inzercia, predaj, predám, bazár

Borovica 50 -70 cm

Kategória: Rastliny

Predam 50ks kontajnerovanych borovic vyska 50-70 cm
PLATÍ DO ZMAZANIA INZERÁTU.
Borovica 50 -70 cm
Podobné inzeráty
Sadenice smrek, smrekovec, jedľa, borovica
Ponúkam na predaj sadenice: smrek, smrekovec, jedľa, borovica, kosodrevina, smrek strieborný, jedľa kórejská, jedľa kaukazka, borovica čierna, tis,tuja smaragd, vavrinovec,smrek hoopsi, borovica himalajska..
Sadenice lesných drevín
Predám sadenice lesných drevín - smrek obyčajný, smrek pichľavý, smrek omorika, jedľa biela, jedľa srienistá, borovica sosna, borovica čierna, borovica kosodrevina, dub letný, dub zimný, javor horský, jaseň, buk lesný, hrab obyčajný. Sadenice sú voľnokorenné aj obaľované.
TVAROVANÁ BOROVICE  ČERNÁ -  PINUS NIGRA NIWAKI
Tvarované borovice,zahradné bonsaje,velký výber. Borovica Čierna, borovica lesná,borovica kleč. Vlastnoručně vypěstované a tvarované borovice. Více informací 7dni v týdnu na tel : Olomoucko 78501 Makrobonsaje
Borovica Vejmutovka
Predám sadenice - borovica Vejmutová (pinus strobus), výška priemerne približne 120cm. Iba osobný odber TN a okolie
Sadenice dreviny
Predám stromčeky, sadenice: Krytokorenné sadenice: 1,30€/ks Duglaska tisolistá Borovica Sosna Smrek obyčajný Jedľa 1,50€/ks Borovica Limba 1,80€/ks Veľmi vysoká ujatosť sadeníc. Vhodné napríklad aj na živý plot, do záhrady, na vrubľovanie alebo ako svadobný dar atď. Pošlem samozrejme aj poštou s platbou cez bankový účet (nevyžadujem platbu vopred). Kontaktujte ma v prípade otázok na tel.:
Vianočný stromček 220cm borovica umelý
Ponukam vianocny stromcek, ako novy. Je krasny a husty. Kupeny 12/2021 Pouzity jedenkrat. Mozny dovoz na trase Rakova - Cadca- Zilina SHOP: