inzercia, predaj, predám, bazár

boloňský a maltézský psík

Kategória: Hobby, odborné knihy

nová knha
Plemeno boloňský a maltézský psík, původem z Itálie, začíná být i u nás stále ve větší oblibě. Publikace Hildy Kuběnové mapuje toto plemeno počínaje nástinem původu a stručné historie, krátce zmiňuje počátky chovu u nás, všímá si jednotlivých konkrétních odlišností, které existují mezi psíkem boloňským a maltézským. Autorka, dlouholetá a zkušená chovatelka, neopomíjí podrobně popsat situaci, která nastane ve chvíli, kdy si nový majitel přinese malého psíka domů, jakož i výčet možných onemocnění a případných komplikací. Čtenář zde v neposlední řadě nalezne užitečné rady, jak o tyto psíky pečovat a jak se chovat na výstavách.
při kontaktu preferuji odpovědní formulář, email nebo SMS, elikož chodím o franc holích telefom nemám vždy u sebe
cena 225 kč, zaslání na Slovensko zásilkovnou možné
boloňský a maltézský psík
Podobné inzeráty
Túlavý psík, B.Filan.
Texty piesní pre Paľa Hammela a skupiny Elán, vyd.OPUS Bratislava 1987. Vydanie prvé. Texty piesní z cyklu: Túlavý psík, Nie sme zlí, Čistiareň citov. Cena 20€ s poštovným
Masáže psu
Predám peknú knižku Masáže psov v češtine,kde sa dozviete všetko o masírovani psov,technikách s nazornymi obrázkami,ako masírovať krok za krokom.masaz regeneracna,ukludnujuca,odstránenie stresových bodov... kniha je nová,počet strán 191 vhodná do domácnosti, kde žije psík,ale aj do psích salónov.,pre samoukov
Zlatý retrívr
Predám poučnú knihu ZLATÝ RETRÍVR od autorky Nony Kilgor Bauerovej v češtine. Nakoľko psíka už nemám a v čase, keď bol šteniatkom, mi kniha pri spoznávaní tohto úžasného plemena pomohla. Môj psík Bady sa dožil 13 rokov šťastného života. Ďakujem za život s ním ♥️ Cena je 6 eur + poštovné. Osobný odber v Žiline bez poštovného.
o ZVIERATÁCH + darček
1/ ENCYKLOPÉDIA ZVIERAT: Šanón s kartami + časopis: nekompletný zberateľský zakladač s kartami " Encyklopédia zvierat " (Auda Pavel red.) v slovenčine. Zbierka nie je kompletná. Rozmery šanóna: 26x 22 cm, hrúbka 7 cm. Obsahuje 47 zberateľských kariet (dvojstrán). C E N A: 6,00 EUR + pridám časopis Svet zvierat. 2./ PSÍK- príručka pre malých chovateľov psov (M. Evans), Vyd. Príroda 1993. Počet strán 45. Tvrdá šitá väzba. Rozmery: 23,5x19 cm. CENA : 5,00 EUR + ku pridám skladaciu postavičku z Lidla- The Wizarding World (Harry Potter,Fantastic Beasts) alebo nálepky COOP Jednota "Naše slovenské NAJ"- podľa výberu. Odosielam aj obyčajne. Pozri všetky moje inzeráty. INFO PROSÍM EMAILOM.