inzercia, predaj, predám, bazár

Bluetooth reproduktor ALIGÁTOR

Kategória: Repro sústavy

***kovové telo reproduktora***
Přenosný Bluetooth reproduktor s výkonem 5W, micro SD, AUX a funkcí Handsfree s hlasovým menu v ČESKÉM JAZYCE! Jako jediný reproduktor na českém trhu má hlasové ovládací menu v českém jazyce, takže jeho nastavení zvládnou pohodlně i technicky méně zdatní uživatelé. Nemusíte se obávat funkcí a nastavení, kterým nerozumíte, náš Bluetooth reproduktor ABS1 Vás celým nastavením a ovládáním provede hlasem, jednoduše a v češtině!

Dokonale propracovaný design a elegantně decentní pevné prvky těla z kovu zaručují odolnost a životnost. Kovové prvky těla také příznivě ovlivňují kvalitu zvuku. Moderní vzhled a váha pouhých 253g naznačuje, že je reproduktor vhodný i na cesty a nezatíží Vaše zavazadla.
Nejnovější verze Bluetooth 5.0, možnost přehrávání souborů z SD karty, nebo připojení reproduktoru klasickým jack kabelem k zařízením, která technologií Bluetooth nedisponují, to všechno jsou vlastnosti které z reproduktoru ABS1 dělají zábavného partnera na každou párty, doma i na cestách.

Součástí reproduktoru je také Vestavění mikrofon pro přijmutí hovoru (funkce Handsfree). Kapacita baterie je 400mAh s výdrží minimálně 3 hodiny. Porty AUX a MicroSD jsou přidanou hodnotou bezdrátového reproduktoru.

Technické parametry
*České hlasové menu
*Kapacita baterie: 400 mAh
*Bluetooth verze 5.0
*Micro SD
*AUX
*Dosah: až 10m
*Doba přehrávání: minimálně 3 hodiny v závislosti na hlasitosti
*Reproduktor: 40mm/5W
*Citlivost: 80dB ± 2dB
*Impedance: 4 Ohm
*Barva: černá metalická

ALIGATOR ABS1/ Mono/ 5W/ Černá

Parametre
Prostorový zvuk (repro) 1.0 (mono)
Typ bezdrátového připojení Bluetooth
Napájecí konektor micro USB
Barva Černá-stříbrná
Celkový výkon [W] 5
MicroSD slot Ano
Bezdrátové repro Ano
Typ drátového připojení 1x Jack 3,5mm

Reproduktory

Počet reproduktorov 1
Priemer reproduktora 4 cm

Zvuk

Odstup signálu od šumu (SNR) 80 dB
Odpor 4 ohm

Možnosti pripojenia

Wi-Fi Nie
Bluetooth Áno
Verzia Bluetooth 5.0
Technológia prepojenia Káblový a bezdrôtový
Konektor USB Micro-USB
Vstup AUX Áno
Dosah bezdrôtového pripojenia Bluetooth 10 m
USB pripojenie Áno
3,5 mm konektor Áno

Sila

Kapacita batérie 400 mAh
Typ batérie Zabudovaná batéria
Životnosť batérie (max.) 3h

Hmotnosť a rozmery

Hmotnosť 253 g

Dizajn

Farba Čierna
Základný materiál Kov
Typ produktu Mono prenosný reproduktor
Dizajn produktu Valec

Výkon

Kompatibilné pamäťové karty Microsd (transflash)
Zabudovaný mikrofón Áno
Integrovaná čítačka kariet Áno
Odporúčané použitie Univerzálne

