inzercia, predaj, predám, bazár

BOSEN | 2 izb. byt situovaný v tichej časti, bezprostredná b

Kategória: Byty

Typ: 2-izbový byt
Ulica: Rozvodná
Mestská časť: Vinohrady
Obec: Bratislava-Nové Mesto

BOSEN Vám ponúka na predaj dvojizbový byt v tichej časti Kramárov v bezprostrednej blízkosti lesa, ulica Rozvodná, Bratislava.

3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA:  Má rozlohu 68,5 m2, vrátane loggie o veľkosti 8 m2 a pivnice o veľkosti 1,5 m2. Byt sa nachádza na 2NP z 10. Jedná sa o 15 ročný zateplený bytový dom.

DISPOZÍCIA: Z priestrannej vstupnej chodby sa plynulo prechádza do obývacej miestnosti, ktorá je spojená s kuchyňou. V kuchynskej časti sa nachádza menší odkladací priestor  - špajza. Vstup na loggiu je z obývacej časti. V byte sa nachádza samostatná izba – spálňa. Priestranná kúpeľňa je spojená s toaletou. Byt disponuje aj odkladacím priestorom – šatníkom.

PARKOVANIE: Verejné, pred bytovým domom.

CENA: 229 500,- EUR

LOKALITA: Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – školy, škôlky, obchody, reštaurácie, služby, nemocnica. V pešej dostupnosti je MHD zastávka. Veľkou výhodou tejto štvrte je blízka zeleň v okolí, ktorá ponúka možnosť vychádzok v každom ročnom období.

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, , herskovic@

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná. Zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného právneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. 

 

