňujú montáž podľa zdatnosti lyžiarky. IQ systém sa používa v celej kolekcii BLIZZARD. Full Camber Tradičná camber konštrukcia bez rockeru určená prevažne na upravený terén. Dôraz je kladený na rýchlu reakciu pri začatí oblúku a perfektné vedenie lyží na hranách. Odporúčame pre zdatných lyžiarov s technikou jazdy po hranách bez šmýkania. Side Wall SIDE WALL - bočné hrany konštrukcie: V spojení s IQ systémom viazania dosiahnete maximálneho precízneho prenosu síl na hrany lyže.
Lyžiarska súprava Blizzard
Predám lyže Blizzard,Firebird XO,dĺžka 160 cm aj s viazaním Blizzard,palice Blizzard a čiernu prilbu Blizzard
Lyžiarsky set Blizzard, Tecnica
Predám lyžiarsky set: lyže Blizzard Race RCC IQ 167 cm, rádius 15 m, drevené jadro, karbónové a sklolaminátové zosilnenie, lyžiarky Tecnica Dragon flex index 100 veľkosť 42-43, palice Blizzard 135 cm, prilba Blizzard. Set bol použitý jednu sezónu.