inzercia, predaj, predám, bazár

Bránica - Luxusná chata v národnom parku Malá Fatra

Kategória: Chalupy, Chaty

odkaz na video - /watch?v=jiGa1GhTtdc

YNI Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj chatu na EXKLUZÍVNEJ ADRESE - nachádzajúcej sa priamo v NÁRODNOM PARKU Malá Fatra, ktorá je obklopená krásami okolitej prírody. Nehnuteľnosť sa dá využívať rekreačne alebo môže slúžiť aj na celoročné bývanie a vďaka svojmu pôsobivému vzhľadu a v dokonalom súlade s krásou prírody severovýchodnej časti Žilinskej kotliny a Belianskej doliny sa nachádza neďaleko križovatky dôležitých a turisticky atraktívnych trás daného regiónu.

Nehnuteľnosť ja postavená na mierne svahovitom pozemku (395 m2). Po výstavbe bola nehnuteľnosť do užívania uvedená v r. 2021.
Podzemné podlažie má obvodové steny a aj stropy betónové. Vnútorné omietky sú prevažne na PP a z časti na NP hladké. Schody z PP na NP sú monolitické železobetónové s povrchovou úpravou z dreva. Do podkrovia vedú drevené schody z tvrdého dreva s podstupnicami.

Podlahy na PP a NP (vstup, WC, kuchyňa, a pred krbom) sú dlažby z prírodného kameňa, v obývacej časti a v podkroví sú kvalitné drevené podlahy + v kúpeľni a v podkroví je keramická dlažba. Nadzemné podlažie má obvodové steny drevené - zrubové v hrúbke cca 16-20 cm, strop v podkroví je obložený dreveným obkladom. Okná sú plastové s izolačným trojsklom. Drevený krov domu je väzníkový, krytina je z dreveného šindľa.
V kuchynskej časti sa nachádza kuchynská linka na báze dreva s granitovým drezom s odkvapkávačom na riad s nerezovou pákovou batériou, za linkou je umiestnená obkladová doska a sporák na tuhé palivo.

Hlavným zdroj vykurovania je kotol na tuhé palivo (pelety) značky TEKLA umiestnený v spoločnej miestnosti - časť kotolňa nachádzajúcej sa na podzemnom podlaží. Pre prípravu TUV je zásobníkový ohrievač umiestnený taktiež v technickej miestnosti. Objekt disponuje rozvodom studenej a teplej vody – jedná sa o ústredné vykurovanie s vykurovacími telesami oceľovými doskovými radiátormi typu Korado. Ako doplnkový zdroj tepla v zimných mesiacoch slúži krb s vyhrievacou vložkou umiestnený v obývacej izbe, ktorý v týchto zimných mesiacoch dodáva nehnuteľnosti okúzľujúci šarm a charizmu.

Podzemné podlažie - 33,3 m2 / Nadzemné podlažie - 54 m2 /
Podkrovie - 43,2 m2 / Technická budova – 19,5 m2
Prístrešok na oddych a relax – 33, 08 m2

Objekt je napojený na inžinierske siete elektriky z vlastnej elektrocentrály + fotovoltaika , vody z vlastnej studne (25 m, 18 cm) a kanalizácie do vlastnej žumpy.

Oddychová časť pozemku s prístreškom je oddelená kovaným zábradlím od parkovacej časti (parkovanie pre min. 2 os. automobily). Prístup k danému objektu je z miestnej komunikácie a ďalej z nespevnenej komunikácie v rekreačnej oblasti Bránica.

Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorá spĺňa všetky vaše kritéria ako – EXKLUZIVITA POLOHY, NERUŠENÉ BÝVANIE V KRÁSNOM PRÍRODNOM PROSTREDÍ, SEBESTAČNOSŤ, MOŽNOSŤ CELOROČNÉHO BÝVANIA, POUŽITIE KVALITNÝCH MATERIÁLOV PRI VÝSTAVBE, tak práve táto nehnuteľnosť je TÝM IDEÁLYNM
Bránica - Luxusná chata v národnom parku Malá Fatra
Podobné inzeráty
Diamant v národnom parku Malá Fatra
FOTO - ilustračná FOTKY + VIDEO nehnuteľnosti + dodatočná technická špecifikáci na vyžiadanie YNI Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj chatu na EXKLUZÍVNEJ ADRESE - nachádzajúcej sa priamo v NÁRODNOM PARKU Malá Fatra, ktorá je obklopená krásami okolitej prírody. Nehnuteľnosť sa dá využívať rekreačne alebo môže slúžiť aj na celoročné bývanie a vďaka svojmu pôsobivému vzhľadu a v dokonalom súlade s krásou prírody severovýchodnej časti Žilinskej kotliny a Belianskej doliny sa nachádza neďaleko križovatky dôležitých a turisticky atraktívnych trás daného regiónu. Nehnuteľnosť ja postavená na mierne svahovitom pozemku. Pozostáva z podzemného podlažia (PP), nadzemného podlažia (NP) a podkrovia. Ako príslušenstvo patria ku chate nasledovné priestory - technická miestnosť + prístrešok na relax a oddych, ktoré sa nachádzajú zo zadnej strany objektu. Po výstavbe bola nehnuteľnosť do užívania uvedená v r. 2021. Vykurovanie: Hlavným zdroj vykurovania je kotol na tuhé palivo (pelety) značky TEKLA umiestnený v spoločnej miestnosti - časť kotolňa nachádzajúcej sa na podzemnom podlaží. Pre prípravu TUV je zásobníkový ohrievač umiestnený taktiež v technickej miestnosti. Objekt disponuje rozvodom studenej a teplej vody – jedná sa o ústredné vykurovanie s vykurovacími telesami oceľovými doskovými radiátormi typu Korado. Ako doplnkový zdroj tepla v zimných mesiacoch slúži krb s vyhrievacou vložkou umiestnený v obývacej izbe, ktorý v týchto zimných mesiacoch dodáva nehnuteľnosti okúzľujúci šarm a charizmu. Dispozičné riešenie: Podzemné podlažie - 33,3 m2: V podzemnom podlaží chaty sa nachádza spoločenská miestnosť s kotolňou, technická miestnosť a sklad. Nadzemné podlažie - 54 m2: Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza hlavný vstup do domu, zádverie, samostatné WC, priestranná obývacia časť prepojená s kuchyňou a schodiskovým priestorom + schodisko do podkrovia. Z obývacej izby je vstup na terasu, ktorá sa nachádza za objektom. Podkrovie - 43,2 m2: V podkroví sa nachádza chodba, tri samostatné izby a kúpeľňa. Technická budova – 19,5 m2 a Prístrešok na oddych a relax – 33, 08 m2 Inžinierske siete: Objekt je napojený na inžinierske siete elektriky z vlastnej elektrocentrály + fotovoltaika , vody z vlastnej studne (25 m, 18 cm) a kanalizácie do vlastnej žumpy. Parking + Prístup: Oddychová časť pozemku s prístreškom je oddelená kovaným zábradlím od parkovacej časti (parkovanie pre min. 2 os. automobily). Prístup k danému objektu je z miestnej komunikácie a ďalej z nespevnenej komunikácie v rekreačnej oblasti Bránica. Odporúčanie:Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorá spĺňa všetky vaše kritéria ako – EXKLUZIVITA POLOHY, NERUŠENÉ BÝVANIE V KRÁSNOM PRÍRODNOM PROSTREDÍ, SEBESTAČNOSŤ, MOŽNOSŤ CELOROČNÉHO BÝVANIA, POUŽITIE KVALITNÝCH MATERIÁLOV PRI VÝSTAVBE, tak práve táto nehnuteľnosť je pre vás TÝM IDEÁLNYM RIEŠENÍM.
Chata v luxusnom prostredí - Bránica - NÁRODNÝ PARK
odkaz na video - /watch?v=jiGa1GhTtdc YNI Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj chatu na EXKLUZÍVNEJ ADRESE - nachádzajúcej sa priamo v NÁRODNOM PARKU Malá Fatra, ktorá je obklopená krásami okolitej prírody. Nehnuteľnosť sa dá využívať rekreačne alebo môže slúžiť aj na celoročné bývanie a vďaka svojmu pôsobivému vzhľadu a v dokonalom súlade s krásou prírody severovýchodnej časti Žilinskej kotliny a Belianskej doliny sa nachádza neďaleko križovatky dôležitých a turisticky atraktívnych trás daného regiónu. Nehnuteľnosť ja postavená na mierne svahovitom pozemku (395 m2). Po výstavbe bola nehnuteľnosť do užívania uvedená v r. 2021. Podzemné podlažie má obvodové steny a aj stropy betónové. Vnútorné omietky sú prevažne na PP a z časti na NP hladké. Schody z PP na NP sú monolitické železobetónové s povrchovou úpravou z dreva. Do podkrovia vedú drevené schody z tvrdého dreva s podstupnicami. Podlahy na PP a NP (vstup, WC, kuchyňa, a pred krbom) sú dlažby z prírodného kameňa, v obývacej časti a v podkroví sú kvalitné drevené podlahy + v kúpeľni a v podkroví je keramická dlažba. Nadzemné podlažie má obvodové steny drevené - zrubové v hrúbke cca 16-20 cm, strop v podkroví je obložený dreveným obkladom. Okná sú plastové s izolačným trojsklom. Drevený krov domu je väzníkový, krytina je z dreveného šindľa. V kuchynskej časti sa nachádza kuchynská linka na báze dreva s granitovým drezom s odkvapkávačom na riad s nerezovou pákovou batériou, za linkou je umiestnená obkladová doska a sporák na tuhé palivo. Hlavným zdroj vykurovania je kotol na tuhé palivo (pelety) značky TEKLA umiestnený v spoločnej miestnosti - časť kotolňa nachádzajúcej sa na podzemnom podlaží. Pre prípravu TUV je zásobníkový ohrievač umiestnený taktiež v technickej miestnosti. Objekt disponuje rozvodom studenej a teplej vody – jedná sa o ústredné vykurovanie s vykurovacími telesami oceľovými doskovými radiátormi typu Korado. Ako doplnkový zdroj tepla v zimných mesiacoch slúži krb s vyhrievacou vložkou umiestnený v obývacej izbe, ktorý v týchto zimných mesiacoch dodáva nehnuteľnosti okúzľujúci šarm a charizmu. Podzemné podlažie - 33,3 m2 / Nadzemné podlažie - 54 m2 / Podkrovie - 43,2 m2 / Technická budova – 19,5 m2 Prístrešok na oddych a relax – 33, 08 m2 Objekt je napojený na inžinierske siete elektriky z vlastnej elektrocentrály + fotovoltaika , vody z vlastnej studne (25 m, 18 cm) a kanalizácie do vlastnej žumpy. Oddychová časť pozemku s prístreškom je oddelená kovaným zábradlím od parkovacej časti (parkovanie pre min. 2 os. automobily). Prístup k danému objektu je z miestnej komunikácie a ďalej z nespevnenej komunikácie v rekreačnej oblasti Bránica. Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorá spĺňa všetky vaše kritéria ako – EXKLUZIVITA POLOHY, NERUŠENÉ BÝVANIE V KRÁSNOM PRÍRODNOM PROSTREDÍ, SEBESTAČNOSŤ, MOŽNOSŤ CELOROČNÉHO BÝVANIA, POUŽITIE KVALITNÝCH MATERIÁLOV PRI VÝSTAVBE, tak práve táto nehnuteľnosť je TÝM IDEÁLYNM
Chata v Narodnom parku Muránska planina
Na predaj chata v Národnom parku Muránska planina. Chata má na prízemí kuchyňu, jedáleň a kúpeľňu. Na poschodí je veľká obývačka s krbom a v podkroví sú dve izby. Vedľa chaty sú dve pivnice a sklad. V okolí je pekná príroda, niekoľko náučných chodníkov, lyžiarskych vlekov a Salaš Zbojská. Obytná plocha: 100 m2 Plocha parcely: 172 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: - Odpady: septik s prepadom Voda: studňa Kúrenie: ústredné-tuhé palivá Konštrukcia objektu: zmiešaná Prístupová cesta: spevnená Druh stavby: chata, dom Umiestnenie: chatová osada Rok výstavby: 1980 Rok poslednej rekonštrukcie: 2023
Na predaj chata Zázrivá, na predaj chaty Orava (2 chaty)
Na predaj chata Zázrivá (2 chaty) investičná príležitosť Na PREDAJ chata Zázrivá, Chata na Orave, Zázrivá, investičná príležitosť Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívnu chatu na predaj na Orave v najvyhľadávanejšej obci Zázrivá. Ak hľadáte nezabudnuteľnú dovolenku alebo bývanie pre seba, pre firmu alebo investičnú príležitosť, ktorá leží v krásnom prostredí na Orave, máme pre Vás riešenie. Presvedčte sa sami. 1. Chata Väčšia chata disponuje so 6-timi miestnosťami na spanie, kde je možné ubytovať komfortne 22 osôb. Kuchyňa vybavená kuchynskou linkou a spojená s obývačkou si Vás získa atmosférou praskajúceho dreva v krbe. 2. Chata Menšia chata disponuje s 3-mi miestnosťami na spanie, kde je možné komfortne ubytovať 10 – 12 osôb. Samozrejmosťou ako vidíte na fotkách je opäť kuchyňa spojená s obývačkou a neodmysliteľným krbom. Obe chaty prešli kompletnou rekonštrukciou. Malé ratolesti sa vyhrajú v detskom parku a Vy si oddýchnete aj na vonkajšom posedení, či už pri grile, na terase ale výhľadom na Rozsutec. IS: voda, elektrika, žumpa s prepadom, vlastná studňa Vykurovanie: krb + peletková pec INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Chata bola vybudovaná s cieľom poskytovať služby aktívneho cestovného ruchu. Majiteľ apartmánov má možnosť poskytovania krátkodobého ubytovania, čím vie svoju nehnuteľnosť investične zhodnotiť formou prenájmu rýchlejšie. Výška dosiahnutého výnosu závisí vyťaženosti apartmánu a výnos vie byť majiteľovi pomerne veľmi rýchlo. Bližšie informácie o investičnom zámere a dosahovaných výnosoch vám radi poskytneme osobne. LOKALITA: Nehnuteľnosti sa nachádzajú v krásnej prírode pod Rozsutcom a pod Magurou, ktorú pozná celé Slovensko, ale aj zahraniční turisti. Výborná poloha chaty zaručuje, že si tu na svoje prídu tí čo túžia po oddychu v tichej prírode, ale aj tí čo túžia po adrenalíne a aktívnej dovolenke ako napr. cykloturistika, turistika, lyžiarske strediská (Malá Lučivná, Zázrivá Havrania – SKI Kozinec, Kubínska Hoľa, Gavúrky Terechová, SKI park Racibor, Malinô brdo, Vrátna, Free Time Zone, Jánošíkove diery, Šútovský vodopád, relaxačno-informačné centrum Terchovec, Aquarelax Dolný Kubín, Železnica Oravská Lesná, kúpele Lúčky, Zuberec, Oravská priehrada, Čičmany, Liptovská Mara FINANCOVANIE: Zabezpečujeme zdarma financovanie formou úveru a kompletný právny a popredajný servis vrátane prepisov energií.
NA PREDAJ - rekreačná chata v nádhernom tatranskom štýle v o
Centrum Real exkluzívne ponúka na predaj rekreačnú chatu v nádhernom tatranskom prostredí. Chata sa nachádza v najkrajšej a veľmi žiadanej chatovej oblasti Tatranský Lieskovec priamo pod Štrbským plesom /cca 9min. autom/. Chata sa nachádza iba 7min chôdze od stanice novo zrekonštruovanej zubačky Tatranský Lieskovec.  Chatová oblasť Tatranský Lieskovec, si ako jedna z posledných zachovala svoj pôvodný tatranský vzhľad a ako jedno z mála území v Tatrách má aj pôvodný les.  Chata sa nachádza v tichej chatovej oblasti na miernom, južne orientovanom svahu, s prístupom priamo k chate. Chata je celoročne obývateľná, vhodná aj na prenajímanie. Rozloha pozemku je 400 m2,  ktorý je v OV a celá rozloha pozemku je zapísaná na LV ako zastavaná plocha, čo je jedna z veľkých výhod. Zastavaná plocha chaty je cca 60m2 vrátane vonkajšieho schodiska. Úžitková plocha objektu je cca 75m2, vrátane schodísk a balkóna, plocha pivnice je cca 19m2. Chata je murovaná s betónovými základmi, disponuje troma nadzemnými podlažiami, je tiež podpivničená.  Chata prešla rekonštrukciou v roku 2015/16, kde boli vymenené elektrické rozvody, je tu nové úsporné elektrické kúrenie cez el. konvektory, vďaka tomu je nízka spotreba elektriky. Kúpeľňa prešla rekonštrukciou, vrátane nového bojleru so zásobníkom vody 120 l. Kuchyňa je zrekonštruovaná a disponuje novou kuchynskou linkou. Kompletnou rekonštrukciou prešla tiež voda a kanalizácia /napojenie na žumpu/. Chata disponuje plávajucími podlahami, drevenými obkladmi a kazetovými stropmi.  V chate sú na prízemí umiestnené kastlíkové okná, vo všetkých oknách bolo vymenené sklo za termoizolačné dvojsklo. Balkón je zaizolovaný EPDM gumou. Elektrická prípojka je 3F/40A /48kW/, vhodná je aj na nabíjanie elektromobilov. Táto chata má aj vonkajšie osvetlenie.  Exteriér chaty má zateplený a odizolovaný sokel. Na pozemku sa nachádza vlastná veľkokapacitná žumpa a dve studne. Prvá je narážaná v objekte, druhá je kopaná na pozemku, táto studňa bola obnovená a vyčistená. Studňa je výdatným zdrojom čistej vody celoročne bez obmedzenia. V pivnici je osadená samočinná vodáreň so sústavou filtrov pre pitnú vodu. V roku 2021 VSE robili  kompletnú rekonštrukciu elektrických silových rozvodov priamo k chate a tiež v celej chatovej oblasti Tatranský Lieskovec.  Chata je situovaná medzi stromami s trávnatým pozemkom a veľkým množstvom slnka. Priamo pri chate sa nachádza spevnené parkovisko pre dve osobné autá. Na pozemku sa nachádza aj ohnisko s lavičkami. Prostredie chaty poskytuje veľké súkromie a má dobré napojenie na cestu s celoročným udržiavaním.  Náklady na celoročné bývanie elektrina 80 €/ mesiac, žumpa 100 €/ vývoz,  smeti 25 €/ rok, daň z nehnuteľnosti. Dostupnosť k chatovej oblasti je aj priamo z diaľnice na odbočku Važec, cca 7min,/smer z Bratislavy/, alebo Štrba, cca 5min /smer z Košíc/. 
Na predaj chata Zázrivá, na predaj chata na Orave
Na predaj chata Zázrivá, investičná príležitosť Na PREDAJ chata Zázrivá, Chata na Orave, Zázrivá, investičná príležitosť Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívnu chatu na predaj na Orave v najvyhľadávanejšej obci Zázrivá. Ak hľadáte nezabudnuteľnú dovolenku alebo bývanie pre seba, pre firmu alebo investičnú príležitosť, ktorá leží v krásnom prostredí na Orave, máme pre Vás riešenie. Presvedčte sa sami. Pozemok: 800 m2 Väčšia chata disponuje so 6-timi miestnosťami na spanie, kde je možné ubytovať komfortne 22 osôb. Kuchyňa vybavená kuchynskou linkou a spojená s obývačkou si Vás získa atmosférou praskajúceho dreva v krbe. Chata prešla kompletnou rekonštrukciou. Malé ratolesti sa vyhrajú v detskom parku a Vy si oddýchnete aj na vonkajšom posedení, či už pri grile, na terase ale výhľadom na Rozsutec. IS: voda, elektrika, žumpa s prepadom, vlastná studňa Vykurovanie: krb + peletková pec INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Chata bola vybudovaná s cieľom poskytovať služby aktívneho cestovného ruchu. Majiteľ apartmánov má možnosť poskytovania krátkodobého ubytovania, čím vie svoju nehnuteľnosť investične zhodnotiť formou prenájmu rýchlejšie. Výška dosiahnutého výnosu závisí vyťaženosti apartmánu a výnos vie byť majiteľovi pomerne veľmi rýchlo. Bližšie informácie o investičnom zámere a dosahovaných výnosoch vám radi poskytneme osobne. LOKALITA: Nehnuteľnosti sa nachádzajú v krásnej prírode pod Rozsutcom a pod Magurou, ktorú pozná celé Slovensko, ale aj zahraniční turisti. Výborná poloha chaty zaručuje, že si tu na svoje prídu tí čo túžia po oddychu v tichej prírode, ale aj tí čo túžia po adrenalíne a aktívnej dovolenke ako napr. cykloturistika, turistika, lyžiarske strediská (Malá Lučivná, Zázrivá Havrania – SKI Kozinec, Kubínska Hoľa, Gavúrky Terechová, SKI park Racibor, Malinô brdo, Vrátna, Free Time Zone, Jánošíkove diery, Šútovský vodopád, relaxačno-informačné centrum Terchovec, Aquarelax Dolný Kubín, Železnica Oravská Lesná, kúpele Lúčky, