inzercia, predaj, predám, bazár

Bodyboard - plavecká doska

Kategória: Športové potreby

Predám Bodyboard - plavecká doska. Hmotnosť:cca 350 g • Rozmery: 83 x 46 x 5 cm
Len osobný odber. Cena 12 €. Tel.
Bodyboard - plavecká doska
Podobné inzeráty
Detská plávacia doska + plavecká čiapka
Darujem detskú penovú plávaciu dosku "Morský svet" k nákupu oblečenia z mojich inzerátov + plavecká čiapka + vodné pištole. Rozmery dosky 105x50 cm.
Plavecká vesta
Dievčenská Plavecká vesta pre 3-6rocne dieťa v dobrom stave
Plavecká čiapka TYR
Detská plavecká čiapka Tyr Silicone Junior je vhodná pre malých začínajúcich plavcov aj pravidelne trénujúce deti.
Plavecká vesta pre deti od 2 rokov
Predám plaveckú vestu. Použitá 2x. Ak sa chystáte s deťmi k moru, do bazéna či na kúpalisko a vaše malé dieťa ešte nevie plávať, určite oceníte plaveckú vestu pre najmenšie deti. S plaveckou vestou SwimWays si malé deti môžu bezpečne užívať zábavu vo vode. Bezpečie detí zabezpečuje tvrdá pena vo vnútri, príjemná látka a tiež uťahovacie pásy, ktoré zabezpečia, že vesta zostane na správnom mieste a nebude sa pri pohybe posúvať. Na jednoduché obliekanie aj vyzliekanie mokrej vesty je vybavená v prednej časti zipsom. Plavecká vesta SwimWays Paw Patrol pomôže deťom pri prvých kontaktoch s vodou a je určená pre deti od 2 rokov.
Plavecké čiapky (inz.č.67)
Ponúkam na predaj kvalitné silikónové čiapky pre väčšie deti, junior. Ružová používaná, nepoškodená, modrá nová nepoužitá. Juniorská plavecká čiapka značky Slazenger. Čiapka na plávanie je vyrobená z pružného materiálu, takže sa prispôsobí obvodu Vašej hlavy podľa potreby. Vďaka svoje pružnosti je plavecká čiapka vhodná aj pre dlhšie vlasy. Cena ružová 2,5 €, modrá 6 €. Cena spolu 7 €.
Detská plavecká vesta Nabanji - 15 - 25 kg
Predám detskú plaveckú vestu - modro-ružová (15 - 25 kg), nezavadzia a ľahko sa zapína, bola kupená v decathlone. Do SC,BA,PK,NR,GA,DS priveziem. Je nepoškodená a 100% funkčná, má certifikát - je bezpečná.