inzercia, predaj, predám, bazár

BOSEN | Novostavba Penziónu pri Vodnom raji, Vyhne, 504 m²

Kategória: Hotely, reštaurácie

Typ: Hotely a penzióny
Ulica: R1
Obec: Vyhne

Bosen Group Vám ponúka na predaj objekt novostavby penziónu pri známom kúpalisku Vodný raj v okrese Žiar nad Hronom, obec Vyhne.

OBJEKT: Výmera objektu je 504 m2 s pozemkom o výmere 3008 m2. Penzión bol skolaudovaný v roku 2015 a pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Budova je murovaná z pórobetónových tvárnic s monolitickou stropnou konštrukciou so strechou z drevených priehradových väzníkov pokrytých ľahkou plechovou krytinou. Vnútorná úprava stien je jadrovou a jemnou štukovou omietkou. Zdrojom tepla je plynový kondenzačný kotol, samotné vykurovanie je zabezpečené radiátormi a podlahovým vykurovaním (vodným). Prístup do reštaurácie penziónu je riešený bezbariérovo. 

DISPOZÍCIA: Na 1NP sa nachádza reštaurácia s barom a zimnou záhradou s výstupom na terasu, plne vybavená kuchyňa so zázemím pre personál a toalety.  Reštaurácia so zimnou záhradou a terasou má kapacitu 104 miest na stravovanie, je vhodná na oslavy svadby a akcie rôzneho zamerania. Ako atrakcia penziónu je pôvodná "Kolkáreň" situovaná v exteriéri penziónu, ktorá je obľúbenou atrakciou návštevníkov. Na 2NP sa nachádza 5 dvojlôžkových apartmánov s balkónom a kúpeľňou v každej z nich. 

ZARIADENIE: Penzión je vo výbornom stave. Priestory reštaurácie sú priestranné, dobre presvetlené a veľmi dobre dispozične riešené. Súčasťou hlavného jedálenského priestoru sú kvalitné stoly a stoličky ako aj detský kútik či krb. Predáva sa kompletne zariadený vrátane kuchyne.

PARKOVANIE: Penzión disponuje dvomi odstavnými plochami a priamo susedí s parkoviskom susediaceho kúpaliska Vodný raj, čím je zabezpečené bezproblémové parkovanie. 

LOKALITA: Objekt je lokalizovaný len 15 minút od R1 medzi Nitrou a Žiarom nad Hronom.  Nachádza sa v srdci krásnej prírody Štiavnických vrchov, oblasťou známou svojimi liečivými prameňmi. Známe kúpalisko Vodný raj Vyhne je vzdialené len dve minúty chôdze ktoré ponúka zákazníkom Penziónu Kolkáreň relaxačno-športové vyžitie.

