inzercia, predaj, predám, bazár

BOSEN | Predaj zariadený 3 izbový byt navrhnutý dizajnérkou

Kategória: Byty

Typ: 3-izbový byt
Ulica: Solivarská 27
Mestská časť: Štrkovec
Obec: Bratislava-Ružinov

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj dizajnový 3 izbový byt v Ružinove, v atraktívnej lokalite blízko Štrkoveckého jazera. Byt je kompletne rekonštruovaný a zariadený, nachádza sa na 5. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom, z  celkových 6.

3D obhliadka:  Byt je čerstvo rekonštruovaný (nové rozvody elektriny a vody, sadrokartónové stropy, vyrovnaná podlaha, servis okien, renovácia balkónového zábradlia, nové bezpečnostné vchodové dvere). Byt dýcha novotou a hneď pri vstupe zistíte, že má príjemnú atmosféru. Celková výmera bytu je 60,5 m², z toho balkón tvorí 3,1 m2 a pivnica 4,2 m2. V bytovom dome je k dispozícii aj kočikáreň. Byt je orientovaný na juhozápad. Z balkónu je krásny výhľad do zeleného parku a na vrch Kamzík.

ZARIADENIE:  Byt je zariadený novou, na mieru vyrobenou kuchynskou linkou s dostatočným úložným priestorom a s novými spotrebičmi - indukčná varná doska, umývačka riadu, vstavaná elektrická rúra, vstavaná mikrovlnka, chladnička s mrazničkou. V kúpeľni sa nachádza nové umývadlo so skrinkou, sprchový kút, nové wc. Disponuje novým nábytkom ako jedálenský stôl, obývacia stena, konferenčný stolík, pohovka, manželská posteľ a nové svietidlá.

PARKOVANIE:  Verejné parkovanie pred bytovým domom.

MESAČNÉ NÁKLADY: Správcovské poplatky 115€/1 osoba

CENA: 249.900 € byt spolu s pivnicou

NÁZOR MAKLÉRA: Pri tejto nehnuteľnosti môžem spomenúť len jej pozitíva. Byt je vďaka orientácii na juhozápad dostatočne svetlý, má za sebou kompletnú rekonštrukciu a je vkusne zariadený dizajnovým nábytkom. Som si istý, že svojim budúcim majiteľom poskytne veľmi príjemné bývanie s krásnym výhľadom, no vďaka lokalite predstavuje takisto vhodnú investičnú príležitosť. 

LOKALITA: Byt sa nachádza vo veľmi obľúbenej časti Ružinova, v pešej dostupnosti od Štrkoveckého jazera. V jeho okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, kaviarne a reštaurácie, takisto parky s množstvom zelene na príjemné prechádzky a oddych. Lokalita má veľmi dobré napojenie na diaľničný obchvat a 5 minút od bytového domu sa tiež nachádza autobusová a električková zastávka MHD.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Status: aktívne
Vlastníctvo: firemné
Stav: po rekonštrukcii
Celková plocha: 60.5 m2
Úžitková plocha: 60.5 m2
Poschodie: 5
Loggia: nie
Počet podlaží: 6
Počet izieb: 3
Plocha balkóna: 3.1 m2
Balkón: áno
BOSEN | Predaj zariadený 3 izbový byt navrhnutý dizajnérkou
Podobné inzeráty
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
BOSEN | Výnimočný 3 izbový mezonetový byt na ulici Bazová, B
Typ: 3-izbový byt Ulica: Bazová Mestská časť: Nivy Obec: Bratislava-Ružinov BOSEN Vám exkluzívne ponúka na predaj výnimočný 3 izbový mezonetový byt na ulici Bazová, Bratislava – m.č Nivy. VIDEO:  3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA:  BYT: Má výmeru 132,14 m2, z čoho loggie (3) sú spolu o veľkosti 17,72 m2. Obytný priestor sa vyznačuje svetlosťou, má charakter mezonetového bývania, kde na 1NP sa nachádza denná časť a na 2NP časť nočná. Interiér bytu bol navrhnutý architektom, čo je zrejmé z prepracovaných detailov. Nehnuteľnosť je situovaná na najvyššom poschodí bytového domu, na uzamykateľnej chodbe. DISPOZÍCIA: 1NP - 81,96 m2: Vstupná chodba (9,67 m2), obývacia miestnosť spojená s kuchyňou (56,2 m2), 1x izba (14,69 m2, v súčasnosti využívaná ako šatník), samostatná toaleta (1,4 m2). Na podlaží sa nachádzajú 2 loggie (5,24 m2 a 6,37 m2). 2NP – 32,46 m2: Otvorená spálňa spojená s kúpeľňou a loggia (6,11 m2). (pôdorys bytu na vyžiadanie) ŠTANDARD: Drevené podlahy, bezfalcové dvere, kuchynská linka s kvalitnými vstavanými spotrebičmi značky BOSCH, klimatizácia, krb ZARIADENIE: Nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená ako je ilustrované aj na inzerovaných fotografiách (vynímajúc obrazy) PARKOVANIE: Možné vo vnútrobloku obytného domu. LOKALITA: Vyznačuje sa kompletnou občianskou vybavenosťou, reštaurácie, potraviny, zdravotnícke zariadenia, školy, škôlky, parky, nákupné centrum Nivy. V pešej dostupnosti sú zároveň zastávky MHD ako aj hlavná autobusová stanica Nivy. CENA: 599 000,- EUR Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, , herskovic@                                    Petr Mík, LRM., , mik@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedenácena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 132.14 m2 Úžitková plocha: 132.14 m2 Typ poschodia: posledné poschodie Loggia plocha: 17,72 m2 Loggia: áno - 3 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Výťah: áno Klimatizácia: áno Zariadenie: zariadený Vykurovanie: vlastné - plyn
BOSEN | Výnimočný 3 izbový mezonetový byt na ulici Bazová, B
Typ: 3-izbový byt Ulica: Bazová Mestská časť: Nivy Obec: Bratislava-Ružinov BOSEN Vám exkluzívne ponúka na predaj výnimočný 3 izbový mezonetový byt na ulici Bazová, Bratislava – m.č Nivy. VIDEO:  3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA:  BYT: Má výmeru 132,14 m2, z čoho loggie (3) sú spolu o veľkosti 17,72 m2. Obytný priestor sa vyznačuje svetlosťou, má charakter mezonetového bývania, kde na 1NP sa nachádza denná časť a na 2NP časť nočná. Interiér bytu bol navrhnutý architektom, čo je zrejmé z prepracovaných detailov. Nehnuteľnosť je situovaná na najvyššom poschodí bytového domu, na uzamykateľnej chodbe. DISPOZÍCIA: 1NP - 81,96 m2: Vstupná chodba (9,67 m2), obývacia miestnosť spojená s kuchyňou (56,2 m2), 1x izba (14,69 m2, v súčasnosti využívaná ako šatník), samostatná toaleta (1,4 m2). Na podlaží sa nachádzajú 2 loggie (5,24 m2 a 6,37 m2). 2NP – 32,46 m2: Otvorená spálňa spojená s kúpeľňou a loggia (6,11 m2). (pôdorys bytu na vyžiadanie) ŠTANDARD: Drevené podlahy, bezfalcové dvere, kuchynská linka s kvalitnými vstavanými spotrebičmi značky BOSCH, klimatizácia, krb ZARIADENIE: Nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená ako je ilustrované aj na inzerovaných fotografiách (vynímajúc obrazy) PARKOVANIE: Možné vo vnútrobloku obytného domu. LOKALITA: Vyznačuje sa kompletnou občianskou vybavenosťou, reštaurácie, potraviny, zdravotnícke zariadenia, školy, škôlky, parky, nákupné centrum Nivy. V pešej dostupnosti sú zároveň zastávky MHD ako aj hlavná autobusová stanica Nivy. CENA: 550 000,- EUR Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, , herskovic@                                    Petr Mík, LRM., , mik@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedenácena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 132.14 m2 Úžitková plocha: 132.14 m2 Typ poschodia: posledné poschodie Loggia plocha: 17,72 m2 Loggia: áno - 3 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Výťah: áno Klimatizácia: áno Zariadenie: zariadený Vykurovanie: vlastné - plyn
BOSEN | Na predaj čiastočne zariadený 4 izbový byt s loggiou
Typ: 4-izbový byt Ulica: Farská lúka Obec: Fiľakovo Bosen group Lučenec vám ponúka exkluzívne na predaj, priestranný, čiastočne zariadený, 4 izbový byt s loggiou v meste Fiľakovo na ulici Farská lúka. BYT: Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome na 8/8 poschodí ktoré vám garantuje výnimočne krásny výhľad na mesto a Fiľakovský hrad. Spomínaná nehnutelnosť predstavuje rozlohu 82,52m2 ktorá zabezpečí pohodlné bívanie aj pre väčšiu rodinku. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2014. Sú tu plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, zväčšená murovaná kúpelňa s vaňou a sprchovacím kútom, kompletne nová elektroinštalácia a každá izba je stierkovaná. DISPOZíCIA: Vzhľadom na perfektnú dispozíciu je tento byt vhodný aj pre viacčlennú rodinu. Z priestrannej  predesiene je prístup do každej miestnosti osobitne, 1x izba, 1x detská izba, 1x spálňa s loggiou, 1x obývacia izba čiastočne prepojená s kuchyňou, 1x kúpelňa s klasickou vaňou, sprchovím kútom a samostatnou toaletou, 1x šatník,práčovňa. K bytu patrí aj 1x pivnica. Orientácia bytu je na 2 svetové strany a to J/V a S/Z. ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený na mieru robenou kuchynskou linkou, obývacou stenou + dohodou o daľšie zariadenie. PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom. LOKALITA: Byt sa nachádza len par min. chôdze do centra mesta Fiľakovo s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádza obchod s potravinami, škola, škôlka, autobusová a železničná stanica. Okolo bytového domu je množstvo zeleňe, nové detské ihrisko a sídlisko Farská lúka sa čoskoro môže pýšiť aj s novým chodníkom. VÝHODY:  Kompletná rekonštrukcia, vhodná aj na stahovanie ihneď. Priestrannosť, dispozícia, nepriechodné izby. Výnimočný výhľad. Byt vhodný na financovanie! CENA: 60 000 Eur Realitný maklér: Vojtech Bari, , bari@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.     Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 82.52 m2 Úžitková plocha: 82.52 m2 Loggia: áno Počet podlaží: 8 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Výťah: áno
BOSEN | Výnimočný 3 izbový loft, BA-Nivy, na ulici Bazová, 1
Typ: 3-izbový byt Ulica: Bazová Mestská časť: Nivy Obec: Bratislava-Ružinov BOSEN Vám exkluzívne ponúka na predaj výnimočný 3 izbový mezonetový byt na ulici Bazová, Bratislava – m.č Nivy. VIDEO:  3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA:  BYT: Má výmeru 132,14 m2, z čoho loggie (3) sú spolu o veľkosti 17,72 m2. Obytný priestor sa vyznačuje svetlosťou, má charakter mezonetového bývania, kde na 1NP sa nachádza denná časť a na 2NP časť nočná. Interiér bytu bol navrhnutý architektom, čo je zrejmé z prepracovaných detailov. Nehnuteľnosť je situovaná na najvyššom poschodí bytového domu, na uzamykateľnej chodbe. DISPOZÍCIA: 1NP - 81,96 m2: Vstupná chodba (9,67 m2), obývacia miestnosť spojená s kuchyňou (56,2 m2), 1x izba (14,69 m2, v súčasnosti využívaná ako šatník), samostatná toaleta (1,4 m2). Na podlaží sa nachádzajú 2 loggie (5,24 m2 a 6,37 m2). 2NP – 32,46 m2: Otvorená spálňa spojená s kúpeľňou a loggia (6,11 m2). (pôdorys bytu na vyžiadanie) ŠTANDARD: Drevené podlahy, bezfalcové dvere, kuchynská linka s kvalitnými vstavanými spotrebičmi značky BOSCH, klimatizácia, krb, sauna. ZARIADENIE: Nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená ako je ilustrované aj na inzerovaných fotografiách (vynímajúc obrazy) PARKOVANIE: Možné vo vnútrobloku obytného domu. LOKALITA: Vyznačuje sa kompletnou občianskou vybavenosťou, reštaurácie, potraviny, zdravotnícke zariadenia, školy, škôlky, parky, nákupné centrum Nivy. V pešej dostupnosti sú zároveň zastávky MHD ako aj hlavná autobusová stanica Nivy. CENA: 599 000,- EUR Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, , herskovic@                                    Petr Mík, LRM., , mik@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedenácena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 132.14 m2 Úžitková plocha: 132.14 m2 Typ poschodia: posledné poschodie Loggia plocha: 17,72 m2 Loggia: áno - 3 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Výťah: áno Klimatizácia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: zariadený Internet: áno - wi-fi Terasa: áno - 3 Vykurovanie: vlastné - plyn
BOSEN | Výnimočný 3 izbový loft, BA-Nivy, na ulici Bazová, 1
Typ: 3-izbový byt Ulica: Bazová Mestská časť: Nivy Obec: Bratislava-Ružinov BOSEN Vám exkluzívne ponúka na predaj výnimočný 3 izbový loft na ulici Bazová, Bratislava – m.č Nivy. VIDEO:  3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA:  BYT: Má výmeru 132,14 m2, z čoho loggie (3) sú spolu o veľkosti 17,72 m2. Obytný priestor sa vyznačuje svetlosťou, má charakter mezonetového bývania, kde na 1NP sa nachádza denná časť a na 2NP časť nočná. Interiér bytu bol navrhnutý architektom, čo je zrejmé z prepracovaných detailov. Nehnuteľnosť je situovaná na najvyššom poschodí bytového domu, na uzamykateľnej chodbe. DISPOZÍCIA: 1NP - 81,96 m2: Vstupná chodba (9,67 m2), obývacia miestnosť spojená s kuchyňou (56,2 m2), 1x izba (14,69 m2, v súčasnosti využívaná ako šatník), samostatná toaleta (1,4 m2). Na podlaží sa nachádzajú 2 loggie (5,24 m2 a 6,37 m2). 2NP – 32,46 m2: Otvorená spálňa spojená s kúpeľňou a loggia (6,11 m2). (pôdorys bytu na vyžiadanie) ŠTANDARD: Drevené podlahy, bezfalcové dvere, kuchynská linka s kvalitnými vstavanými spotrebičmi značky BOSCH, klimatizácia, krb, sauna. ZARIADENIE: Nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená ako je ilustrované aj na inzerovaných fotografiách (vynímajúc obrazy) PARKOVANIE: Možné vo vnútrobloku obytného domu. LOKALITA: Vyznačuje sa kompletnou občianskou vybavenosťou, reštaurácie, potraviny, zdravotnícke zariadenia, školy, škôlky, parky, nákupné centrum Nivy. V pešej dostupnosti sú zároveň zastávky MHD ako aj hlavná autobusová stanica Nivy. CENA: 550 000,- EUR Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, , herskovic@                                    Petr Mík, LRM., , mik@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedenácena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 132.14 m2 Úžitková plocha: 132.14 m2 Typ poschodia: posledné poschodie Loggia plocha: 17,72 m2 Loggia: áno - 3 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Výťah: áno Klimatizácia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: zariadený Internet: áno - wi-fi Terasa: áno - 3 Vykurovanie: vlastné - plyn