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Celková plocha: 68.5 m2
Úžitková plocha: 68.5 m2
Poschodie: 2
Loggia plocha: 8 m2
Loggia: áno - 1
Počet podlaží: 10
Počet izieb: 2
Kúpeľňa: áno
Počet kúpeľní: 1
Výťah: áno
Energetický certifikát: G
Parkovanie: verejné
Zateplený objekt: áno
Pivnica: áno
Pivnica plocha: 1.5 m2
BOSEN | 2 izb. byt situovaný v tichej časti, bezprostredná b
Podobné inzeráty
BOSEN | Na predaj 3 izbový byt s 2 loggiami, Fiľakovo.
BOSEN | Na predaj výnimočný 3 izbový byt v tichej lokalite s vyhradeným dvorom, záhradkou, parkovaním a garážou, 91m2, Fiľakovo, ulica Daxnerová. POPIS NEHNUTEĽNOSTI Bosen Group vám Exkluzívne ponúka svetlý , priestranný zároveň veľmi výnimočný 3 izbový byt s 2 loggiami. Byt sa nachádza v tichej lokalite v zateplenom, tehlovom bytovom dome na 1/3 poschodí bez výťahu. Veľmi dôležité a táto ponuka si žiada spomenúť umiestnenie bytového domu ktorý je vo vyhradenom dvore, s parkovaním, záhradou a veľmi dobrým susedstvom. BYT: Celková rozloha bytu predstavuje 91m2, je po čiastočnej rekonštrukcii v rámci ktorej sa menili vchodové dvere na bezpečnostné, jadro murované s rekonštrukciou z roku 2005, podlaha je miešaná s laminátovou podlahou ale je tu aj pôvodný linóleum, v čase izolovania bytového domu sa menili aj potrubie na plastové. Byt má vlastný vykurovací systém, nový kondenzačný plynový kotol sa nachádza priamo vo vašom byte. Okrem toho je byt prevažne pôvodnom, veľmi zachovalom stave. Orientácia bytu je na 2 svetové strany a to J/V a S/Z DISPOZÍCIA: Byt je dispozične veľmi dobre riešený , pozostáva z centrálnej predsiene, 3x nepriechodné izby a to 1x obývacia izba, 1x spálňa s loggiou orientovanou na S/Z s výhľadom na zadnú stranu dvora, 1x detská izba, 1x Kuchyňa s loggiou orientovanou na J/V s výhľadom na prednú stranu dvora, 1x špajza, 1x kúpeľňa s toaletou. Na prízemí sa nachádza aj kočikáreň na spoločné užívanie a vyhradená látková pivnica. PARKOVANIE: Vyhradené parkovanie v uzavretom dvore s vlastnou drevenou garážou. LOKALITA: Byt sa nachádza vo vynikajúcej , tichej lokalite s množstvom zelene len pár minút od centra Fiľakova. Vo Fiľakove je kompletná občianská vybavenosť sú tu školy,škôlky,pošta,supermarkety,ambulancia,autobusová,železničná stanica, zároveň je to Historické mesto ktoré sa pýši krásnym hradom v strede mesta. CENA: 62 500 EUR. VÝHODY: Priestrannosť, 2 loggie, Dvor, Záhrada, Garáž, Vyhradené parkovanie. Pocit bývania ako v Rodinnom dome. Pôvodnejší stav umožní rekonštrukciu podľa svojich predstáv. Vlastné vykurovanie a zároveň nízke náklady. Lokalita. Byt ponúka veľmi príjemné zároveň pohodlné bývanie s komplexom vo vyhradenom dvore. Veľmi dobré susedstvo. Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.
BOSEN | Na prenájom priestranný 3 izb. byt so záhradou a gar
BOSEN Vám ponúka na prenájom priestranný 3 izbový byt s terasou a krásnou záhradou, na ulici Holubyho, Bratislava – Staré Mesto (Palisády). VIRTUÁLNA PREHLIADKA:  BYT: Má rozlohu 79,6 m2. Byt je situovaný na prízemí bytového domu, v ktorom sa nachádzajú iba 4 bytové jednotky. K bytu prislúcha terasa, z ktorej je prístup do súkromnej záhrady. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou – nová kúpeľňa so sprchovým kútom, nové kuchynské spotrebiče, obnovené pôvodné parkety, obnovená kuchynská linka a vstavané skrine. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, samostatná kuchyňa, obývacia miestnosť s prístupom na terasu a záhradu, 2x izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta. ZARIADENIE: Byt sa prenajíma nezariadený, avšak v prípade záujmu je možné ho dozariadiť. PARKOVANIE: V garáži, ktorá prislúchajúca k bytu a možnosť parkovania je aj pred bytovým domom. LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, ktorá zároveň ponúka pokojné bývanie v tichej časti Starého Mesta. V pešej dostupnosti zastávka MHD, školy, škôlky, obchody reštaurácie. CENA: nájom 1100 EUR/mesiac + energie 150 EUR/mesiac + depozit vo výške 2 mesačného nájmu Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, , herskovic@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.
BOSEN | Zrekonštruovaný 4 izb. byt v tichej časti Ružinova ,