3D Obhliadka Reštaurácie:  
Obhliadka Apartmánov:
800.000 EUR

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Status: aktívne
Vlastníctvo: firemné
Stav: novostavba
Celková plocha: 3008 m2
Úžitková plocha: 503.63 m2
Zateplený objekt: áno
Kúpeľňa: áno
Počet podlaží: 2
Počet izieb: 5
Plocha balkóna: 1.26 m2
BOSEN | Novostavba Penziónu pri Vodnom raji, Vyhne, 504 m²
Podobné inzeráty
BOSEN | Predaj Penziónu pri Vodnom raji, Vyhne, 504 m²
Typ: Hotely a penzióny Ulica: R1 Obec: Banská Bystrica Bosen Group Vám ponúka na predaj objekt novostavby penziónu pri známom kúpalisku Vodný raj v okrese Žiar nad Hronom, obec Vyhne. OBJEKT: Výmera objektu je 504 m2 s pozemkom o výmere 3008 m2. Penzión bol skolaudovaný v roku 2015 a pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Budova je murovaná z pórobetónových tvárnic s monolitickou stropnou konštrukciou so strechou z drevených priehradových väzníkov pokrytých ľahkou plechovou krytinou. Vnútorná úprava stien je jadrovou a jemnou štukovou omietkou. Zdrojom tepla je plynový kondenzačný kotol, samotné vykurovanie je zabezpečené radiátormi a podlahovým vykurovaním (vodným). Prístup do reštaurácie penziónu je riešený bezbariérovo.  DISPOZÍCIA: Na 1NP sa nachádza reštaurácia s barom a zimnou záhradou s výstupom na terasu, plne vybavená kuchyňa so zázemím pre personál a toalety.  Reštaurácia so zimnou záhradou a terasou má kapacitu 104 miest na stravovanie, je vhodná na oslavy svadby a akcie rôzneho zamerania. Ako atrakcia penziónu je pôvodná "Kolkáreň" situovaná v exteriéri penziónu, ktorá je obľúbenou atrakciou návštevníkov. Na 2NP sa nachádza 5 dvojlôžkových apartmánov s balkónom a kúpeľňou v každej z nich.  ZARIADENIE: Penzión je vo výbornom stave. Priestory reštaurácie sú priestranné, dobre presvetlené a veľmi dobre dispozične riešené. Súčasťou hlavného jedálenského priestoru sú kvalitné stoly a stoličky ako aj detský kútik či krb. Predáva sa kompletne zariadený vrátane kuchyne. PARKOVANIE: Penzión disponuje dvomi odstavnými plochami a priamo susedí s parkoviskom susediaceho kúpaliska Vodný raj, čím je zabezpečené bezproblémové parkovanie.  LOKALITA: Objekt je lokalizovaný len 15 minút od R1 medzi Nitrou a Žiarom nad Hronom.  Nachádza sa v srdci krásnej prírody Štiavnických vrchov, oblasťou známou svojimi liečivými prameňmi. Známe kúpalisko Vodný raj Vyhne je vzdialené len dve minúty chôdze ktoré ponúka zákazníkom Penziónu Kolkáreň relaxačno-športové vyžitie. 3D Obhliadka Reštaurácie:   3D Obhliadka Apartmánov: CENA: Cena Dohodou Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Celková plocha: 3008 m2 Úžitková plocha: 503.63 m2 Zateplený objekt: áno Kúpeľňa: áno Počet podlaží: 2 Počet izieb: 5 Plocha balkóna:
BOSEN | Penzión s rekreačným domom, Slovenský raj
Typ: Hotely a penzióny Ulica: Suchá Obec: Vernár Bosen Group Vám ponúka na predaj 43 lôžkový penzión v prevádzke spolu s 5 izbovým rekreačným domom, s celkovou výmerou pozemku 1584 m2. Penzión s domom je situovaný v obci Vernár. Obec sa nachádza v príjemnom, prírodnom prostredí Slovenského raja s ľahkou dostupnosťou do Vysokých Tatier. DISPOZÍCIA PENZIÓN: 1.NP (prízemie): vstupná terasa, vstupná chodba, 2 apartmány, 4 izby, spoločenská miestnosť, jedáleň s barom, kuchyňa 2.NP (poschodie): 5 apartmánov s vlastným prístupom na terasu, detský kútik, wellness, pracovná miestnosť/kancelária, skladová miestnosť Každá izba je vybavená vlastnou kúpeľňou s toaletou, TV, WIFI. DISPOZÍCIA DOM: 1.NP (prízemie): vstupná terasa, vstupná chodba, kúpeľňa, skladová miestnosť/špajza, kuchyňa, obývacia izba 2.NP (poschodie): 3 izby, kúpeľňa, šatník ZARIADENIE: Penzión spolu s rekreačným domom sa predáva kompletne zariadený. Interiérové vybavenie bolo neustále modernizované a uspokojí aj náročnú klientelu. Súčasťou areálu je aj exteriérový altánok s grilom, krbom a detským ihriskom. PARKOVANIE: Priamo v areáli, ale aj v blízkom okolí je dostatok parkovacích miest jak pre hostí, tak i pre personál.  LOKALITA: Celý objekt je postavený v tichej časti Slovenského raja. Okresné mesto  Poprad je vzdialené 18km. Lyžiarske stredisko Vernár-Studničky je len 5 minút od ubytovania. Vzdialenosť Štrbského Plesa je 40km a Tatranskej Lomnice 35km. Okolitá príroda ponúka klientom mnoho zaujímavých turistických chodníkov, či cyklotrás. Penzión Sabina je vďaka rozsiahlej spokojnej klientely, v podobe lyžiarskych zájazdov, škôl v prírode, či individuálnych rodinných výletov vhodnou podnikateľskou investíciou.  Svedčí o tom i recenzia portálu , s hodnotením 9,4 v poskytovaných službách. Objekt získal viackrát ocenenie za umiestnenie, v TOP 3-ke najlepších penziónoch Slovenska. Realitný sprostredkovateľ: Petr Mík, LRM. , mik@ Ivet Urbanovská , urbanovska@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 1584 m2 Úžitková plocha: 740 m2 Zateplený objekt: áno Kúpeľňa: áno Počet podlaží: 2 Počet izieb: 19 Balkón: áno Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 11 Výťah: nie Káblová televízia: áno Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Internet: áno - wi-fi Zateplený objekt: áno
Exkluzívne na predajPenzión s veľkým rodinným domom a bazéno
Ponúkame Vám na predaj tento pekný, priestranný a zrekonštruovaný 7-Izbový rodinný dom spolu s Penziónom(novostavba) s ubytovaním pre 10 osôb, v Hliníku nad Hronom. Dom sa nachádza v tichej lokalite, hneď pri parku a len na skok do prírody. V okolí nájdete veľa turistických chodníkov, cez leto s možnosťou kúpania vo Vodnom raji Vyhne alebo využiť prírodné kúpanie v Štiavnických vrchoch, taktiež navštíviť Zveropark alebo v zime si užiť lyžovanie v skiareáli v Ostrom Grúni, pri Štiavnických Baniach alebo na Skalke s peknými výhľadmi.  Dom pozostáva : Prízemie : Predsieň, chodba, schodisko, obývacia izba s krbom, kuchyňa s jedálňou, wc s bidetom, sauna a technická miestnosť so sprchovým kútom, garáž. 1NP : Pracovňa, obývacia izba, 2x detská izba  , spálňa, wc s bidetom, kúpeľňa so sprchovým kútom, 3x loggia a schodisko, výstupne sklápacie schody na povalu. Vonkajšia časť: Veľká predzáhradka s jazierkom a parkovacími miestami, terasa s posedením,  bazén 4x8x1,5m so zastrešením, prístrešok s grilom, malou udiarňou, pecou a posedením, studňa so zavlažovaním, detské ihrisko s trampolínou, malá záhradka a prístrešok na náradie a drevo. Pozemok je obklopený murovaným oplotením s elektrickou bránou. Je pripojený na mestskú vodu, kanalizáciu, plyn, elektriku, má vlastnú studňu, internet - optické pripojenie a fotovoltaika. V prízemí je podlahové kúrenie, na poschodí v kúpeľni a wc ,v ostatných izbách sú radiátory.  Dom bol skolaudovaný v roku 1987 a rekonštrukcia prebehla v roku 2014. Penzión pozostáva : Prízemie : Zádverie, 2x wc, kuchyňa so spoločenskou miestnosťou, izba s vlastnou kúpeľňou a wc, komora, sklad, vstup do pivnice, technická miestnosť, schodisko. 1NP : Chodba, 4x izba s vlastnou kúpeľňou a wc. Vonkajšia časť: Parkovisko  Pripojenia má všetky rovnaké ako rodinný dom, vykuruje sa radiátormi pomocou plynového kotla. Penzión bol skolaudovaný v roku 2013. K nehnuteľnostiam je k dispozícií kompletná dokumentácia. Pozemok  1046 m2 Zastavaná plocha 290 m2 Úžitková plocha 428 m2 Obytná plocha 230 m2 Skvelá investičná príležitosť s vlastným bývaním. Nehnuteľnosť sa predáva ZARIADENÁ ako celok! V blízkosti sa nachádza zastávka MHD a aj železničná, s dobrou dostupnosť či už do Žiaru nad Hronom, Žarnovice, ale aj do Zvolena, Banskej Bystrici alebo Nitry. Taktiež v okolí sú aj potraviny, lekáreň, pošta, školy, futbalové ihrisko, fitness centrum, centrum zdravého pohybu, park a čerpacia stanica. Cena nehnuteľnosti je 489 000 eur. V prípade obhliadky alebo otázok ma neváhajte kontaktovať. Peter Holba, tel.č. alebo mailom: peter@ Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie, právneho servisu, poradenstva pri prevode nehnuteľnosti, základného správneho poplatku na katastri a bezplatného poradenstva pri financovaní hypotéky. Skvelá príležitosť ako si
Exkluzívne na predajPenzión s veľkým rodinným domom a bazéno
Ponúkame Vám na predaj tento pekný, priestranný a zrekonštruovaný 7-Izbový rodinný dom spolu s Penziónom(novostavba) s ubytovaním pre 10 osôb, v Hliníku nad Hronom. Dom sa nachádza v tichej lokalite, hneď pri parku a len na skok do prírody. V okolí nájdete veľa turistických chodníkov, cez leto s možnosťou kúpania vo Vodnom raji Vyhne alebo využiť prírodné kúpanie v Štiavnických vrchoch, taktiež navštíviť Zveropark alebo v zime si užiť lyžovanie v skiareáli v Ostrom Grúni, pri Štiavnických Baniach alebo na Skalke s peknými výhľadmi.  Dom pozostáva : Prízemie : Predsieň, chodba, schodisko, obývacia izba s krbom, kuchyňa s jedálňou, wc s bidetom, sauna a technická miestnosť so sprchovým kútom, garáž. 1NP : Pracovňa, obývacia izba, 2x detská izba  , spálňa, wc s bidetom, kúpeľňa so sprchovým kútom, 3x loggia a schodisko, výstupne sklápacie schody na povalu. Vonkajšia časť: Veľká predzáhradka s jazierkom a parkovacími miestami, terasa s posedením,  bazén 4x8x1,5m so zastrešením, prístrešok s grilom, malou udiarňou, pecou a posedením, studňa so zavlažovaním, detské ihrisko s trampolínou, malá záhradka a prístrešok na náradie a drevo. Pozemok je obklopený murovaným oplotením s elektrickou bránou. Je pripojený na mestskú vodu, kanalizáciu, plyn, elektriku, má vlastnú studňu, internet - optické pripojenie a fotovoltaika. V prízemí je podlahové kúrenie, na poschodí v kúpeľni a wc ,v ostatných izbách sú radiátory.  Dom bol skolaudovaný v roku 1987 a rekonštrukcia prebehla v roku 2014. Penzión pozostáva : Prízemie : Zádverie, 2x wc, kuchyňa so spoločenskou miestnosťou, izba s vlastnou kúpeľňou a wc, komora, sklad, vstup do pivnice, technická miestnosť, schodisko. 1NP : Chodba, 4x izba s vlastnou kúpeľňou a wc. Vonkajšia časť: Parkovisko  Pripojenia má všetky rovnaké ako rodinný dom, vykuruje sa radiátormi pomocou plynového kotla. Penzión bol skolaudovaný v roku 2013. K nehnuteľnostiam je k dispozícií kompletná dokumentácia. Pozemok  1046 m2 Zastavaná plocha 290 m2 Úžitková plocha 428 m2 Obytná plocha 230 m2 Skvelá investičná príležitosť s vlastným bývaním. Nehnuteľnosť sa predáva ZARIADENÁ ako celok! V blízkosti sa nachádza zastávka MHD a aj železničná, s dobrou dostupnosť či už do Žiaru nad Hronom, Žarnovice, ale aj do Zvolena, Banskej Bystrici alebo Nitry. Taktiež v okolí sú aj potraviny, lekáreň, pošta, školy, futbalové ihrisko, fitness centrum, centrum zdravého pohybu, park a čerpacia stanica. Cena nehnuteľnosti je 479 000 eur. V prípade obhliadky alebo otázok ma neváhajte kontaktovať. Peter Holba, tel.č. alebo mailom: peter@ Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie, právneho servisu, poradenstva pri prevode nehnuteľnosti, základného správneho poplatku na katastri a bezplatného poradenstva pri financovaní hypotéky. Skvelá príležitosť ako si
Predaj, penzión a rodinný dom Podhájska - EXKLUZÍVNE HALO RE
Ponúkame vám na predaj dvojpodlažnú rekreačnú chatu – penzión a samostatne stojaci rodinný dom v rekreačnej obci Podhájska len 800 m od komplexu termálneho kúpaliska. Nehnuteľnosti sa nachádzajú na pozemku s rozlohou 994 m2. DISPOZÍCIA PENZIÓNU 1.NP Tri 4 – lôžkové izby, každá izba má samostatný vstup, kuchynku s vybavením, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. 2.NP Štyri 2 – lôžkové izby (2 izby s balkónom), každá z nich má k dispozícii kuchynku s vybavením, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. Penzión disponuje novovybudovanou prístavbou, kde sa nachádza priestranná spoločenská miestnosť s barovým pultom, kuchyňa, technická miestnosť, sklad a toaleta. Zo spoločenskej miestnosti je výstup na terasu s posedením a murovaným grilom. Súčasťou predaja je aj rodinný dom s obytnou plochou 80 m2, ktorý je momentálne využívaný pre personál (majiteľa), ktorý zabezpečuje prevádzku penziónu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, dvoch samostatných izieb a kúpeľne s toaletou. Súčasťou domu je zastrešená terasa a dielňa. Pri dome je umiestnený nový krytý altánok, ktorý má rozmery cca 2 x 4 m. Objekty sú napojené na obecný vodovod, elektrinu, plyn, odpad je vedený do žumpy nakoľko v obci momentálne nie je vybudovaná kanalizácia. Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom centrálne radiátormi a v spoločenskej miestnosti sú krbové kachle. Pozemok je oplotený, udržiavaný, sú na ňom vysadené tuje, okrasné kríky a kvety. Obidve nehnuteľnosti sú v ponuke s kompletným zariadením a vybavením, ktoré je zahrnuté v cene. Penzión má vybudovanú stálu prevažne českú klientelu s celoročnou vyťaženosťou. Nehnuteľnosti sú vo vlastníctve jedného majiteľa, nie sú zaťažené žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a sú k dispozícii ihneď. Pri serióznom jednaní je možná dohoda na cene. Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémový prístup k nehnuteľnostiam ako aj parkovanie na parkovisku vybudovanom priamo na pozemku, ktoré je medzi penziónom a rodinným domom. LOKALITA Nehnuteľnosti sa nachádzajú v pokojnej lokalite s bezproblémovými susedmi, 100 m od penziónu sa nachádzajú potraviny a blízkosti sa nachádza letné kino, kde sa okrem premietania filmov konajú spoločenské akcie a zábavy, čo ale neruší pokojnú atmosféru pobytu návštevníkov penziónu. Termálne kúpalisko Podhájska poskytuje návštevníkom možnosť oddychu a rekreácie tak v letnom ako i v zimnom období. Termálna voda, ktorá má teplotu okolo 40 stupňov Celzia sa svojím zložením veľmi podobná vode z Mŕtveho mora. Pôsobí blahodárne na ochorenia dýchacích ciest, pohybového aparátu a aj srdcovo-cievny systém. Komplex termálneho kúpaliska – samotné termálne kúpalisko (so zimnou aj letnou prevádzkou), wellness centrum Aquamarín s bazénmi aj saunami, Rímske kúpele, ktoré sú hneď vedľa areálu termálneho kúpaliska. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnej obhliadke. Cena
Penzón ADAM Makov, okr. Čadca
Typ: Hotely a penzióny Ulica: Kopanice Obec: Makov Ponúkame Vám na predaj plne funkčný a zariadený penzión Adam. Penzión je pravidelne udržiavaný v zabehnutej prevádzke v krásnom prostredí v obci Makov. Budova penziónu disponuje úžitkovou plochou 720 m2. Po príchode do penziónu Vás privíta útulný priestor recepcie s barom a barovým sedením. Za barom sa rozprestiera veľkorysý byt pre majiteľov. Na ľavo od barového pultu sa dostanete do suterénu a ten disponuje skladovými priestormi, ale aj detským kútom, výrivkou, saunou, vinným sklepom. Na prvom poschodí je 6 izieb, každá so samostatným sociálnym zariadením a sprchovým kútom. Kým sa dostanete k izbám prejdete cez  jedáleň s plne zariadenou kuchyňou a detským kútikom. V jedálni sa naraz prestravuje cca 20 ľudí, využíva sa v rámci ubytovacích služieb na raňajky, obedy, večere. Penzón nemá  vlastnú reštauráciu. Na ďalšom poschodí sú dva apartmány, komplet vybavené a jeden má samostatný kuchynský kút. Z druhej strany penziónu sa nachádzajú dve bytové jednotky vhodné na dlhodobý prenájom, možnosť odkúpenia aj s aktuálnymj nájomníkmi, ktorí by novému majiteľovi vytvárali okamžitý aktívny príjem. Pozemok, na ktorom je penzión situovaný je rovinatý s celkovou rozlohou 1772 m2.  Exteriér je tvorený vonkajším krytým posedením s možnosťou grilovania a detským ihriskom, kde je húpačka a trampolína. Pri penzióne zaparkuje 7 automobilov, vo dvore je prístrešok pre jedno vozidlo majiteľov a domček na náradie. Penzión sa nachádza pri hlavnej ceste a malým bonusom môže byť predajný stánok ktorý je nasmerovaný práve na túto stranu. Technické parametre: - napojenie na elektrinu 3x400 V - napojenie na plyn - napojenie na obecnú vodu - napojenie na kanalizáciu - vykurovanie prízemia plynovým kotlom (súkromný byt a dva prenajaté byty) - vykurovanie izieb pre hostí elektricky pomosou inteligentného diaľkovo ovládaného systému - tepeľné čerpadlo napojené do teplovodného vykurovacieho systému - stavba z roku 2005 Obec Makov sa nachádza medzi Javorníkmi a Turzovskou vrchovinou na Kysuciach. Na západe hraničí s Českou republikou. Vyniká nádhernou prírodou a samozrejme realizáciou sezónnych i mimosezónnych športových a turistických aktivít. V blízkosti penziónu Adam sú reštaurácie, potraviny, lyžiarsky vlek, aquapark a celkovo v obci Makov je kompletná občianska vybavenosť – škola, škôlka, pošta, lekáreň, obchody, bankomat. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na e-maile: marecek@   ID ponuky: 11950234 CENA NEHNUTEĽNOSTI JE U NÁS KONEČNÁ-NENAVYŠUJE SA!   Servis od realitnej kancelárie zahrnuje:  - Odporučíme vám najvhodnejšie financovanie na kúpu nehnuteľnosti, - Vypracovanie kúpnopredajných zmlúv,  - Vypracovanie dokumentá