inzercia, predaj, predám, bazár

BonPrime Nerezový kráječ melounů

Kategória: Ostatné

Zánovní Víceúčelový kráječ BonPrime





O tomto produktu

Efektivní kráječ: Tento kráječ melounu je dokonale navržen tak, abyste jej mohli krájet rychle, což šetří čas a námahu. Krájet si budete moci nejen ovoce, ale také chléb, koláč, pizzu a mnoho druhů zeleniny.
Ušetřete čas: Nakrájejte meloun, melouny a velké ovoce na rovnoměrné plátky během několika sekund! Používejte tento kráječ a výrazně zkraťte dobu krájení veškerého ovoce nebo zeleniny. Lze je snadno vzít na piknik, rodinné výlety a jiné společenské akce.
Komfort krájení: Je pohodlný, lehký, lze jej mýt v myčce a má protiskluzovou rukojeť. Kráječ a kráječ melounu je navržen tak, abyste mohli krájet plátky melounu a melounu dokonalé velikosti a tvaru!
Bezpečné a hygienické: Je vyrobeno z vysoce kvalitní netoxické nerezové oceli 304, pevnější a odolnější pro každodenní použití. Nyní můžete své jídlo rychle a bezpečně nakrájet!
Snadné použití: Než se je pokusíte nakrájet, rozřízněte dva konce na polovinu, protože jakmile je meloun na dvě části, bude se řezat mnohem snadněji. Kráječ je určen pro krájení melounu, ananasu, citronu, pomeranče, hrušky a mnoha dalších
BonPrime Nerezový kráječ melounů
Podobné inzeráty
Nájdete u nás: pizza pec, chladiace stoly, pizza stôl, chladiace vitríny, saladeta, stroj na kebab, gril na kebab, nôž na kebab, kávovar, mlynček na kávu, odšťavovač, mixér, miesič na cesto, hnetač cesta, robot, planetárny robot, ponorný mixér, chladnička, mraznička, vinotéka, šoker, schladzovač, konvektomar, salamander, kontaktný gril, grilovacia platňa, grilovacia doska, chafing, čokoládová fontána, dávkovač omáčky, dávkovač nápojov, stroj na ľadovú drť, stroj na cukrovú vatu, stroj na popcorn, stroj na výrobu ľadu, výrobník ľadu, stroj na výrobu zmrzliny, zmrzlinové pulty, fritéza, digestor, gril, gril na kurčatá, plynový gril, hrniec, kuter na mäso, kuter na zeleninu, krájač zeleniny, krájač na zeleninu, krájač mäsa, nárezový stroj, krájač chleba, kysiareň cesta, leštička , mäsiarsky nôž, mlynček na mäso, plnička klobás, nerezový nábytok, nerezový drez, nerezové umývadlo, nerezový stôl, nerezová skrinka, nerezová skrina, nerezová polica, nerezový vozík, nerezový regál, nerezový stojan, ohrievač jedla, ohrievač hranoliek, ohrevná vitrína, bain marie, vodný kúpeľ, ohrievač polievky, varník, ryžovar, varič ryže, sous vide, sušičky potravín, vákuovačka, stroj na vákuovanie, balička menu, zatavovačka, varná stlička, mikrovlnná rúra, mikrovlnka, tenderizér, sporák, tvarovač cesta, varič kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
kráječ drštěk
Koupím kráječ drštěk
Odstúpenie výrobnej cukrárenskej prevádzky Mojmírovce (CH042
CH042-18-JAPIa Realitná kancelária Chalupári Vám ponúka na odstúpenie výrobne priestory vhodné na výrobu potravinárskych výrobkov (cukrovinky, koláče, zákusky, čipsy atď). Priestory sú úplne nové nepoužívané, schválené hygienou v TOP stave. Môžu sa ihneď používať na výrobu. V cene je zahrnuté: 1. nerezový stôl skrinkový, policový 160x70 cm. 2. nerezový stôl otvorený regálový 150x70cm. 3. nerezový ohrevný režon, len ako stôl skrinkový. 4. nerezový podstavec pod rúry výškovo nastaviteľný s úložným priestorom na plechy. 5. nerezový dvojdrez s odkladacou plochou a spodnou policou. 6. sprchová regulačná batéria. 7. nerezové police na odkladanie inventáru. 8. nerezová dvojdverová skriňa s podstavcom na inventár. 9. nerezová teplovzdušná rúra hotpoint Ariston 900x600. 10. ohrevná rúra so sklo keramickou platňou. 11. nerezová umývačka riadu PROFIEKU340G. 12. nerezové skladové regále systém 9 políc. 13. šatníková skrinka 6 komorová. 14. chladnička CALEX 150l s teplomerom. 15. kombinovaná chladnička s mrazničkou BEKO. 16. vstavaná kuchynská linka časť výdaj a sklad. 17. Tork systém S-Box na mydlá a papierové utierky 5ks. 18. pracovná doska s drezom a umývadlom s pákovou batériou Mesačné náklady sú vo výške 500 eur bez energií. Možnosť odstúpenia prevádzky spolu s s.r.o. - podľa dohody. Celková cena za odstúpenie prevádzky je 10 950 eur bez skrytých poplatkov. Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Pre bližšie informácie ma môžete kontaktovať telefonicky: , prípadne e-mailom na:
Na prenájom priestor vhodný na potravinársku výrobu
Na prenájom priestor vhodný na potravinársku výrobu Popis: Ponúkame na prenájom priestor vhodný na potravinársku výrobňu. Priestor slúži na výrobu zákuskov. Je komplet zrekonštruovaný a zariadený. Nachádza sa tu priestor na prípravu, chladiaci box, ďalší priestor na výrobu, umyvárka prepraviek. K dipozícii je aj sklad, kancelária, šatňa a sociálne zariadenie. Priestor je centrálne vykurovaný a klimatizovaný. Možnosť parkovania. Priestor je riadne rekolaudovaný a povolený hygienou. Zariadenie nie je v cene nájmu, je na odpredaj. Priestor je voľný od 1.5.2023. Nájom je 600 Eur/ mesiac + energie 150 Eur. Pre viac informácií volajte . Zariadenie: Konvektomat Retigo, stojan pod konvektomat, digestor, zmäkčovač vody Mixér- kuter 30 litrový 8 x nerezový stol, 4 x s drezom Stojan na plechy 2 x chladnička 1 x mraznička Chladiaci box 3 x nerezový regál nerezový stôl s umývadlom na umývanie prepraviek Regál nerezový Šatňa: 6 x kovová skriňa Sklad: 2 x nerezový regal Počet stoličiek: Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: Celková úžitková plocha administratívy: 100 Celková úžitková plocha skladu: Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Mestská voda Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Osobné Obhliadky a ďalšie informácie: Kristína Weldlová k.weldlova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Pro Adresa: Masaryčky - business center Legionárska 3735/5 91101 Trenčín Telefón:
Sprchovy podlahovy nerezovy zlab kupelnovy odtokovy rost 35€
Predám kompletný celonerezový sprchový kúpeľňový žlab - odtokový nerezový rošt do sprchy. Rôzne vzory s krycou vrchnou mriežkou, alebo s mriežkou na vkladanie vlastnej dlažby. Jedná sa o komplet balenie celo nerezový žľab (vrchná mriežka + telo žľabu), nožičky, sifon, redukcia 50/40, vodeodolná izolácia, háčik. Nízka stavebná montážna výška potrebná na žľab len 5,2cm, možnosť nastavenia výšky pomocou nožičiek. Rôzne dĺžky žľab na vkladanie dlažby, alebo žľab s vrchnou mriežkou. Dĺžky 50cm-150cm. Rôzne dĺžky: 50cm...45€ 60cm...50€ 70cm...53€ 80cm...58€ 90cm...63€ 100cm...70€ sprchové nerezové odtokové žľaby rošty, podlahové žľaby, podlahový odtokový nerezový žľab, kúpeľňový, rošt, sprchový kút, syfón, vanička. Viem poslať kuriérom na dobierku +5€ poštovné.
Dvojplášťový kotol, nerezový, pálenica
Ponúkam na predaj používaný nerezový kotol o objeme 80L. Všestranné použitie. Stručný popis: Nerezový kotol dvojplášťový. Hrúbka je 2mm. Kotol je na kolieskach. Ľahká manipulácia. Kotol ma výpustný guľový ventil= jednoduché čistenie. Na vrchu sa nachádza nerezová kupola kde je aj ručné miešanie. Nerezová rúra z kotla: priemer 65mm, možnosť umiestniť medenú výplň ako katalyzátor. Spojovacia rúra: meď, dĺžka: 141cm, priemer: 28mm Chladič: nerezový, výhodou je jednoduché čistenie. priemer: 8mm, dĺžka 6m Ohrev je elektrický sú tam dve špirály na 380V(rýchle nahriatie kotla); možnosť prerobenia na 220V alebo plyn. Montáž zariadenie je jednoduchá. V prípade záujmu treba volať. Kontakt: Cena: dohodou treba volať.