Typ: 4-izbový byt Ulica: Ondrejovova Obec: Bratislava-Ružinov Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 4 izbový byt na 3. poschodí zatepleného tehlového bytového domu. Nachádza sa na Ondrejovovej ulici, v príjemnom prostredí zeleného parku, s kompletnou občianskou vybavenosťou a blízkym napojením na obchvat. S bytom sa predáva aj priestranná murovaná pivničná kobka. BYT: Výmera bytu je 85,41 m2 z čoho tvorí balkón 3,9 m2 a 4,95 m2 má murovaná pivničná kobka. Byt sa nachádza na najvyššom 3. poschodí (z celkových 3) zatepleného bytového domu bez výťahu. Orientovaný je na južnú (obývacia izba, a 2 detské izby) a východnú stranu (spálňa). Oceníte aj presklený balkón z obývacej izby. Výhľady zo všetkých miestností sú do zeleného parku. Byt prešiel v roku 2018 kompletnou rekonštrukciou (podlahy, steny, kuchyňa, plastové okná so žalúziami, kúpelňa a toaleta, vstavané skrine a nábytok, elektrina, vymenené stúpačky). DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z obývacej izby prepojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou s výstupom na balkón. Disponuje oddelenou kúpeľňou a toaletou, priestrannou chodbou s množstvom úložného priestoru a tromi nepriechodnými izbami. ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. Vo vstupnej časti bytu nájdete bezpečnostné vstupné dvere, či vstavané skrine so zrkadlom a botník. Kompletne zariadená je kuchynská časť, kde je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (elektrická varná doska, elektrická rúra, vstavaná mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu), digestor, jedálenský stôl so štyrmi stoličkami. V obývacej izbe sa nachádza pohovka, skrinka pod TV, policový systém na stene. V chodbe sa nachádza priestranný rolldor. V spálni je manželská posteľ s dvomi nočnými stolíkmi, rolldor, šuplíková skriňa a knižnica. Obidve detské izby disponujú posteľami, vstavanými skriňami a pracovnými stolíkmi so stoličkami. V obývacej izbe a v 1 detskej izbe sa nachádzajú dve klimatizačné jednotky. Kúpeľňa disponuje sprchovým kútom, zrkadlom, umývadlom, skrinkami a práčkou. Balkón je zasklený a nachádza sa tu aj drevená lavica. PARKOVANIE: Verejné parkovanie pri bytovom dome. LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej časti Ružinova, s množstvom zelene, detských a športových ihrísk. Vďaka svojej polohe je ideálnym priestorom pre príjemné rodinné bývanie, keďže v pešej dostupnosti sa nachádza materská a základná škola, ale aj gymnázium. Potraviny Lidl, či reštaurácia sú vo vzdialenosti cca 200 m. Množstvo služieb ako banky, lekárne, fitnesscentrum nájdete tiež v retailovej časti neďalekej novostavby Perla Ružinova či OC Retro. V blízkosti bytového domu je tiež zastávka MHD a blízke napojenie na diaľnicu D1. 3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA:  CENA: 289.990 € byt a pivničná kobka Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná,
BOSEN | Priestranný 3 izbový byt v tichej lokalite m.č. Ruži
Typ: 3-izbový byt Ulica: Banšelova Obec: Bratislava-Ružinov BOSEN Vám exkluzívne ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt na ulici Banšelova v Bratislave. 3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA:  BYT: Má výmeru 81,74 m2 a je situovaný na 1NP / 2 polyfunkčného domu z roku 2003. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018. Rekonštrukcia bola prevedená z kvalitných materiálov a zahŕňa drevené podlahy, nábytok na mieru, klimatizáciu, externé žalúzie. DISPOZÍCIA: vstupná hala, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, 2x samostatná izba, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený – kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, sedacia súprava, šatníkové skrine. PARKOVANIE: 1x samostatné uzamykateľné garážové státie (16,96 m2) a možnosť parkovania pred bytovým domom LOKALITA: Je jednou z najobľúbenejších bratislavských lokalít na bývanie. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, obchody, zdravotné strediská, NC Avion, reštaurácie, kaviarne, sieť MHD do všetkých mestských častí  a rýchle dopravné napojenie na hlavné cestné ťahy a dialničný obchvat mesta. CENA: 229 990,-  EUR byt + 25 000,-  EUR garážové státie (zakúpenie garážového státia nie je podmienkou) Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, , herskovic@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 81.74 m2 Úžitková plocha: 81.74 m2 Poschodie: 1NP Počet podlaží: 2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Klimatizácia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: čiastočne Garáž: áno - 1 Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: spoločné
BOSEN | Predaj 4 izbový byt v novostavbe s terasou, 115 m2,
Typ: 4-izbový byt Ulica: Antolská Obec: Bratislava-Petržalka BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt v tichej lokalite obklopenej zeleňou pri jazere Draždiak na ulici Antolská v mestskej časti Bratislava-Petržalka.  BYT: Výmera bytu je 115 m2. Byt sa nachádza na 1./10. poschodí s balkónom o výmere 8 m2 v novopostavenom bytovom dome - Rezidencia Draždiak. Byt je orientovaný na dve svetové strany V,Z a disponuje pekným výhľadom priamo do zelene. Možnosť byt dispozične upraviť na 2 dvojizbové byty. DISPOZÍCIA: Byt sa nachádza čiastočne na prízemí a čiastočne na 1NP.  Prízemie: kúpeľňa, samostatná toaleta, pracovňa s možnosťou vstupu priamo z parkoviska, detská izba, klimatizovaná špajza 1 NP: obývacia izba spojená s kuchyňou, hlavná spálňa s prechodným šatníkom a samostatnou kúpeľňou s výstupom na terasu ZARIADENIE: Byt má veľa predností ako napríklad inteligentnú elektroinštaláciu, klimatizáciu, vysokorýchlostný internet-optika, exteriérové žalúzie na západnej časti bytu a predprípravu na domáce kino. Byt je zariadený kvalitnými spotrebičmi BOSCH, disponuje aj práčkou a sušičkou. Obývačka a spálňa je ozvláštnená sadrokartonovými stropmi ako aj odhlučnenou stenou zo strany suseda v obývacej časti. Byt je zariadený v štandarde s plávajúcou podlahou, kvalitnou keramikou a sanitou. Byt sa predáva po dohode čiastočne zariadený. PARKOVANIE: K bytu je možné dokúpiť až 3 vyhradené parkovacie státia priamo pred vstupom do bytu. Parkovanie je vonkašie a nachádza sa za elektrickou garážovou bránou.    3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA:  CENA: 380.000 € byt + 1 x parkovacie miesto 17.000 €  LOKALITA: Výborná tichá lokalita so skvelými možnosťami športového vyžitia. V blízkosti sa nachádza najväčší komplex volejbalových ihrísk v Bratislave, jazero Malý a Veľký Draždiak, ktorý je vzdialený len 2 minúty pešou chôdzou od bytového domu, hrádza vhodná na cyklistiku, beh a korčule, Lesopark Zrkadlový háj či Chorvátske rameno pre vychádzky. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, obchody, reštaurácie, kaviarne materské, základné a vysoké školy ako aj veľká nemocnica a lekáreň. Do centra mesta sa pohodlne dostanete MHD ale aj autom po obchvate s napojením na diaľnicu D1,D2,D4,R7 do 10 minút.  Realitný maklér: Klaudia Jenischová Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 123 m2 Úžitko
BOSEN | Predaj 2 izbový byt s balkónom a lodžiou, 57,7 m2, u
Typ: 2-izbový byt Ulica: A. Mráza Mestská časť: Pošeň Obec: Bratislava-Ružinov BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v Ružinove, ktorý sa nachádza v tichej časti, plnej zelene na ulici A. Mráza.  BYT: Vkusne zariadený byt má úžitkovú plochu 53,4 m, balkón má veľkosť 1,3 m2, lodžia o výmere 3 m2. Veľkou výhodou je murovaná pivnica s rozmerom 2,6 m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018, výmena  - elektrických rozvodov, stúpačiek, plynu, odpadu, nová kuchynská linka, kúpeľňa, samostatné wc, zateplenie bytového domu, plastové okná, strecha, výťah, bezbariérový prístup, vchodové dvere sú na magnetický čip. Byt je na 3./8. poschodí. Orientacia bytu je na vychodnú stranu. DISPOZÍCIA:  Vstupná chodba, v tejto časti sa na nachádza samostatné wc a kúpeľňa, priestranná obývačka, kuchyňa s výstupom na balkón, spáľňa s lodžiou. ZARIADENIE: Kompletne zariadený byt, nová kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička-mraznička, plnynový sporák, digestor, mikrovlnka, vstavaná elektrická rúra, kávovar, pračka, nábytok.  PARKOVANIE:  Verejné parkovanie priamo pred bytovým domom. CENA: 192 900 EUR LOKALITA: V blízkosti sú vybudované školy - materské, základné a stredné, zdravotné stredisko, fitness, workout športoviská a detské ihriská, reštauracie, v pešej dostupnosti obchody ako LIDL, KRAJ, Billa, TESCO Expres, obchodný dom RETRO, jazero Štrkovec, v blízkosti zástavky pre MHD (autobus električky), obchvat D4R7.  Realitný maklér: Marek Radič  Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena j Realitný maklér: Marek Radič  Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 57.7 m2 Úžitková plocha: 53.4 m2 Poschodie: 3 Loggia plocha: 3 m2 Loggia: áno - 1 Počet podlaží: 8 Počet izieb: 2 Plocha balkóna: 1.3 m2 Balkón: áno - 1 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Energetický certifikát: C El. napätie: 230V Parkovanie: verejné Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Internet: optika Materiál: panel Zateplený objekt: áno Vykurovanie: áno Pivnica: áno Pivnica plocha: 2.6 m2