inzercia, predaj, predám, bazár

Boxovaci mech rukavice a hrušku

Kategória: Všetko ostatné

Predám všetko spolu ceny pôvodne boli vyššie aktuálna 55 € za všetko osobný odber
Iba raz použité hruška nova
Boxovaci mech rukavice a hrušku
Podobné inzeráty
Predám boxovaci mech + rukavice
Predám boxovaci mech + rukavice. Rukavice su vo veľkosti 10. Mech ma na výšku cca 160 cm a váha je momentálne 50kg. Mech je plnitelny. Na cene sa dá dohodnúť.
Nafukovací boxovací trenažér
Predám tento iba raz nafúkaný, nepoužívaný výrobok, ktorý umožňuje začiatky v kickboxe alebo v akomkoľvek inom druhu boxu. Môžete trénovať všetko: direkty, háky, zdviháky... Boxovací trenažér je tiež vhodný pre tých, ktorí si chcú jednoducho trochu zacvičiť a uvoľniť sa. Tento výrobok sa skladá zo základne z plastu, ktorá pojme 28 litrov vody a do 38 kg piesku, aby sa zaručila dobrá stabilita, a nafukovacej časti, ktorá tvorí „boxovacie vrece“. Výsledkom je výrobok, ktorý sa jednoducho používa a odkladá, pretože boxovací trenažér môžete podľa potreby nafúknuť a vyfúknuť, pričom nafukovaciu časť môžete zasunúť do stredu plastovej základne. Boxovací trenažér je vysoký 1,60 m. Dôvod predaja kúpený ako nevhodný darček, nepoužívaný !!!
Boxovací mech / držiak na stenu + rukavice
Predám pár krát použitý boxovací mech / vrece, nástenný držiak na zavesenie boxovacieho mechu, oceľová konštrukcia, 2 ks boxovacích rukavíc - detské a dospelácke - pre začiatočníka. Pôvodná cena: 115€ Pri odbere spolu: 60€ Samostatne: Stojan, pôvodná cena 40€ - predám za 25€ Mech, pôvodná cena 45€ - predám za 28€ Rukavice pôvodná cena spolu 30€ - predám za 15€ Len osobný odber, poprípade po dohode možnosť dovozu v rámci KE mesta.
Boxovací mech + mma rukavice
Predám boxovací mech značky Shindo Sport, veľmi malo používaný, výška mechu je 100 cm, k mechu pridám mma rukavice DBX Bushido veľ. L V prípade záujmu ma kontaktujte SMS na číslo:
Boxovací mech + rukavice
Predám boxovací mech a rukavice značky KELLER Málo používaný Dohoda možná
Boxovací mech + držiak
Predám tento ručne robený koženný boxovací mech aj s držiakom na stenu Bushido. Mech meria 180cm a váži cca 80 kg. Vhodný je aj na kickbox/thaibox.