inzercia, predaj, predám, bazár

Bluetooth slúchadka O2

Kategória: Slúchadlá

Predám bluetooth slúchadka O2 Pods s komplet príslušenstvom
Bluetooth slúchadka O2
Podobné inzeráty
Bose Free Soundsport bluetooth sluchadka
Bezdrátové bluetooth slúchadka značky Bose. Sluchadka su určené primárne na sport. V balení sú tri rôzne veľkosti násadok do uší, aby dobre a pohodlne držali. Zvuk je skutočne perfektný aj s kvalitnými basmi. Boli používané pravidelne preto momentálna výdrž batérie na jedno nabitie je cca 2h. Na šport sú ideálne, kedy batéria postačí bez problémov. Nabíjacia krabička pridá ešte x hodín počúvania. Jediný dôvod predaja je prechod na sluchádka s vyššou výdržou batérie a aktívnym tlmením zvuku ktorým tento model nedisponuje. Sluchadka sú bez poškodenia a s originálnym balením a príslušenstvom. Inzerát platný do zmazania. Kontaktujte ma mailom alebo na tel Ideálne osobný odber Bratislava.
Bezdrôtové sluchadka čítať popis
Predám sluchadka bezdrôtové sluchadka idú aj ukazujú koľko sú nabite ale jedno sluchadko hra a druhe nie bud pre niekoho kto si ich vie spraviť alebo niekomu kto ma také isté na nd
Bezdrotove sluchadka Xiaomi Mi True Wirelees
Predám skoro nové bezdrotove sluchadka zn. Xiaomi Mi True Wirelees Earphones, kupovane ako nevhodny Vianocny darcek za 59,90€ v . Sluchadka len odskusane, rozbalene. Pekne hraju a bez problemov sa paruju s iPhonom stlacenim tlacidla na nabijacej krabicke, len prave sluchadko sa po case niekedy samovolne odpaja, pre to ta cena. Mozno sa niekomu budu hodit. Len osobny odber. Ponuky prosim sms.
Bose Sport Earbuds
Predám tieto bezdrôtové sluchadká značky Bose. Slúchadka sú plne funkčné a vo veľmi dobrom stave. Cena nových je 190€. Kľudne pošlem aj poštou. Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.1, podpora AAC a SBC, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, certifikácia IPX4, výdrž batérie až 5h(5h+10h)
Bluetooth sluchadka Jabra elite 45 h
Predám sluchadka, nové, nepoužívané. Výdrž batérie až 50 hodín.
Bluetooth sluchadka Jabra elite 45 h
Predám sluchadka, nové, nepoužívané. Výdrž batérie až 50 hodín