### NOVÝ,NEPOUŽITÝ ###
Bluetooth reproduktor ALIGÁTOR
Podobné inzeráty
Bluetooth reproduktor Smiley
Veselý bluetooth reproduktor. Pripoj sa k mobilu, tabletu, notebooku. Kúpte si originálny bluetooth reproduktor s hands-free zvukom a súpravou na hlavu pre profesionálne telefonovanie. S hudobným výkonom 9W (3W RMS) a technológiou bluetooth 4.2 ide o slušný reproduktor, ktorý na jedno nabitie vydrží až 8 hodín nepretržitej prevádzky. Na zadnej strane sa nachádza vstup 3,5 mm a vstup pre nabíjanie cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. 3 Bezdrôtový reproduktor BIGBEN BT15 Smiley Odporúčaná cena výrobcu *15,90 € Cena 0,90 € Náklady na dopravu Viac ako 10 kusov – Na predajni už zajtra po 16. hodine Dostupné ihneď v 1 predajni Vyzdvihnúť / doručiť do 60min. Doručenie do 60 min ★ Viac tu 0,90 € Vyzdvihnúť Kúpiť Káblový a bezdrôtový, Zvukový výkon 3 W ​ Prehrávanie pomocou bluetooth alebo cez 3,5mm jack Až 8 hodín prehrávania Funkcia hands-free pre telefónne hovory Neváhaj a kúp si originálny bluetooth reproduktor ešte dnes! Podobné produkty Kód výrobku: BT15SMILEYLOL .: 8BBT15SMILEYLOL Mohlo by sa vám páčiť Veselý reproduktor Kúpte si originálny bluetooth reproduktor s hands-free zvukom a súpravou na hlavu pre profesionálne telefonovanie. S hudobným výkonom 9W (3W RMS) a technológiou bluetooth 4.2 ide o slušný reproduktor, ktorý na jedno nabitie vydrží až 8 hodín nepretržitej prevádzky. Na zadnej strane sa nachádza vstup 3,5 mm a vstup pre nabíjanie cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. Parametre: Reproduktory Počet reproduktorov 1 Počet meničov 1 Zvuk Zvukový výkon 3 W Možnosti pripojenia Počet USB 2.0 portov 1 Wi-Fi Nie Bluetooth Áno Technológia prepojenia Káblový a bezdrôtový Dosah bezdrôtového pripojenia Bluetooth 10 m USB port pre nabíjanie Áno 3,5 mm konektor Áno Hmotnosť a rozmery Šírka 65 mm Hĺbka 65 mm Šírka balenia 110 mm Hĺbka balenia 70 mm Výška balenia 120 mm Hmotnosť vrátane balenia 140 g ### NOVÝ,NEPOUŽITÝ ###
Vodeodolný bluetooth reproduktor + druhý reproduktor zadarmo
Na predaj bluetooth vodeodolný bluetooth reproduktor + druhý bluetooth reproduktor s farebným podsvietením zadarmo. ✅Stav Produktu: Nový, otestovaný. ✅100% funkčnosť. ✅Pri odosielaní poštou odoslanie v rovnaký deň prijatia platby na účet alebo najbližší pracovný deň. Sledovacie číslo vždy poskytnuté. ✅Osobný odber možný v priebehu pár hodín po kontaktovaní alebo dohodou. Vodeodolný bluetooth reproduktor: - vhodný do kúpeľne, - vodeodolnosť: IPX4, - bluetooth vzdialenosť: 10 metrov, - zabudovaný mikrofón, možnosť volania, - doba nabíjania: cca 2hod., - doba počúvania hudby na nabitie: 3-4hod., Druhý reproduktor ktorý dávam zadarmo: - farba: čierna (ak nebude pošlem náhodnú napr.: modrú) - farebné podsvietenie v rôznych farbách, - doba nabíjania: okolo 2hod., - doba počúvania na nabitie: 3-5hod. (v závislosti od hlasitosti), - USB port, - slot na SD kartu, - bluetooth názov: bt-speaker. Balenie obsahuje: vodeodolný bluetooth reproduktor + druhý reproduktor s farebným podsvietním ktorý je zadarmo, nabíjacie káble aj originálne krabice sú k obom reproduktorom. Osobný odber je možný, bývam medzi Košicami a Prešovom. Alebo pošlem poštou - poštovné hradí adresát. Pri odosielaní poštou platba vopred na účet, na dobierku neposielam. Kontaktovať emailom/WhatsApp/SMS, poprípade volať. Inzerát je aktuálny do zmazania. Kliknutím na meno si zobrazíte ďalšie moje inzeráty. Zákaz kopírovania textu inzerátu ! ✅Stav Produktu: Nový, otestovaný. ✅100% funkčnosť. ✅Pri odosielaní poštou odoslanie v rovnaký deň prijatia platby na účet alebo najbližší pracovný deň. Sledovacie číslo vždy poskytnuté. ✅Osobný odber možný v priebehu pár hodín po kontaktovaní alebo dohodou.
W-KING Bluetooth reproduktor
