inzercia, predaj, predám, bazár

Bose SoundSport Free

Kategória: Headsety

Ponukam na predaj malo používané sluchadla BOSE SoundSport Free Wireless čierne

Predajna cena SoundSport Freeca 206€/Mall/
POPROSIM JEDNA SA O ORGINAL BOSE
- znacku BOSE hadam netreba predstavovat super zvuk urcite niekomu spravia radost na VIANOCE
+ napajaci kabel
+ nahradne stuple GRATIS
- na tele sa najde sem tam skrabancek na funkcnost to nema ziadny vplyv/pre korektnost to piseme do inzeratu/

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.1, podpora AAC a SBC, NFC, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX4, výdrž batérie až 15h(5h+10h)

Bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport Free Wireless, čierne
Pri vývoji bezdrôtových slúchadiel BOSE SoundSport Free Wireless sa vývojári zamerali ako na perfektný dizajn, tak aj na vysokú kvalitu reprodukovaného zvuku. Veľkou výhodou je absencia akýchkoľvek káblov a výdrž batérie až na 5 hodín prehrávania. Ich tvar pevne sedí v ušiach a zostávajú pohodlne usadené aj počas dlhého behania. BOSE SoundSport Free Wireless sú vodotesné a odolávajú potu aj dažďu, vďaka čomu sa hodia aj na náročné tréningy. S bezdrôtovými športovými slúchadlami BOSE SoundSport Free Wireless budete môcť počúvať svoju obľúbenú motivačnú hudbu ešte pohodlnejšie a posunúť svoje tréningové limity na vyššiu úroveň.

Precízna ochrana
Športové bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport Free Wireless vás potešia kvalitným spracovaním a ochranou IPX4, takže sú veľmi odolné a bez problému si poradia s dažďom či potom. Vďaka špeciálnemu športovému dizajnu sa navyše bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport Free Wireless dokonale prispôsobia každému uchu a nebudú vás tlačiť ani pri dlhšom nosení.
Bose SoundSport Free
Podobné inzeráty
Bose Sport Earbuds
Predám slúchadla Bose Sport Earbuds, soundsport free. Sú odskúšané a plne funkčné, väčšina slúchadiel je vo veľmi dobrom stave. Boli používané do dvoch mesiacov. Vydrž batérie je ako u nových. Pred predajom každé sa ešte odskúšajú a vyčistia. Viac informácii po telefóne, ak nedviham prosím napíšte SMS.
BOSE QuietComfort Earbuds, čierna
Predám slúchadla BOSE QuietComfort Earbuds. Sú vo veľmi dobrom stave, boli používané krátko. Sú vyčistené a pripravené na nového používateľa. Neprepustí vám do uší žiadne okolité hluky a vďaka ANC technológii tak zaistí dokonalé podmienky pre ničím nerušené počúvanie muziky – štýlové Bluetooth 5.1 slúchadlá Bose QuietComfort Earbuds hrajú perfektne čistým zvukom a čisté sú s nimi aj handsfree hovory. Na nabitie hrajú 6 h a ďalších 12 h pridá nabíjací box. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať cez telefón: ak nedvíham, alebo som nedostupný tak najlepšie je napísať sms. Určite sa vám ozvem naspäť. Dobierka možná, ale až po dohode.
Originál slúchadla JBL Free X Black
Predám originál slúchadla JBL Free X Black Slúchadla sú ako nové, boli len vystavené. Plne funkčné. Sú to originál JBL. Vynikajúce na bez alebo rôzne športy - skvelé držia. Cena : 55€. Možnosti platby: 1. Vopred na účet +1,9€ 2. Dobierka +3,5€ 3. Osobný odber +0€ Kontakt len na email
JBL Free 2 case
Predám JBL free 2 case
SBS Bezdrôtovéslúchadlá TWS Air Free
Predám bezdrôtové slúchadlá TWS Air Free s nabíjacím púzdrom 250mAh, modrá. Nové, nepoužívané! Nemám záujem o výmenu! Špekulanti nepísať! Viac informácií e-mailom. Osobný odber možný aj v Trebišove.