inzercia, predaj, predám, bazár

BOSEN | Moderný 4 izb. rodinný dom s terasou, 10 min od Trna

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Vlčkovce
Obec: Trnava

Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj modernú novostavbu 4 izb. rodinného domu v tichej časti obce Vlčkovce - m.č. Trnava, rýchle napojenie autom od domu na diaľničný obchvat D1 na obidva smery BA – Žilina.

V ponuke sú posledné dva samostatne stojacie domy.

DOM: Dvojpodlažný, tehlový moderný 4 izbový rodinný dom s rovnou pochôdznou strechou, s úžitkovou plochou 142,59 m2, zastavanou plochou 100,88  m2. Dom sa predáva s možnosťou dokončenia do štandardu s terasou a skolaudovaný.

3D vizuálizácia: Tehla – termobrik, vnútorné priečky termobrik, zateplenie – polystyrén ( pomocou skrutiek ), fasádna omietka biela, plastové okná – dvojkomorové, trojsklo SIEGENIA, teplovodné podlahové kúrenie, elektrická predpríprava na alarm + kamerový systém + domový vrátnik + vonkajšie žalúzie (osadené lišty a puzdra), predpríprava na klimatizáciu + posuvnú elektrickú bránu, zásuvky + vypínače, kotol – PROTHERM TIGER CONDENS 20/26 KKZ 42 litrov určený na vykurovanie podlahovky a na ohrev vody v domácnosti, interiér – sadrové omietky.

POZEMOK: Plocha pozemku 450 m2, IS (elektrina, plyn, voda, kanalizácia), predpríprava na optický kábel, parkovacie státie zo zámkovej dlažby pre 3 autá. Pozemok bude vyčistený a zarovnaný.

DISPOZÍCIA:

1. Nadzemné podlažie: zádverie, chodba, WC, technická miestnosť + kúpeľňa, obývacia izba s jedálňou, kuchyňa, schodisko, sklad, terasa.

2. Nadzemné podlažie: chodba, 2x detská izba, kúpeľňa pre detské izby, spálňa spolu so šatníkom a kúpeľňou. K domu bude viesť súkromná prístupová cesta.

LOKALITA: Vlčkovce sa nachádzajú 10 min. autom od mesta Trnavy. Majú výbornú občiansku vybavenosť (potraviny, pošta, základná škola, škôlka, lekár, ihrisko, park, reštaurácia). Rýchla dostupnosť na diaľničný obchvat D1 na obidva smery BA – Žilina.

CENA: 269 000 € (holodom)  

Realitná maklérka: Petra Doktorová,  Tel: + 421 910 555 446

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

 

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Celková plocha: 142.5 m2
Úžitková plocha: 142.5 m2
Plocha pozemku: 450 m2
Zastavaná plocha: 100.88 m2
Počet izieb: 4
Kúpeľňa: áno
El. napätie: 230V
Parkovanie: vlastné vyhradené
Voda: verejný vodovod
Zariadenie: nezariadený
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: áno
Plyn: áno
Materiál: tehla
Terasa: áno
Vykurovanie: áno
Pivnica: nie
BOSEN | Moderný 4 izb. rodinný dom s terasou, 10 min od Trna
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
NOVÁ CENA DIZAJNOVÝ, LUXUSNÝ RODINNÝ DOM + MODERNÝ DOMČEK S
AKTUALIZOVÁ CENA!!! NA PREDAJ MODERNÝ, LUXUSNÝ, DIZAJNOVÝ RODINNÝ DOM AJ SO STAVANÝM NÁBYTKOM + MODERNÝ 2 IZBOVÝ DOMČEK S TERASOU!!! Poprechádzajte sa po tomto krásnom, výnimočnom rodinnom dome vďaka 3D OBHLIADKE! Stačí len skopírovať nasledujúci link: Pre ďalšie fotky: Csaba Őszi - realitný maklér pre Komárno a okolie Vám ponúkam na predaj nádherný nadštandardný 5 izbový rodinný dom s LUXUSNÝM DENNÍM PRIESTOROM v Komárne, v kľudnej uličke neďaleko centra mesta + moderný domček s terasou. Úžitková plocha rodinného domu je 340 m2, dvojgaráže 85 m2, 2 izbový dom 85m2, výmera pozemku: 832 m2. POPIS Dispozícia rodinného domu: Suterén: priestranná garáž pre dve osobné autá s priamym vstupom z ulice cez elektrickú garážovú bránu. Z garáže je vstup do denného priestoru. Prízemie: vstupná chodba so zabudovanými skriňami, celozasklenná spoločenská hala s obývaciou časťou, modernou kuchyňou a s jedálňou, dve detské izby, pracovňa, veľká kúpeľňa. 1.podlažie – veľká spálňa so šatníkom a priestrannou kúpeľňou s vaňou Dispozícia 2 izbového domčeka s terasou: predsieň s toaletou, denná miestnosť s kuchyňou, ďalší priestor, zastrešená teras s pocou. Budovu sa dá využiť ako kancelárie, sídlo firmy, alebo s menšími úpravami aj na bývanie. BENEFITY - Kludná, tichá lokalita v blízkosti centra mesta - Dizajnový rodinný dom vo vysokom štandarde - Postavený z tehál Ytong - Zateplenie minerálnou vlnou - Vykurovanie domu kondenzačným kotlom na plyn, denný priestor podlahové kúrenie, v izbách radiátory - Všetky okná na izbách na prízemí majú exterérové elektr. ovládanteľné hliníkové žalúzie - Klimatizácia - Kvalitné drevené parkety - Strecha LINDAB - Dvojgaráž s rozlohou 85 m2, plus parkovacie státie na pozemku - Dom aj so zariadením - Moderný dom s terasou Ďalšie fotky nájdete na: /predaj-moderny-luxusny-dizjnovy-rodinny-dom-komarno-644137 Zaujala Vás táto ponuka? Dohodnite si obhliadku. CENA: 524.000,- EUR ŽIADNE ĎALŠIE POPLATKY! Všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctkych práv na katastrálnom úrade HRADÍME ZA VÁS. Vďaka moderným predajným technikám, prepracoveným inzerciám a preverenými dlhoročnými skúsenosťami pomáham svojim klientom predať ich nehnuteľnosti bezpečne a za vyššiu cenu, ako by zvládli sami. Zavolajte, pomôžem predať aj Vašu nehnuteľnosť. KONTAKT: Csaba ŐSZI csaba.oszi@ Počet izieb: 5+2 Dodatok k cene: 3D PREHLIADKA Zastavaná plocha: 285m² Obytná plocha: 340m² Celková rozloha: 340m² Rozloha pozemku: 832m² Úžitková plocha: 340m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno Garáž: áno
BOSEN | 5 izb. rohový radový rodinný dom s príjemnou atmosfé
BOSEN Vám ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom s príjemnou atmosférou, v radovej zástavbe, situovaný ako rohový rodinný dom. VIDEO:  3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA:  DOM: Jedná sa o tehlový rodinný dom s úžitkovou plochou 150 m2, skolaudovaný v roku 2016. Dom sa rozkladá na 2 nadzemných podlažiach. Nehnuteľnosť je postavená z kvalitných materiálov. Samozrejmosťou je elektrické podlahové kúrenie, klimatizácia, exterérové žalúzie. Súčasťou nehnuteľnosti je útulná terasa a záhrada so zelenou výsadbou okrasných, ako aj ovocných stromov a kríkov, s inštalovanou kvapôčkovou závlahou. DISPOZÍCIA: 1NP: Vstupná chodba, pracovňa, 2x špajza, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa spojená s obývaciou miestnosťou, z ktorej je priamy vstup na zastrešenú terasu s pohodlným sedením. 2NP: Spálňa, 2x samostatná izba, kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou, technická miestnosť s kotlom, práčkou a sušičkou. ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený. VÝHODY: rohový radový dom tichá lokalita #golfový rezort v pešej dostupnosti 4 parkovacie miesta akumulačný krb PARKOVANIE: 1 parkovacia miesto vo dvore, 3x parkovanie pred domom POZEMOK: Je rovinatého charakteru o výmere 323 m2, z čoho zastavaná plocha je 84 m2. Na pozemku je umiestnená terasa (21 m2), ktorá plynulo prechádza do záhrady, kde  je vysadená okrasná ako aj úžitková záhrada. Na pozemku je umiestnený zateplený záhradný domček a vyhradená časť na hranie pre deti (ako je ilustrované na inzerovaných fotografiách).  Závlažovanie záhrady je zabezpečené inśtalovanou kvapôčkovou závlahou. IS: Na pozemku – voda, elektrina, kanalizácia. LOKALITA: Dom je situovaný vo vychytenej lokalite Green Rezort, Hrubá Borša. V obci je dostupná občianska vybavenosť ako škôlka, potraviny, reštaurácia, kaviarne, golfový rezort. Okresné mesto Senec je vzdialené cca 6 min autom, hlavné mesto Bratislava cca 30 min s napojením na dialnicu. CENA: 348 500,- EUR Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, , herskovic@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.      
BOSEN | Novostavba 4 izb. rodinný dom s terasou, 10 min. od
Typ: Rodinný dom Ulica: Vlčkovce Obec: Vlčkovce Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj modernú novostavbu 4 izb. rodinného domu v tichej časti obce Vlčkovce - m.č. Trnava, rýchle napojenie autom od domu na diaľničný obchvat D1 na obidva smery BA – Žilina. V ponuke sú posledné dva samostatne stojacie domy. 3D vizuálizácia: DOM: dvojpodlažný, tehlový moderný 4 izbový rodinný dom s rovnou pochôdznou strechou, s úžitkovou plochou 142,59 m2, zastavanou plochou 100,88  m2. Dom sa predáva s možnosťou dokončenia v štandarde s terasou a skolaudovaný. HOLODOM: tehla – termobrik, vnútorné priečky termobrik, zateplenie – polystyrén ( pomocou skrutiek ), fasádna omietka biela, plastové okná – dvojkomorové, trojsklo SIEGENIA, teplovodné podlahové kúrenie, elektrická predpríprava na alarm + kamerový systém + domový vrátnik + vonkajšie žalúzie (osadené lišty a puzdra), predpríprava na klimatizáciu + posuvnú elektrickú bránu, zásuvky + vypínače, kotol – PROTHERM TIGER CONDENS 20/26 KKZ 42 litrov určený na vykurovanie podlahovky a na ohrev vody v domácnosti, interiér – sadrové omietky. POZEMOK: plocha pozemku 450 m2, IS (elektrina, plyn, voda, kanalizácia), predpríprava na optický kábel, parkovacie státie zo zámkovej dlažby pre 3 autá. Pozemok bude vyčistený a zarovnaný. DISPOZÍCIA: 1. Nadzemné podlažie: zádverie, chodba, WC, technická miestnosť + kúpeľňa, obývacia izba s jedálňou, kuchyňa, schodisko, sklad, terasa. 2. Nadzemné podlažie: chodba, 2x detská izba, kúpeľňa pre detské izby, spálňa spolu so šatníkom a kúpeľňou. K domu bude viesť súkromná prístupová cesta. LOKALITA: Vlčkovce sa nachádzajú 10 min. autom od mesta Trnavy. Majú výbornú občiansku vybavenosť (potraviny, pošta, základná škola, škôlka, lekár, ihrisko, park, reštaurácia). Rýchla dostupnosť na diaľničný obchvat D1 na obidva smery BA – Žilina. CENA: 269 000 € (holodom)   Realitná maklérka: Petra Doktorová,  Tel: + 421 910 555 446 Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.       Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 142.5 m2 Úžitková plocha: 142.5 m2 Plocha pozemku: 450 m2 Zastavaná plocha: 100.88 m2 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno El. napätie: 230V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Zariadenie: nezariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Terasa: áno Vykurovanie: áno Pivnica: nie
PRENÁJOM NADHERNÝ 5 IZB RODINNÝ DOM - ROVNÁ RUŽINOV
Typ: Rodinný dom Ulica: Rovná Obec: Bratislava-Ružinov Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 2950/4 Bratislava Vám ponúkame pekný 5 izbový rodinný dom na Rovnej ulici,  v lokalite Ružinov, Bratislava.     Jedná sa o 3-podlažný rodinný dom v Ružinove-Prievoze pri Csákyho kaštieli so skvelou dostupnosťou do centra. Dom má samostatný vstup do plne zrekonštruovaného suterénu s klimatizáciou a vzduchotechnikou. Parkovanie: parkovacie miesta na pozemku (vstup cez elektricky ovládanú bránu), miesto na parkovanie pre ďalšie 3 autá priamo pred domom Lokalita: Centrum: 8 min. autom MHD: Zastávky Krásna (5 min. pešo) / Gagarinova (11 min. pešo) / Mierová (12 min. pešo) Reštaurácie: vo vzdialenosti 11 min. pešo min. 4 reštaurácie Pekáreň (3 min. pešo) / Potraviny (8 min. pešo) / Zmrzlináreň (6 min. pešo) Fitness centrum: 11 min. pešo Škôlka: 5 min. pešo / Medzinárodná škola: 7 min. pešo / Štátna škola: 13 min. pešo Detské ihrisko: 6 min. pešo / Kultúrne centrum: 6 min. pešo Interaktívna prehliadka: Dom je samostatne stojaci a nachádza sa v tichom prostredí v zástavbe rodinných domov na priestrannom pozemku 560 m2 medzi ihličnatými a listnatými stromami. Na prenájom sú k dispozícii 2 nadzemné podlažia domu so 6 izbami, 2 x kuchyňou, 2 x kúpeľňou a 2 x samostatným WC. K domu patrí prístrešok na posedenie s výhľadom do záhrady. Dispozícia 1NP: Priestranná vstupná chodba, veľká miestnosť (obývačka), 2 ďalšie miestnosti (jedna s výhľadom do ulice a druhá s výhľadom do záhrady ). Kuchyňa so samostatnou komorou, vybavená umývačkou riadu, plynovým sporákom s elektrickou rúrou, veľkou chladničkou s mrazničkou. Kúpeľňa s vaňou, samostatné WC. Dispozícia 2NP: Dve veľké miestnosti s dennou a nočnou časťou. Jedna miestnosť má výhľad do záhrady, druhá miestnosť má prístup na balkón. Tretia miestnosť môže slúžiť ako kuchynka, práčovňa či šatník. Kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC s umývadlom. Priestory nachádzajúce sa pod šikmou strechou sú presvetlené strešnými oknami. Plocha nadzemných podlaží predstavuje cca 165 m2. Suterén: Možnosť prenajatia veľkej suchej a vykurovanej miestnosti s oknami a zázemia (WC s umývadlom) s celkovou plochou cca 25 m2. Rozsah prenajímanej časti suterénu je možné rozšíriť. Dom je po rekonštrukcii. Prenajíma sa čiastočne zariadený. Na nadzemných podlažiach sú pripravené rozvody na klimatizáciu. Suterén je plne klimatizovaný. Dom má prípojku na vysokorýchlostný internet. CENA:  Mesačné nájomné je závislé od rozsahu prenájmu nehnuteľností a pohybuje sa medzi 1650 eur (bez suterénu) a 1800 eur (so suterénom v rozsahu: chodba prístupná zvonka, veľká miestnosť, WC s umývadlom) + energie a služby spojené s užívaním nehnuteľnosti. K nájmu sa pripočítajú energie a poplatky za služby spojené s nájmom (suma závisí od počtu osôb). Pri podpise sa platí
BOSEN | Moderný 3izb Rodinný dvojdom so záhradkou v štandard
Typ: Rodinný dom Ulica: Zafírová Obec: Miloslavov BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj moderný 3 izbový rodinný dom v dvojdome, obec Miloslavov (Zafírová ulica)   DOM: má výmeru 69,96 m2 + terasa 18,75m2. - je z YTONGU (30cm), zateplenie (15cm) polystyrén, 6-komorové plastové okná značky Salamander s izolačným troj-sklom, zvonku antracit zvnútra biele, strešná hydroizolačná fólia SIKA, sadrokartónové stropy, elektrické podlahové kúrenie REICHEM s reguláciou teploty - termostaty v každej izbe. Ohrev vody 100L bojlerom.  POZEMOK: k domu prislúcha pozemok o veľkosti 341m2, ktorý je oplotený zeleným pletivom. ŠTANDARD: dom je vybavený bránou a bráničkou, komplet oplotený. Na spotrebe elektriny ušetríte pomocou fotovoltaických panelov,ktoré majú výkon 1,5 KW. - rodinný dom sa predáva vo vyššom štandarde: obklady, sanita, WC, dvere, zárubne, plávajúce podlahy zn.VITALITY, dlažba. Dom sa predáva bez kuchynskej linky. Stavby sú už v štandarde vybavené vypínačmi LEGRAND Valena Life a bezpečnostným systémom Jablotron. - alarm, optický internet, TV a zabudovaná 3,5 KW klimatizácia od spoločnosti Samsung s funkciou wind free. - dom je napojený na verejný vodovod,elektrinu,optický internet T- COM a kanalizáciu. PARKOVANIE: k domu prislúchajú 3 parkovacie státia. SKOLAUDOVANÝ RODINNÝ DOM 2023.                             LOKALITA: Súčasťou obce Miloslavov je materská škola, pošta, autobusová zastávka, potraviny BILLA, detské ihrisko, neďaleko je jazero vhodné pre rybolov, základná škola ako aj vlakové spojenie,ktoré sa nachádza v časti Alžbetin dvor. V blízkosti je i vyhľadávané jazero Košariská a pre milovníkov jazdectva taktiež koníky. Veľkou výhodou je rýchle a komfortné pripojenie sa na neďaleký obchvat D4R7. V obci sú výborné možnosti športového vyžitia, tenis, futbalové ihrisko, detské ihrisko. CENA v ŠTANDARDE:  219.900 € na pozemku 341m2                                     221.900 € na pozemku 349m2 K dispizícii je možnosť kúpiť rodinný dom v štádiu HOLODOM : 210.700 € - ukončené 2x biely hyg.náter + vypínače., ( bez podláh, dverí, obkladov, sanity ), s predprípravou na klímatizáciu, alarm, ext. žalúzie - bez ich inštalácie. Pozemky budú oplotené so vstupnou bránou, vrátane parkovania, chodníka a terasy. Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: no