W-KING Bluetooth reproduktory W-KING, 60W prenosný bezdrôtový reproduktor Bluetooth, vodotesný, bohaté basy, doba prehrávania 40 h, výkonný AUX, ekvalizér Navštívte korisť W-KING Nová aktualizácia farieb & Embrace The Outdoors: Náš tím kombinuje lásku k životnému postoju fanúšikov w-king a odváži sa stretnúť s prírodou pre každý úžasný zážitok, čím vám prináša novú dynamickú zelenú sériu D9-1. Vylepšenie farebného procesu: Prijíma rám z vysoko pevného olivovo zeleného materiálu ABS a volfrámovo zlatošedú kovovú mriežku, farby symbolizujú vitalitu a prírodu. Pevné a spoľahlivé, čím viac používate, tým viac si tieto 60W Bluetooth reproduktory zamilujete Vstavaný veľký pasívny basový žiarič radu D9-1 a mimoriadny 60W HD zvuk. Bluetooth reproduktor D9-1 je tiež vybavený 60W RMS (80W Peak), neuveriteľne hlasnými duálnymi basovými reproduktormi, duálnymi výškovými reproduktormi a veľkým basovým žiaričom. Pasívne basy, vstavaná pokročilá technológia DSP, nepretržitý prenos silného zvuku, čas, aby ste vytvorili jasný a silný rytmus , prináša pohlcujúce zážitok z počúvania. Integrovaný modul Bluetooth 5.0 sa ľahko pripojí ku všetkým zariadeniam podporujúcim technológiu Bluetooth do vzdialenosti 33 stôp. Vodotesnosť IPX6 a výkonné 120W bezdrôtové stereo párovanie: Vonkajší vodotesný reproduktor D9-1 je dobrou voľbou pre chvíle odpočinku, ľahko sa vyrovná s daždivými dňami a párty pri bazéne. Spojte dva bezdrôtové Bluetooth reproduktory D9-1 dohromady a získajte skutočný 120W HD stereofónny priestorový zvukový systém, zdvojnásobte basy s dvoma reproduktormi a každý rytmus sa pri počúvaní hudby rozpohybuje vo vašom srdci, rovnako ako pri živom koncertnom vystúpení. (Dvakrát kliknite a stlačte tlačidlo zapnutia/vypnutia pre spárovanie dvoch Bluetooth reproduktorov D9-1) Dlhá doba prehrávania a funkcie powerbanky: Rad D9-1 je dodávaný s batériou s väčšou kapacitou 3,7V 10400mAh (7,2V 5200mAH) pre bezdrôtové prehrávanie hudby a podporuje až 40 hodín prehrávania pri nízkej hlasitosti. Na zadnej strane prenosných Bluetooth reproduktorov D9-1 je port USB-C pre ľahké nabíjanie všetkých vašich elektronických zariadení. Je to perfektný vodotesný Bluetooth reproduktor pre cestovanie, vonkajšiu turistiku, kempovanie a grilovanie. (USB port nepodporuje USB disk) Úžasné vlastnosti: 1. Či už dávate prednosť bohatým basom, čistým stredom alebo ostrým výškam, kliknite na tlačidlo EQ, aby vyhovovalo vášmu hudobnému vkusu. 2. Vstavaný mikrofón pre hovory, nezmeškáte žiadny hovor. 3. Podpora Aux-in a TF karty na čítanie hudby, možno ľahko pripojiť k iným zariadeniam bez Bluetooth cez 3,5mm audio kábel, Plug and Play TF kartu. 4. NFC umožňuje tomuto bezdrôtovému reproduktoru pripojiť sa k vášmu smartfónu bez Bluetooth (iba Android). Je to skvelý darček na cesty, do prírody a na párty.
Jamo S 626 HCS
Predám zostavu 5.0 Jamo S 626 HCS, používanú cca 3,5 r. Je v dobrom stave, bola používaná len na sledovanie filmov. Predávam z dôvodu sťahovania. Sestava reprosoustav Jamo S 626 HCS složená z 2× S 626, 2× S 622 a 1× S 62 CEN. Sloupový reproduktor S 626 specifikace: Systém: 3-pásmový, s Bass-reflex Basový reproduktor: 20,3 cm / 8" Středobasový reproduktor: 2× 12,7 cm / 5" Výškový reproduktor: 2,5 cm / 1", kopule Výkon (RMS / Max.): 130 W / 210 W Citlivost (2.8V/1m): 89 dB Impedance: 6 ohmů Frekvenční rozsah: 42 – 20 000 Hz Dělící frekvence: 150 Hz / 2500 Hz Rozměry (š x v x h): 19 × 108 × 34,5 cm Hmotnost: 23,5 kg/ks Regálový reproduktor S 622 specifikace: Systém: 2-pásmový, s Bass-reflex Basový reproduktor: 10,2 cm / 4" Výškový reproduktor: 2,5 cm / 1", kopule Výkon (RMS / Max.): 80 W / 130 W Citlivost (2.8V/1m): 87 dB Impedance: 6 ohmů Frekvenční rozsah: 80 – 20 000 Hz Dělící frekvence: 2500 Hz Rozměry (š x v x h): 13,3 × 24 × 21 cm Hmotnost: 6,7 kg/ks Středový reproduktor S 62 CEN specifikace: Systém: 2-pásmový, s Bass-reflex Basový reproduktor: 2× 10,2 cm / 4" Výškový reproduktor: 2,5 cm / 1", kopule Výkon (RMS / Max.): 80 W / 130 W Citlivost (2.8V/1m): 87 dB Impedance: 6 ohmů Frekvenční rozsah: 75 – 20 000 Hz Dělící frekvence: 2500 Hz Rozměry (š x v x h): 400 × 13,3 × 21 cm Hmotnost: 5,2 kg
Predám Tronsmart Studio BT Speaker
Predám vám vysoko kvalitný reproduktor Tronsmart Studio, ktorý vám ponúkne prepracovaný zvuk a neuveriteľné basy. Dynamický rozsah zvuku a vysoká citlivosť reproduktora zaručia, že sa hudba bude hrať presne tak, ako má. Navyše, reproduktor má funkciu bass boost a aplikáciu na nastavenie ekvalizéru pre ešte lepšie zážitky z posluchu. Je ľahko prenosný a kompatibilný s rôznymi zariadeniami, napríklad ho môžete pripojiť k televízoru pomocou 3,5mm jack kábla. Je ideálny aj ako party speaker, ktorý ozvučí celú vašu miestnosť. Reproduktor sa nabíja cez USB-C. Dôvod predaja: Kúpil som si reproduktor Harman Kardon GO+ play. Som ochotný vyjednávať a prispôsobiť sa vašim požiadavkám týkajúcim sa ceny s cieľom dosiahnuť obojstrannú spokojnosť. Ak máte záujem o viac informácií alebo by ste chceli vidieť reproduktor, neváhajte ma kontaktovať emailom, číslo je vymyslené. Verím, že tento reproduktor bude perfektnou voľbou pre vašu hudobnú vášeň! Krabicu od reproduktora nemám Špecifikácia: Tronsmart-Studio-Bluetooth-5-0-30W-cierny-443073-d14350.htm Značka: Tronsmart Typ: Bezdrôtový reproduktor Výkon: 30 W Materiál puzdra: hliník Dosah: až 10 metrov Verzia Bluetooth: 5,0 Port AUX Nabíjací port: USB typu C Batéria kapacita: 2 000 mAh doba nabíjania: cca. 3 hodiny Prevádzková doba: ca. 15 hodín Frekvenčný rozsah: 60 Hz - 20 kHz Hmotnosť: 960 g
Repro sústava Jamo S
Plne funkčné, osobný odber Poprad Komplet 5.0 reproduktorov pre domáce kino Zostava sa skladá z dvoch predných reproduktorov, dvoch surround satelitov a jedného centrálneho reproduktora Dva výkonné podlahové predné 2-pásmové reproduktory používajú 25 mm výškový reproduktor a dva 165 mm basové reproduktory čo zaručuje silnú a čistú reprodukciu vokálov a nástrojov Sú vybavené dozadu smerujúcom bassreflexom Centrálny reproduktor je dvojpásmový s osadením dvoch 89 mm basových a jedného 19 mm výškového reproduktora Centrum zabezpečuje prirodzenú reprodukcia hlasu Dvojica satelitov je opäť dvojpásmová, ale je osadená jedným 89 mm basovým a 19 mm výškovým reproduktorom Zostava nepoužíva subwoofer, pretože zvláda nízke frekvencie už od 48 Hz Predné reproduktory: Typ: S 416 Počet skriniek s reproduktormi: 2 Počet reproduktorov v schránke: 3 Systém:2-pásmový, Bassreflex Basový reproduktor: 2 x 165 mm Výškový reproduktor: 25 mm Výkon trvalý / špičkový: 80 / 120 W Citlivosť: 90 dB Frekvenčný rozsah: 48 - 20 000 Hz Impedancia: 6 Ω Rozmery: 840 x 214 x 235 mm Hmotnosť: 9,5 kg Centrálny reproduktor: Typ: S 41 CEN.1 Počet skriniek s reproduktormi: 1 Počet reproduktorov v schránke: 3 Systém: 2-pásmový uzavretý, tienený Basový reproduktor: 2 x 89 mm Výškový reproduktor: 19 mm Výkon trvalý / špičkový: 60 / 100 W Citlivosť: 89 dB Frekvenčný rozsah: 100 - 20 000 Hz Impedancia: 6 Ω Rozmery: 130 x 358 x 125 mm Hmotnosť: 2,7 kg Satelitné surround reproduktory: Typ: S 412 Počet skriniek s reproduktormi: 2 Počet reproduktorov v schránke: 2 Systém: 2-pásmový uzavretý Basový reproduktor: 89 mm Výškový reproduktor: 19 mm Výkon trvalý / špičkový: 60 / 100 W Citlivosť: 89 dB Frekvenčný rozsah: 120 - 20 000 Hz Impedancia: 6 Ω Rozmery: 215 x 130 x 125 mm Hmotnosť: 1,5 kg Spoločné parametre: Frekvenčný rozsah: 48 - 20000 Hz Citlivosť: 90/89/89 dB Výkon trvalý / špičkový: 2 x 80 W + 60 W + 2 x 60 W / 2 x 120 W + 100 W + 2 x 100 W Výkon celkový trvalý / špičkový: 340 W / 540 W Celková hmotnosť: 24,7 kg