inzercia, predaj, predám, bazár

Bona náčinie na čistenie/brúsenie podláh komplet

Kategória: Stavebné stroje

Ponúkame predaj viaceré zariadenia – prosím pozrite si naše inzeráty

Možnosť predaja na faktúru, alebo v hotovosti. Ponúkame viaceré zariadenia a doplnky a inštrumenty z dôvodu výpredaja zatvorenej prevádzky požičovňa náradia. Možnosť nákupu osobitne aj spolu. Pri nákupe viacerých zariadení výrazná zľava. Ďalšie fotky na vyžiadanie.
Bona náčinie na čistenie/brúsenie podláh komplet
Podobné inzeráty
Bona náčinie na čistenie/brúsenie podláh komplet
Ponúkame predaj viaceré zariadenia – prosím pozrite si naše inzeráty Zariadenie je používané, preto je cena o poznanie nižšie ako trhová cena. Zariadenie je plne funkčné a opotrebenie zodpovedá bežnému a šetrnému používaniu. Uvedená cena je s DPH. Možnosť predaja na faktúru, alebo v hotovosti. Ponúkame viaceré zariadenia a doplnky a inštrumenty z dôvodu výpredaja zatvorenej prevádzky požičovňa náradia. Možnosť nákupu osobitne aj spolu. Pri nákupe viacerých zariadení výrazná zľava. Ďalšie fotky na vyžiadanie.
Bruska bona
Bruska krajova Bona malo používaná
Planetová brúska Husqvarna PG450
Predám podlahovú brúsku PG450 Určená na brúsenie betónových podláh, epoxidov, poterov. Leštenie betónov a terazza Výkon motora 2,2kW / 230V Priemer záberu 450mm Plná záruka na stroj.
Frézka na asfaltobetónové podlahy Vonarx200 Like New From No
Dobrý deň.Predám frézu na asfaltobetón švajčiarskej značky Von Arx 200 ... Stroj bol dovezený z Nórska. v perfektnom technickom a vizuálnom stave, vrátane baránkov ... Frézka môže pracovať s vysávačom. Zariadenie bude slúžiť ako na konečnú úpravu a opravu betónových povrchov, tak aj na odstraňovanie nečistôt, napr. cementové mlieko. Vynikajúci aj na vyrovnávanie povrchov a odstraňovanie nerovných dilatačných škár a odstraňovanie vodorovného značenia na vozovkách. Ideálne na brúsenie a vyhladzovanie betónu, podláh, pieskovca a iných podkladov. Motor 2,2kW 230volt 7 stupňové nastavenie hĺbky frézovania Hmotnosť 55kg Rýchlosť otáčok 1700 ot./min Šírka hriadeľa s frézami 200 mm
FLEX Vario-žirafa WST 700 a Mini žirafa WSE 7
Predám málo používanú žirafu a ručnú brúsku na stropy a steny v červenom kufri. Cena nového stroja cez 1000 eur. Rotačná brúsna hlava plus vibračná trojuhoľníková hlava pre celoplošné brúsenie. Možnosť napojiť na vysávače Flex a Bosh. To mám odskúšané. Tieto hadice pasujú. Ostatné vysávače sa dajú napojiť cez univerzálny adaptér, ktorý ide z vysávačom. Predávam to komplet tak ako je na fotkách. Možnosť nastaviť otáčky na oboch strojoch.
Predám pracovnú zdvíhaciu plošinu - pojazné lešenie - Nová
Ponukam na predaj Nožnicovú pracovnú plošinu - Novú Dosah plošiny = 12 metrov Prevádzka je na 230 voltov Nosnosť = 300 kg celková hmotnosť = 1450 kg Celkové rozmery 1450 x 2300 x 2500mm Jednoduché ovládanie a jednoduchá manipulácia. Cena plošiny je 6900,- € + DPH Možnosť dodať aj s pojazdom = 9900,- € + DPH Široké využitie: -opravy a montáže -prerezávky stromov -údržba a čistenie nehnuteľností -pre mestskú údržbu -solárne systémy -murárske práce -využitie pre reklamné agentúry -vianočné výzdoby -odstraňovanie ľadu a snehu zo striech -opravy a nátery fasád -montáže a údržba kamerových systémov -opláštenie a zasklievanie budov -televízne prenosy, natáčanie -čistenie komínov Moj e-mail: cnc1@ Pozrite všetky moje inzeráty a vyberte pre Vás najvhodnejšiu plošinu