inzercia, predaj, predám, bazár

BOSP Squad FG vel 46 Goretex, Vibram

Kategória: Turistika, horolezectvo

Výrobca OBUV Špeciál Bardejov - model squad FG
Nová pánska turistická obuv, veľkosť 46,dĺžka vložky 29 cm. Membrána gore-tex. Podrážka Vibram.
Vhodná aj ako pracovnú alebo turistickú obuv jar, jeseň, zima
Nová.
Cena nových 149€
BOSP Squad FG vel 46 Goretex, Vibram
Podobné inzeráty
BOSP Squad FG vel 45 Goretex, Vibram
Výrobca OBUV Špeciál Bardejov - model squad FG Nová pánska turistická obuv, veľkosť 45,dĺžka vložky 29 cm. Membrána gore-tex. Podrážka Vibram. Vhodná aj ako pracovnú alebo turistickú obuv jar, jeseň, zima Nová. Cena nových 149€
NOVE turisticke topanky TECNICA PLASMA GTX, vel. 40,5/41
Predam uplne nove - v povodnej krabici - turisticke topanky / vibramy TECNICA PLASMA GTX, velkost 40 2/3 (dlzka vnutornej vlozky je 27 cm - sadnu na velkost 41). Membrana goretex, podrazka Vibram. Vnutorna vlozka C-A-S - custom adaptive shape. Topanky su nove neposkodene, cena 95 eur (povodne 199) Tecnica Dámske outdoorové topánky Plasma GTX Ws Deep Lago/Fresh Laguna 40 Špeciálne navrhnuté pre turistku. Plasma GTX® topánky sú ľahké, flexibilné, obratné a ultra pohodlné a ponúkajú úžasnú trakciu a podporu- dokonca aj na tých najtechnickejších tratiach. Pre ženy, ktoré uprednostňujú mobilitu pred oporou členka a chcú sa pohybovať rýchlejšie na dlhé vzdialenosti. Špecificky anatomicky tvarovaná spodná časť päty a priehlavku. Stielka a zvršok sú plne prispôsobiteľné anatómii jednotlivca. Je to skvelé riešenie pre ženy, ktoré často trpia pľuzgiermi a nedostatočnou presnosťou obuvi. Gore-Tex® Extended Comfort pre maximálnu úroveň priedušnosti a vodotesnosti. Exkluzívna podrážka Vibram® so zmesou Megagrip pre lepšiu priľnavosť na skalnatom a mokrom teréne. Zvršok: 1,6 mm nubuková koža Podšívka: rozšírená pohodlná obuv Gore-Tex® Podrážka: Vibram® Plasma so zmesou Megagrip Medzipodrážka: Agilný systém; EVA s dvojitou hustotou a TPU Vložka: C.A.S.
NOVE turisticke topanky TECNICA PLASMA GTX, vel. 40,5/41
Predam uplne nove - v povodnej krabici - turisticke topanky / vibramy TECNICA PLASMA GTX, velkost 40 2/3 (dlzka vnutornej vlozky je 27 cm - sadnu na velkost 41). Membrana goretex, podrazka Vibram. Vnutorna vlozka C-A-S - custom adaptive shape. Topanky su nove neposkodene, cena 90 eur (povodne 199) Tecnica Dámske outdoorové topánky Plasma GTX Ws Deep Lago/Fresh Laguna 40 Špeciálne navrhnuté pre turistku. Plasma GTX® topánky sú ľahké, flexibilné, obratné a ultra pohodlné a ponúkajú úžasnú trakciu a podporu- dokonca aj na tých najtechnickejších tratiach. Pre ženy, ktoré uprednostňujú mobilitu pred oporou členka a chcú sa pohybovať rýchlejšie na dlhé vzdialenosti. Špecificky anatomicky tvarovaná spodná časť päty a priehlavku. Stielka a zvršok sú plne prispôsobiteľné anatómii jednotlivca. Je to skvelé riešenie pre ženy, ktoré často trpia pľuzgiermi a nedostatočnou presnosťou obuvi. Gore-Tex® Extended Comfort pre maximálnu úroveň priedušnosti a vodotesnosti. Exkluzívna podrážka Vibram® so zmesou Megagrip pre lepšiu priľnavosť na skalnatom a mokrom teréne. Zvršok: 1,6 mm nubuková koža Podšívka: rozšírená pohodlná obuv Gore-Tex® Podrážka: Vibram® Plasma so zmesou Megagrip Medzipodrážka: Agilný systém; EVA s dvojitou hustotou a TPU Vložka: C.A.S.
vel. 44,5 - panske turisticke vibram topanky SCARPA goretex
Predam kvalitne panske turisticke topanky SCARPA gtx, velkost je udana cislo 45,5 ale sadnu o cislo mensie - dlzka vnutornej vlozky je 29 cm. Membrana gore-tex, podrazka Vibram. Topanky su v dobrom stave, cena 90 eur Scarpa Rebel GTX je pre vás tou správnou voľbou, ak radi vyrážate na strmé túry, via ferraty alebo náročné trekingové túry. Konštrukcia jazyka Sock-Fit zaisťuje maximálnu mobilitu a pohodlie. Syntetický vrchný materiál je odolný voči oderu a vode, rovnako ako Gore-Tex podšívka a celé to chráni obvodová gumová hrana. Osvedčená podrážka Vibram ponúka priľnavosť na akomkoľvek povrchu a umožňuje aj presné šliapanie po skale. Medzipodošva je dostatočne stabilná, aby podporila poloautomatické mačky.
Mammut Extreme, Salewa GoreTex a Martini Alpine
Predám špičkové skialp nohavice v 100% stave: Úplne nové, nepoužívané skialp nohavice Mammut Extreme GoreTex v 100% stave. Je to najvyššia rada od značky Mammut. Veľkosť L - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 111 cm - šírka pásu 42 cm (nastaviteľný) - šírka bokov 58 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OD 650,-€. Cena 170,-€. Salewa GoreTex - špičkové pánske skialp - turistické nohavice v 100% stave, ako nové. Nohavice majú odnímateľné traky, GoreTex nepremokavá membrána a sú rozopínateľné po celej dlžke z boku. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu od 37 do 50 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 53 cm - vnútorná dľžka nôh 73 cm. CENA: 55,-€. MARTINI - špičkové zateplené pánske lovecké - polovnícke - turistické nohavice v bezchybnom 100% stave. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu 40-48 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 52 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. CENA: 39,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
panske goretex nohavice Montane Alpine Resolve Pants
Predam panske nohavice Montane Alpine Resolve Pant. Material Goretex Pro 80 Dernier po celej dlzke. Velmi odolne nohavice na horolezectvo a skialpinizmus. Zvyseny pas, rozopinatelne po celej dlzke, odnimatelke návleky s hacikom proti snehu, vystuze na clenkoch. Stav: dva krat pouzite, neosuchane, ciste, jeden krat pichnute mackou na kolene, zalepene zaplatou na goretex znacky McNett. Predavam z dovodu, ze su mi velke. Rozmery: pas 84 cm (v pase je guma, putka na opasok a odnimatelne traky), dlzka od rozkroku po spodok nohavice 85 cm. Osobný odber v BA alebo dobierka cez Zasielkovnu alebo cez Vianocne sviatky na vychodnom Slovensku. Velkost L na postavu cca 180 cm a ccs 85 kg Toto nie je lacnejsi model Montane Alpine Pro, tento ma 80D goretex po celej dlzke. Nohavice boli individuálne upravene - prisite suche zipsy, ktorymi sa daju v dolnej casti nohavice zuzit, aby tesne priliehali a nedoslo k zakopnutiu mackou. Svy su samozrejme po uprave vodotesne prelepene. Mammut Nordwand HS Mountain Equipment tupilak Millet k pro trilogy direct alpine cascade arcteryx alpha rab latok mountain hardwear exposure zajo karakoram montura karpos schiara simond cascade patagonia triolet millet trilogy ortovox guardian