inzercia, predaj, predám, bazár

Bobike detská sedačka

Kategória: Sedačky na bicykel

Predam detskú sedačku bobike v top stave plu s dvoma nosičmi na upnutue vzdadu na bicykel. Bobike Maxi tour Exclusive je bezpečnostná detská sedačka, ktorá sa montuje nad zadné koleso bicykla a je vhodná pre deti od cca 12 mesiacov - 5 rokov s maximálnou telesnou hmotnosťou dieťaťa 25 kg. Keď v nej dieťa zaspí hlavu si kradne oprie.
Bobike detská sedačka
Podobné inzeráty
Sedacka na bicykel s prilbou Bobike ONE Maxi
Predám sedačku Bobike ONE Max – červená + detskú helmu/prilbu Bobike One Plus Strawberry Red XS. Sedačka, ktorú možno namontovať na zadný nosič a je vhodná pre deti od 9 mesiacov do 6 rokov, resp. až do 22 kg. Montážny systém na nosič Click & Go je súčasťou sedačky. V prípade, že na bicykli nemáte nosič, je k nej aj patent s inštaláciou na sedlovú trubku. maxi one
Sedačka bobike
Predám sedačku bobike vo veľmi dobrom stave, s volantom????Cyklosedačky Mini Exclusive sú určené pre deti od 3 mesiacov do 3 rokov s maximálnou hmotnosťou 15 kg. Ako už názov napovedá, jedná sa o exkluzívne prevedenie detských cyklosedačiek umiestnených vpredu na predstavci riadidiel. Sedačka sa upevňuje rovnakým spôsobom ako rad Mini Classic - t.j. pomocou univerzálneho adaptéra na predstavec riadidiel bicykla. Možno použiť prakticky na ľubovoľný bicykel, či už s klasickým stĺpikovým predstavcom alebo s predstavcom typu A head, ktorý sa používa na bežných horských alebo krosových bicykloch. Cyklosedačka Bobike Mini Exclusive má moderný a atraktívny dizajn s radom unikátnych prvkov a príslušenstva. Prednosti detskej sedačky Bobike Mini Exclusive: Prepracované bezpečnostné pásy - zapínajú sa v niekoľkých možných výškach do opierky sedačky. Dĺžku je možné upravovať pomocou 3 posuvných praciek. Vďaka tomu ľahko pripnete dieťa aj s nasadenou prilbou (pásy sa neprevliekajú cez hlavu) a nastavíte ich pevne a pohodlne k postave vášho dieťaťa. Opierka sedačky má špeciálne tvarovaný lem pre jazdu s prilbou. Vďaka tomu nemá dieťa predklonenú hlavu a môže sa pohodlne oprieť. Vyškovo nastaviteľné stupačky sú masívne a majú bezpečnostné pásky s posuvnými prackami. K detským sedačkám Bobike Mini Exclusive možno dokúpiť ochranný štít. Cyklosedačka spĺňa certifikáciu európsku bezpečnostnú normu EN14344 a má certifikáciu TÜV.
Nová detská sedačka BOBIKE Maxi City EXCLUSIVE
Detská sedačka BOBIKE Maxi City EXCLUSIVE Plus 1P do 22 kg. Maxi Tour Exclusive Plus je špičkový model radu Bobike a bol vyvinutý špeciálne pre rodičov, ktorí radi skúmajú prírodu so svojimi deťmi a hľadajú optimálnu ochranu, pohodlie, bezpečnosť a užívateľskú prívetivosť. Naviac je dokonalým spoločníkom pre každého, kto by chcel podniknúť dlhšie výlety. Sekcia hlavy, ktorá "rastie s vami", ponúka optimálne nastavenie v siedmich fázach a ďalšie zabezpečenie vďaka všestrannej ochrane v oblasti hlavy. Navyše priehlbina pre prilbu a pohodlné, mäkké a vodotesné polstrovanie zabezpečujú potrebné pohodlie. Pretože bezpečnosť je u Bobike najvyššou prioritou, je Maxi Tour Exclusive Plus vybavená veľkorysou ochranou prvkov. Perfektné sedadlo pre dlhé a dlhšie výlety! Unikátny systém „Click & Go“ pre bleskovú montáž na jednobodovom montážnom držiaku pre sedlovú rúrku Unikátny nastaviteľný 5bodový bezpečnostný pás udržuje dieťa rovné i pri spánku Pohodlné polstrovanie, mäkké a vodotesné, pohodlné priehlbiny pre prilbu Ručne nastaviteľné stúpačky, dĺžkovo nastaviteľný pás Pre deti od 12 mesiacov do 5 rokov Toto sedadlo bolo ocenené schválenou bezpečnostnou pečaťou (značka GS) od TÜV Rheinland a zodpovedá norme DIN EN 14344
Bobike mini exvlusive
Predám našu úžasnú prednú sedačku na bicykel Bobike mini exclusive brown. Pôvodná cena vyše 100€, je úplne v TOP STAVE, ako nová. MOJA CENA je 50€. Tento model detskej sedačky Bobike Mini pripevníte na predstavec riadidiel pomocou univerzálneho držiaku. Držiak sedí na predstavce rozmeru 1" aj 1 a 1/8", ale rovnako aj na predstavec typu A head. Za zmienku určite stoja prvky, ktoré z tohto kúska robia naozaj exkluzívnu sedačku: trojbodové pásy, ktoré sa upínajú do opierky a neprevliekajú sa tak cez hlavu dieťaťa límec na prilbu - opierka má v oblasti hlavy prelis a dieťa si tak môže spokojne a pohodlne oprieť hlavu originálne doplnky - so sedačkou možno zakúpiť aj predný štít, nosič alebo prepravku Bobox Nejedno hravé dieťa určite ocení malé riadidlá, ktorými možno otáčať. Riadidlá sú vyrobené z mäkčeného plastu a dieťa počas jazdy zaručenie zabavia. Všetky detské sedačky Bobike spĺňajú prísnu európsku normu EN14344 a tiež majú certifikáty TÜV.
Sedačka na bicykel Bobike Exclusive Tour
Bobike Exclusive Tour Safari chic aj so zakladnou na zadny nosic. Kvalitna sedacka v dobrom stave. Hlavne vyhody su, ze je vysoka a chrani hlavu. Plus 3-bodovy pas sa zapina pri ramenach a nie je teda potrebne prevliekat pasy cez hlavu, na ktorej casto byva uz aj prilba. Pohodlna sedacka pre deti od 9 do 22 kg. Samozrejmostou je nastavenie vysky operadla a stupaciek na nohy.
Sedačka na bicykel Bobike Exclusive Tour
Bobike Exclusive Tour Denim Deluxe aj so zakladnou na zadny nosic plus nosic na sedlovu trubku. Kvalitna sedacka v dobrom stave. Hlavne vyhody su, ze je vysoka a chrani hlavu. Plus 3-bodovy pas sa zapina pri ramenach a nie je teda potrebne prevliekat pasy cez hlavu, na ktorej casto byva uz aj prilba. Pohodlna sedacka pre deti od 9 do 22 kg. Samozrejmostou je nastavenie vysky operadla a stupaciek na nohy.