inzercia, predaj, predám, bazár

Bovdeny Morse univerzalne

Kategória: Vodné športy, potápanie

Bovdeny na ovladanie lodneho motora, Znacka Morse, univerzalne,
Dlzka 5,25m
4ks
cena za ks 10e
Bovdeny Morse univerzalne
Podobné inzeráty
Teleflex MORSE
Predam univerzalny teleflex morse na ovladanie 2 lodnych motorov
Paddleboard Dvojkomorový 10´´ s príslušenstvom
Predam 320 CM - Paddleboard Dvojkomorový 10´´ s komplet príslušenstvom Popis Kvalitný dvojkomorový systém pre väčšiu bezpečnosť a stabilitu 2 v 1: v sede použiteľný aj ako kajak Jednoduchá preprava vďaka kompaktným rozmerom po zbalení do praktického ruksaku Protišmykový povrch pre väčšiu bezpečnosť Univerzálne pádlo (cca 167 – 207 cm) Materiál Drop Stitch™ 3 plutvy na dodatočnú stabilitu a lepší chod S elastickou šnúrou na batožinu Vysokotlakové skrutkové ventily na jednoduché nafúknutie a vyfúknutie Ťahací krúžok na spodnej strane na pripevnenie paddleboardu k bóji alebo k brehu Vodotesný vak s objemom cca 10 l Vrátane sedadla Max. tlak vzduchu: 15 psi Nosnosť: cca 150 kg Pre 1 osobu Príslušenstvo: Univerzálne pádlo Pumpa s dvojitým zdvihom Batoh s vodotesným vakom Sedadlo US plutva Súprava na opravu Remienok na nohu Materiál Drop Stitch™ laminovaný PVC Rozmery Nafúknutý: cca 320 x 84 x 15 cm Batoh: cca 95 x 44 x 25 cm Vodotesný vak: cca 49 x 31 x 20,5 cm (V x Š x Ø) PO DOHODE POSLEM KURIEROM
Zatazove kapsy
Zatazove kapsy 2ks na potapanie. Univerzalne, na brusny popruh, pouzitelne pre bezny technicky postroj / BCD.
wakeboard / kiteboard
novy!!! 131 / 40 aj doska aj viazanie, nikdy nepouzite!!! viazanie velkost univerzalne od 41 do 47
Nohavice Hiko Snappy
Univerzálne vodácke nohavice Hiko Snappy sú určené pre vodné aktivity. Anatomicky tvarovaný strih do sedu pre lepšiu pohyblivosť dvojitý nastaviteľný pás v oblasti sedu a kolien zosilnenie Cordurou vodotesné latexové manžety na členkoch prekryté nastaviteľnou nylonovou manžetou podlepené švy reflexné prvky trojvrstvový oderuodolný materiál Tussor 320.Nohavice sú nepoužité.Cena 80€ + poštovné.
Mistral Dvojkomorový nafukovací paddleboard
Max. nosnosť: 150 kg, Príslušenstvo: univerzálne veslo, dvojzdvihová pumpa, ruksak, cca 10 l vak, lanko, lepiaca súprava, US plutva, polstrované kajakové sedadlo, opierka nôh S dĺžkovo nastaviteľným veslom na veslovanie v stoji (cca 167 – 207 cm) Úplne nový ani raz nepoužitý cena nového 350€. Kontaktovať len SMS alebo mail ďakujem.