inzercia, predaj, predám, bazár

BOSEN | Slnečný 4i byt s priestrannou loggiou, Dúbravka, Lip

Kategória: Byty

Typ: 4-izbový byt
Ulica: Lipskeho
Obec: Bratislava-Dúbravka

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 4 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Dúbravka, na ulici Lipského v Bratislave, m.č. – Dúbravka.

BYT: Celková výmera bytu je 93,42 m2 z čoho loggia tvorí 14,94 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka s výmerou 2,97 m2.  Byt sa nachádza na 4./ 4. poschodí s výhľadom na Karpaty. Orientovaný je na juhozápad a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Súčasťou zatepleného bytového domu sú aj spoločné priestory kočikárne. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so zabudovaným šatníkom a vstupom do samostatnej toalety a kúpeľne. Slnečná obývacia izba s jedálenskou časťou s prechodom do kuchyne. Na priestrannú loggiu orientovanú na západ je vchod z obývacej izby a tak isto z kuchyne. Byt disponuje 3 samostatnými spálňami.

ZARIADENIE:  Byt sa predáva aj so zariadením. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, plynovým sporákom, digestorom a chladnička s mrazničkou. V obývacej izbe je pohodlný gauč a konferenčný stolík a policová zostava, jedálenský stôl a knižnica. V kúpeľni je vaňa.  V hlavnej spálni sa nachádza manželská posteľ a komoda. V druhej spálni je vstavaná skriňa, posteľ, kreslo, stolík a komoda. V tretej spálni sú dve postele, písací stôl a skrinky. Samozrejmosťou je klimatizácia. Vo všetkých izbách sú kvalitné drevené parkety, v kúpeľni a kuchyni je dlažba. Tri vstavané skrine zabezpečujú dostatok úložného priestoru v byte. Významným benefitom je priestranná loggia kde si viete vytvoriť príjemnú relaxačnú zónu alebo tu môžu byť vytvorené ďalšie úložné priestory.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, hokejový štadión, čerpacia stanica, supermarket Kaufland supermarket, lekáreň, obchodný dom so širokou ponukou služieb vo vzdialenosti 1 zastávky mestskou dopravou spolu so zdravotným strediskom, poštou, k dispozícii je dobré spojenie MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí,  ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah tu sú lesy Devínskej Kobyly.

V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Táto lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom autobusov ( č. 20, 35, 83, 84) aj električiek (č. 4), pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti (1min) od bytového domu. Na hlavnú vlakovú stanicu sa viete dostať MHD za 10 min. A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE:  Parkovanie v okolí je bezplatné a pria
BOSEN | Slnečný 4i byt s priestrannou loggiou, Dúbravka, Lip
Podobné inzeráty
BOSEN | 4i byt s priestrannou loggiou, Dúbravka, Lipského, 9
Typ: 4-izbový byt Ulica: Lipskeho Obec: Bratislava-Dúbravka Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 4 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Dúbravka, na ulici Lipského v Bratislave, m.č. – Dúbravka. BYT: Celková výmera bytu je 93,42 m2 z čoho loggia tvorí 14,94 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka s výmerou 2,97 m2.  Byt sa nachádza na 4./ 4. poschodí s výhľadom na Karpaty. Orientovaný je na juhozápad a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Súčasťou zatepleného bytového domu sú aj spoločné priestory kočikárne.  DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so zabudovaným šatníkom a vstupom do samostatnej toalety a kúpeľne. Slnečná obývacia izba s jedálenskou časťou s prechodom do kuchyne. Na priestrannú loggiu orientovanú na západ je vchod z obývacej izby a tak isto z kuchyne. Byt disponuje 3 samostatnými spálňami. ZARIADENIE:  Byt sa predáva aj so zariadením. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, plynovým sporákom, digestorom a chladnička s mrazničkou. V obývacej izbe je pohodlný gauč a konferenčný stolík a policová zostava, jedálenský stôl a knižnica. V kúpeľni je vaňa.  V hlavnej spálni sa nachádza manželská posteľ a komoda. V druhej spálni je vstavaná skriňa, posteľ, kreslo, stolík a komoda. V tretej spálni sú dve postele, písací stôl a skrinky. Samozrejmosťou je klimatizácia. Vo všetkých izbách sú kvalitné drevené parkety, v kúpeľni a kuchyni je dlažba. Tri vstavané skrine zabezpečujú dostatok úložného priestoru v byte. Významným benefitom je priestranná loggia kde si viete vytvoriť príjemnú relaxačnú zónu alebo tu môžu byť vytvorené ďalšie úložné priestory. LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, hokejový štadión, čerpacia stanica, supermarket Kaufland supermarket, lekáreň, obchodný dom so širokou ponukou služieb vo vzdialenosti 1 zastávky mestskou dopravou spolu so zdravotným strediskom, poštou, k dispozícii je dobré spojenie MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí,  ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah tu sú lesy Devínskej Kobyly. V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Táto lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom autobusov ( č. 20, 35, 83, 84) aj električiek (č. 4), pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti (1min) od bytového domu. Na hlavnú vlakovú stanicu sa viete dostať MHD za 10 min. A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat. PARKOVANIE:  Parkovanie v okolí je bezplatné a pria
BOSEN | 3 izbový byt s pekným výhľadom, 105 m2, Dúbravka
Typ: 3-izbový byt Ulica: M. Schneidra-Trnavského Obec: Bratislava-Dúbravka Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt s veľkou loggiou a panoramatickými výhľadmi. Byt sa nachádza na 14. nadzemnom podlaží zatepleného bytového domu na ulici M.Schneidra-Trnavského, m.č. Dúbravka – Bratislava. K bytu prináleží aj pivničná kobka. BYT: Celková výmera je 105,3 m2 z čoho byt tvorí 88,4 m2, pivničná kobka 1,7 m2 a loggia 14,9 m2. Nachádza sa na 14. np (z celkových 15) bytového domu s dvomi výťahmi. Byt je orientovaný na dve svetové strany, pričom kuchyňa, detská izba a obývačka (loggia je pozdĺž týchto 3 miestností) na východnú a spálňa na južnú stranu. Byt poskytuje pekné výhľady na Karpaty. Čiastočnou rekonštrukciou prešiel v roku 2012 (kúpeľňa, kuchyňa, WC, hliníkové okná, stúpačky). DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, samostatnej kuchyne, detskej izby, priestrannej obývacej izby (25,5 m2) s výstupom na loggiu, spálne (16 m2), samostatnej toalety a kúpeľne s klasickou vaňou a šatníka. ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. V hale sa nachádza drevený stôl s dvomi stoličkami a lavicou. Kuchyňa disponuje kuchynským kútom s elektrospotrebičmi (elektrická varná doska a rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, digestor) a policovou skrinkou. V detskej izbe sa nachádza posteľ, policová skriňa, písací stôl a stolička. Obývaciu izbu tvorí gaučová súprava, stolík pod TV, konferenčný stolík.  Spálňa disponuje manželskou posteľou, rolldorom, písacím stolíkom a skrinkou. V šatníku sa nachádza policový systém a práčka. PARKOVANIE: Verejné parkovanie v okolí bytového domu. LOKALITA: V blízkosti bytového domu nájdete potraviny (LIDL do 200 m), reštaurácie, kaviarne, detské ihrisko, materská školu, čerpaciu stanicu, banku či športoviská. Výhodou je aj dostatok zelene pri bytovom dome. Umiestnenie je veľmi výhodné aj z hľadiska dopravy, keďže priamo pred domom je zastávka električky a zároveň sa priamym napojením viete dostať aj na diaľničný obchvat (D2). CENA: 239.990 € byt s pivničnou kobkou. Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 105.3 m2 Úžitková plocha: 105.3 m2 Poschodie: 14 Loggia plocha: 14,9 m2 Loggia: áno - 1 Počet podlaží: 15 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Parkovanie: verejné Zariadenie: zariadený Materiál: panel Zateplený objekt: áno Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno Pi
BOSEN | 3 izbový byt s pekným výhľadom, 105 m2, Dúbravka
Typ: 3-izbový byt Ulica: M. Schneidra-Trnavského Obec: Bratislava-Dúbravka Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt s veľkou loggiou a panoramatickými výhľadmi. Byt sa nachádza na 14. nadzemnom podlaží zatepleného bytového domu na ulici M.Schneidra-Trnavského, m.č. Dúbravka – Bratislava. K bytu prináleží aj pivničná kobka. BYT: Celková výmera je 105,3 m2 z čoho byt tvorí 88,4 m2, pivničná kobka 1,7 m2 a loggia 14,9 m2. Nachádza sa na 14. np (z celkových 15) bytového domu s dvomi výťahmi. Byt je orientovaný na dve svetové strany, pričom kuchyňa, detská izba a obývačka (loggia je pozdĺž týchto 3 miestností) na východnú a spálňa na južnú stranu. Byt poskytuje pekné výhľady na Karpaty. Čiastočnou rekonštrukciou prešiel v roku 2012 (kúpeľňa, kuchyňa, WC, hliníkové okná). DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, samostatnej kuchyne, detskej izby, priestrannej obývacej izby (25,5 m2) s výstupom na loggiu, spálne (16 m2), samostatnej toalety a kúpeľne s klasickou vaňou a šatníka. ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. V hale sa nachádza drevený stôl s dvomi stoličkami a lavicou. Kuchyňa disponuje kuchynským kútom s elektrospotrebičmi (elektrická varná doska a rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, digestor) a policovou skrinkou. V detskej izbe sa nachádza posteľ, policová skriňa, písací stôl a stolička. Obývaciu izbu tvorí gaučová súprava, stolík pod TV, konferenčný stolík.  Spálňa disponuje manželskou posteľou, rolldorom, písacím stolíkom a skrinkou. V šatníku sa nachádza policový systém a práčka. PARKOVANIE: Verejné parkovanie v okolí bytového domu. LOKALITA: V blízkosti bytového domu nájdete potraviny (LIDL do 200 m), reštaurácie, kaviarne, detské ihrisko, materská školu, čerpaciu stanicu, banku či športoviská. Výhodou je aj dostatok zelene pri bytovom dome. Umiestnenie je veľmi výhodné aj z hľadiska dopravy, keďže priamo pred domom je zastávka električky a zároveň sa priamym napojením viete dostať aj na diaľničný obchvat (D2). CENA: 239.990 € byt s pivničnou kobkou. Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 105.3 m2 Úžitková plocha: 105.3 m2 Poschodie: 14 Loggia plocha: 14,9 m2 Loggia: áno - 1 Počet podlaží: 15 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Parkovanie: verejné Zariadenie: zariadený Materiál: panel Zateplený objekt: áno Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno Pivnica ploc
BOSEN | Na predaj čiastočne zariadený 4 izbový byt s loggiou
Typ: 4-izbový byt Ulica: Farská lúka Obec: Fiľakovo Bosen group Lučenec vám ponúka exkluzívne na predaj, priestranný, čiastočne zariadený, 4 izbový byt s loggiou v meste Fiľakovo na ulici Farská lúka. BYT: Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome na 8/8 poschodí ktoré vám garantuje výnimočne krásny výhľad na mesto a Fiľakovský hrad. Spomínaná nehnutelnosť predstavuje rozlohu 82,52m2 ktorá zabezpečí pohodlné bívanie aj pre väčšiu rodinku. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2014. Sú tu plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, zväčšená murovaná kúpelňa s vaňou a sprchovacím kútom, kompletne nová elektroinštalácia a každá izba je stierkovaná. DISPOZíCIA: Vzhľadom na perfektnú dispozíciu je tento byt vhodný aj pre viacčlennú rodinu. Z priestrannej  predesiene je prístup do každej miestnosti osobitne, 1x izba, 1x detská izba, 1x spálňa s loggiou, 1x obývacia izba čiastočne prepojená s kuchyňou, 1x kúpelňa s klasickou vaňou, sprchovím kútom a samostatnou toaletou, 1x šatník,práčovňa. K bytu patrí aj 1x pivnica. Orientácia bytu je na 2 svetové strany a to J/V a S/Z. ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený na mieru robenou kuchynskou linkou, obývacou stenou + dohodou o daľšie zariadenie. PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom. LOKALITA: Byt sa nachádza len par min. chôdze do centra mesta Fiľakovo s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádza obchod s potravinami, škola, škôlka, autobusová a železničná stanica. Okolo bytového domu je množstvo zeleňe, nové detské ihrisko a sídlisko Farská lúka sa čoskoro môže pýšiť aj s novým chodníkom. VÝHODY:  Kompletná rekonštrukcia, vhodná aj na stahovanie ihneď. Priestrannosť, dispozícia, nepriechodné izby. Výnimočný výhľad. Byt vhodný na financovanie! CENA: 60 000 Eur Realitný maklér: Vojtech Bari, , bari@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.     Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 82.52 m2 Úžitková plocha: 82.52 m2 Loggia: áno Počet podlaží: 8 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Výťah: áno
1-izb. byt/apartmán s loggiou v centre mesta pri pešej zóne
Ponúkame Vám na predaj moderný apartmán s loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový apartmán má plochu 28,5 m2 na ktorej sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe orientovanej na sever je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia má plochu 2,9m2. K bytu patrí aj polovica spoločnej vstupnej chodby pre dva byty. Byt je vybavený podlahovým kúrením. K dispozícii sú aj rozlohou väčšie apartmány a byty. Jednoizbové byty: B2E byt s loggiou - 53,79 m2 - 162 756 € B2G byt - 24,49 m2 - predané B2H byt s loggiou - 53,76 m2 - predané B2I byt - 48,72 m2 - 147 698 € B2J byt s loggiou - 31,34 m2 - predané B2K byt - 29,80 m2 - predané B2L byt s loggiou - 38,09 m2 - 115 627 B2M byt - 32,70 m2 - 99 619 € B2N byt s loggiou - 37,41 m2 - 113 608 € Jednoizbové apartmány: A08 apartmán - 38,11 m2 - 115 746 € A09 apartmán s loggiou - 31,80 m2 - 96 946 € A10 apartmán - 39,29 m2 - 119 191 € A11 apartmán s loggiou - 28,50 m2 - 87 145 € A12 apartmán - 32,22 m2 - 98 193 € A13 apartmán s loggiou - 47,32 m2 - 143 040 € B2F apartmán - 24,49 m2 - 75 735 € Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Parkovanie v areály objektu bezplatne. Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.
BOSEN |  Útulný 2 izbový byt, Dúbravka, ulica Galbavého, 40
Typ: 2-izbový byt Ulica: Galbavého Obec: Bratislava-Dúbravka Bosen Group Vám ponúka na predaj útulný dvojizbový byt po kompletnej rekonštrukcii na ulici Galbavého  v Dúbravke. 3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA:  BYT: Má rozlohu 40 m2, situovaný na 2NP/12, nachádza sa na uzamykateľnej chodbe. V roku 2015 prešiel kompletnou rekonštrukciou, vrátane elektrických a vodovodných rozvodov. Bytový dom bol zateplený v roku 2017 a v roku 2020 bola menená strecha a výťahy. DISPOZÍCIA: Vstupné chodba, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta. PARKOVANIE: Dostatok parkovacieho miesta pred bytovým domom, v tesnej blízkosti veľká parkovacia plocha. LOKALITA: Mestská časť Dúbravka sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, obchody, reštaurácie, komplexné služby. V bezprostrednej blízkosti bytového domu sa nachádza materská škola a detské ihrisko. V pešej dostupnosti nákupný reťazec Lidl, Billa, zastávky MHD (autobus, električka). CENA: 150 000,- EUR Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, , herskovic@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 40 m2 Úžitková plocha: 40 m2 Poschodie: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Energetický certifikát: E Parkovanie: áno Zariadenie: čiastočne Internet: áno - iné pripojenie Materiál: panel Zateplený objekt: áno Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno