inzercia, predaj, predám, bazár

BOSEN | Novostavba 5i bungalovu, Hviezdoslavov, 136m2 s poze

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Pekná cesta
Obec: Hviezdoslavov

Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj samostatne stojaci rodinný dom pri Bratislave vo Hviezdoslavove s pozemkom 590 m2.  

DOM: Zastavaná plocha domu je 136 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrina, plyn a studňa, nachádzajúca sa na pozemku. Dispozícia domu je riešená veľmi efektívne. 4 izby majú priamy východ do exteriéru z toho dve z nich priamo pod zastrešenú terasu. Obytná časť domu je orientovaná Juho-Západne čo dom krásne presvetluje. Ďalej je dom klimatizovaný s podlahovým vykurovaním(plyn, médium voda). Dom sa nachádza v slepej ulici s dôrazom na bezpečnosť, susedia sú väčšinou rodiny s deťmi. 

ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľom. Aktuálne tam zostáva: obývačková zostava bez TV, gauč, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a vstavané skrine.   

POZEMOK: Záhrada je rovinatého charakteru s bazénom, malým sadom (rakytník, maliny), vyvýšenými záhonmi na pestovanie byliniek. Na pozemok sa od cesty vstupuje bráničkou alebo elektrickou bránou. Na pozemku sú dve parkovacie miesta, záhradný domček na uskladnenie záhradného náčinia a malý sklad. 

LOKALITA: Dom sa nachádza v rýchlo sa rozvíjajúcej oblasti-Hviezdoslavov, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, potraviny a do dvoch rokov by mal pribudnúť aj kostol. Rýchle napojenie na R7 len 15 minút od centra Bratislavy. 

CENA DOMU: 349.900 EUR

Realitný maklér: Mgr.art. Nora Žalúdeková

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.

zaludekova@

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Celková plocha: 136 m2
Úžitková plocha: 136 m2
Plocha pozemku: 590 m2
Zastavaná plocha: 136 m2
Počet podlaží: 1
Počet izieb: 5
Kúpeľňa: áno
Počet kúpeľní: 3
Energetický certifikát: B
Klimatizácia: áno
Káblová televízia: áno
El. napätie: 230V
Parkovanie: áno
Voda: studňa a vodovod
Krb: áno
Typ: exteriérový
Zariadenie: čiastočne
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: áno
Plyn: áno
Internet: áno - káblový rozvod
Materiál: tehla
Zateplený objekt: áno
Terasa: áno
Vykurovanie: vlastné - plyn
Pivnica: nie
BOSEN | Novostavba 5i bungalovu, Hviezdoslavov, 136m2 s poze
Podobné inzeráty
BOSEN | Samostatný 5i bungalov, Hviezdoslavov s pozemkom 590
Typ: Rodinný dom Ulica: Pekná cesta Obec: Hviezdoslavov Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj samostatne stojaci rodinný dom pri Bratislave vo Hviezdoslavove s pozemkom 590 m2.   DOM: Zastavaná plocha domu je 136 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrina, plyn a studňa, nachádzajúca sa na pozemku. Dispozícia domu je riešená veľmi efektívne. 4 izby majú priamy východ do exteriéru z toho dve z nich priamo pod zastrešenú terasu. Obytná časť domu je orientovaná Juho-Západne čo dom krásne presvetluje. Ďalej je dom klimatizovaný s podlahovým vykurovaním(plyn, médium voda). Dom sa nachádza v slepej ulici s dôrazom na bezpečnosť, susedia sú väčšinou rodiny s deťmi.  ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľom. Aktuálne tam zostáva: obývačková zostava bez TV, gauč, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a vstavané skrine.    POZEMOK: Záhrada je rovinatého charakteru s bazénom, malým sadom (rakytník, maliny), vyvýšenými záhonmi na pestovanie byliniek. Na pozemok sa od cesty vstupuje bráničkou alebo elektrickou bránou. Na pozemku sú dve parkovacie miesta, záhradný domček na uskladnenie záhradného náčinia a malý sklad.  LOKALITA: Dom sa nachádza v rýchlo sa rozvíjajúcej oblasti-Hviezdoslavov, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, potraviny a do dvoch rokov by mal pribudnúť aj kostol. Rýchle napojenie na R7 len 15 minút od centra Bratislavy.  CENA DOMU: 359.900 EUR Realitný maklér: Mgr.art. Nora Žalúdeková Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať. zaludekova@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 136 m2 Úžitková plocha: 136 m2 Plocha pozemku: 590 m2 Zastavaná plocha: 136 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 3 Energetický certifikát: B Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: áno Typ: exteriérový Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Internet: áno - káblový rozvod Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: nie
BOSEN | Samostatný 5i bungalov, Hviezdoslavov s pozemkom 590
Typ: Rodinný dom Ulica: Pekná cesta Obec: Hviezdoslavov Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj samostatne stojaci rodinný dom pri Bratislave vo Hviezdoslavove s pozemkom 590 m2.   DOM: Zastavaná plocha domu je 136 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrina, plyn a studňa, nachádzajúca sa na pozemku. Dispozícia domu je riešená veľmi efektívne. 4 izby majú priamy východ do exteriéru z toho dve z nich priamo pod zastrešenú terasu. Obytná časť domu je orientovaná Juho-Západne čo dom krásne presvetluje. Ďalej je dom klimatizovaný s podlahovým vykurovaním(plyn, médium voda). Dom sa nachádza v slepej ulici s dôrazom na bezpečnosť, susedia sú väčšinou rodiny s deťmi.  ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľom. Aktuálne tam zostáva: obývačková zostava bez TV, gauč, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a vstavané skrine.    POZEMOK: Záhrada je rovinatého charakteru s bazénom, malým sadom (rakytník, maliny), vyvýšenými záhonmi na pestovanie byliniek. Na pozemok sa od cesty vstupuje bráničkou alebo elektrickou bránou. Na pozemku sú dve parkovacie miesta, záhradný domček na uskladnenie záhradného náčinia a malý sklad.  LOKALITA: Dom sa nachádza v rýchlo sa rozvíjajúcej oblasti-Hviezdoslavov, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, potraviny a do dvoch rokov by mal pribudnúť aj kostol. Rýchle napojenie na R7 len 15 minút od centra Bratislavy.  CENA DOMU: 349.900 EUR Realitný maklér: Mgr.art. Nora Žalúdeková Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať. zaludekova@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 136 m2 Úžitková plocha: 136 m2 Plocha pozemku: 590 m2 Zastavaná plocha: 136 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 3 Energetický certifikát: B Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: áno Typ: exteriérový Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Internet: áno - káblový rozvod Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: nie
BOSEN | Novostavba samostatného 5i rodinného domu, Hviezdosl
Typ: Rodinný dom Ulica: Pekná cesta Obec: Hviezdoslavov Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj samostatne stojaci rodinný dom pri Bratislave vo Hviezdoslavove s pozemkom 590 m2.   DOM: Zastavaná plocha domu je 136 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrina, plyn a studňa, nachádzajúca sa na pozemku. Dispozícia domu je riešená veľmi efektívne. 4 izby majú priamy východ do exteriéru z toho dve z nich priamo pod zastrešenú terasu. Obytná časť domu je orientovaná Juho-Západne čo dom krásne presvetluje. Ďalej je dom klimatizovaný s podlahovým vykurovaním(plyn, médium voda). Dom sa nachádza v slepej ulici s dôrazom na bezpečnosť, susedia sú väčšinou rodiny s deťmi.  ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľom. Aktuálne tam zostáva: obývačková zostava bez TV, gauč, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a vstavané skrine.    POZEMOK: Záhrada je rovinatého charakteru s bazénom, malým sadom (rakytník, maliny), vyvýšenými záhonmi na pestovanie byliniek. Na pozemok sa od cesty vstupuje bráničkou alebo elektrickou bránou. Na pozemku sú dve parkovacie miesta, záhradný domček na uskladnenie záhradného náčinia a malý sklad.  LOKALITA: Dom sa nachádza v rýchlo sa rozvíjajúcej oblasti-Hviezdoslavov, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, potraviny a do dvoch rokov by mal pribudnúť aj kostol. Rýchle napojenie na R7 len 15 minút od centra Bratislavy.  NÁZOR ARCHITEKTA: Je vidno že tento dom navrhoval architekt podľa požiadaviek na kvalitné bývanie. Izby sú presvetlené juho-západným svetlom s východom priamo do exteriéru, čo zabezpečuje kvalitné prevetranie a prepojenie s exteríérovou časťou čo oceníte hlavne v lete. Hlavná spálňa disponuje samostatnou kúpelňou a dostatkom úložného priestoru. Dom má technickú miestnosť pre práčku a sušičku, je veľmi dobre technicky aj materiálovo zvládnutý. Je napojený na všetky inžinierske siete - vodovod, kanalizácia,plyn, studňa, optika v každej miestnosti. Dom je pripravený k nasťahovaniu, nevyžaduje žiadnu veľkú opravu len bežnú údržbu.  CENA DOMU: 339.900 EUR Realitný maklér: Mgr.art. Nora Žalúdeková Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať. zaludekova@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 136 m2 Úžitková plocha: 136 m2 Plocha pozemku: 590 m2 Zastavaná plocha: 136 m2 Poč
PREDAJ 4-IZB. NOVOSTAVBA BUNGALOV "NA KĽÚČ" VÝBORNÁ LOKALITA
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového bungalovu v tichej a kľudnej časti Šurian no rohu ulíc Štúrova a Nitrianska neďaleko centra mesta so samostatnou prístupovou cestou. Jedná sa o prízemný dom strednej veľkosti so štyrmi izbami. Bungalov je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia objektu pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, prepojenej presvetlenej obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, 2x izba, 1x spálňa s vlastnou kúpeľňou a WC, veľká kúpeľňa s WC a technická miestnosť. K domu prislúcha aj terasa na ktorú sa vchádza priamo z obývacej izby. Dom je napojený na nasledovné IS: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Využitie a dispozičné riešenie tohto rodinného domu je navrhované tak, aby praktickosť, účelovosť a útulnosť boli na prvom mieste a poskytovali maximálny komfort pre rodinu, ktorá v ňom bude bývať. Pri výstavbe tohto domu boli použité prvotriedne materiály. Novostavba bungalovu sa predáva ako hotový dom na kľúč v ktorého cene je zahrnuté: škridlová strecha, zateplenie s fasádou, plastové okná s trojsklom so vstupnými dverami, spevnená plocha okolo domu, keramická dlažba, obklady, parkety - vinylová podlaha, maľovky, podlahové kúrenie s novým kondenzačným kotlom, osvetlenie, vypínače a zásuvky, všetka sanita a predpríprava na klímu a alarm. Táto novostavba má podľa globálneho ukazovateľa primárnej energie energetický certifikát A1 - ide o ultranízkoenergeticky náročný dom. Plocha: úžitková 98m2, zastavaná 126m2, pozemku 471m2. Podlaha: parkety-vinylová podlaha, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové - trojsklo. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Ostatné vybavenie: dátová prípojka na internet, klimatizácia-predpríprava. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom (predpríprava). Ihlanová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia, plynová prípojka - kúrenie a ohrev vody na plyn. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej časti Šurian. Výborná lokalita blízko centra, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú obchody, supermarkety ( TESCO, LIDL), reštaurácia, školy, škôlka, autobusová stanica ako aj vlaková stanica. Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekári, poliklinika, obchody, supermarket, reštaurácia, autobusová a vlaková stanica). Výhody: novostavba, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, mestská poliklinika, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika, vynikajúca lokalita. CENA NOVOSTAVBY BUNGALOVU "NA KĽÚČ" : 199 000 € V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru ! VIAC FOTO >>
4–IZB.BYT V DVOJDOME,NOVOSTAVBA, 2.PAKR.STÁTIA,HVIEZDOSLAVOV
Ponúkame Vám na predaj novostavbu, 4 – izbové mezonetové byty v dvojdomoch, ku ktorým patrí vlastná záhrada a 2 parkovacie státia priamo pred bytom. Domy sa nachádzajú v obci Hviezdoslavov, v novovzniknutej štvrti. Byty sa predávajú v štádiu holobyt, ale po dohode je možné byt dokončiť do prevedenia štandard. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - Lokalita: Hviezdoslavov - Stav: Novostavba - Materiál: Tehla - Zateplenie: Áno - Počet izieb: 4 - Záhrada: Áno - Parkovanie: Pre dve autá priamo pred bytom - IS: Mestská voda, kanalizácia, elektrina - Vykurovanie: Elektrické, podlahové VÝMERA: - Plocha pozemku: 148 m² - Zastavaná plocha: 58 m² - Úžitková plocha bytu: 91 m² - Pozemok pred domom – parkovacie státie: 37 m² - Záhada: 53 m² DISPOZÍCIA: Prízemie: 49,85 m² - Vstupná chodba - Samostatné WC - Predsieň - Kuchyňa - Sklad - Obývacia izba so vstupom na terasu - Schodisko Poschodie: 41,45 m² - Chodba - Kúpeľňa s WC - Technická miestnosť - 3x nepriechodná izba MATERIÁL A VYBAVENIE: - Pezinská tehla - Zateplenie polystyrén 15 cm - Betónové stropy - Strešná krytina Terrán Danubia Inova - Plastové okná 5 – komorové, 3 sklo - Elektrické podlahové kúrenie, v každej izbe dotykový termostat - Bojler na ohrev vody - Kompletná elektroinštalácia a vodoinštalácia - Zástrčky, vypínače, v každej izbe zásuvka na internet - Sadrové omietky - Oplotenie záhrady - Parkovacie státie – zámková dlažba - Predpríprava na alarm, videovrátnik LOKALITA A OKOLIE: Byty sa nachádzajú v novovybudovanej štvrti v obci Hviezdoslavov. V blízkosti sú potraviny, autobusová zástavka, železničná stanica. V obci Hviezdoslavov a susednej obci Kvetoslavov sa nachádza ďalšia občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, pošta, kaviareň, reštaurácia, pekáreň, lekáreň. Vďaka rýchlostnej ceste R7 je veľmi dobrá dostupnosť do Bratislavy ako aj na opačný smer do Dunajskej Stredy. CENA: 184900 € ID:81811268 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
PREDAJ 4- izbového rodinného domu v obci HVIEZDOSLAVOV
Ponúkame Vám na predaj samostatne stojaci 4-izbový rodinný dom s rozlohou 128 m2 úžitkovej plochy. Nachádza sa na v centrálnej časti obce Hviezdoslavova. Rodinný dom je na predaj v stave štandard. Dispozične je dom prakticky riešený: Nachádza sa v ňom chodba, kuchyňa, komora, špajza, veľká obývacia izba, kúpelňa, 2 x toaleta, 4 izby, šatník, terasa. Dom je postavený z klasických materiálov - z pálenej tehly Heluz, strop je betónový monolit. Inžinierske siete: elektrina, žumpa, studňa. Dom sa predáva v štádiu štandard, čo znamená že dom má plastové okná a vchodové dvere, elektriku s predprípravou na dvojsadzbu, rozvody vody, odpadu a kúrenia, namontované radiátory a kotol, odpad riešený žumpou 12m3, voda – studňa, vnútorné omietky a potery, plastové okná sú 6 komorové , predpríprava na krb, vonkajšie zateplenie 10 cm polystyrénom s vonkajšou omietkou, hromozvod, pozemok oplotený z troch strán, murovaný plot z prednej strany vrátane bránky, vyrovnaný terén. Interiér domu je kompletne dokončený. Cena domu zo štandardom zahŕňa všetko s výnimkou kuchynskej linky. To znamená: podlahy (parkety), interiérové dvere, sanita, obklady kúpeľní, kotol, čerpadlo, biela maľovka... kompletne funkčný dom pripravený na sťahovanie. Pozemok je rovinatý. Na pozemku je vybudovaná studňa vŕtaná 12 m s vymurovanou šachtou. Dom ma prístrešok na auto. Projekt FAMILY PARK je situovaný v centrálnej časti obce Hviezdoslavov, sedemnásť kilometrov od hlavného mesta Bratislavy. Patrí k najmladším obciam okresu Dunajská Streda ktorá leží na Podunajskej nížine v západnej časti Žitného ostrova, pri ceste spájajúcej Šamorín so Zlatými Klasmi. Daná lokalita poskytuje pokojné bývanie s ľahkou dostupnosťou do hlavného mesta Bratislavy. Veľkou výhodou je možnosť cestovania viacerými možnosťami. A to: -VLASTNÁ DOPRAVA – výber z troch variant smerov. A to cez Podunajské Biskupice-Most pri Bratislave-Studené-Štvrtok na Ostrove-Hviezdoslavov alebo Podunajské Biskupice-Miloslavov-Alžbetin Dvor-Hviezdoslavov čo je najkratšia trasa a po tretie Podunajské Biskupice-Dunajská Lužná-Šamorín-Kvetoslavov-Hviezdoslavov . Prístup na novo-postavenú komunikáciu R7. - AUTOBUSOVÁ DOPRAVA SAD zo zastávkou pri Hájovni - VLAKOVÁ DOPRAVA – REGIOJET V blízkosti sa nachádzajú potraviny, ihrisko, škôlka zo základnou školou - 5 ročníkov. Neďaleko v Šamoríne sa nachádza nový areál X-BIONIC SPHERE, spolu s aquaparkom, základné a stredné školy vrátane gymnázií. Cena: 299.900,-EUR cena ŠTANDARD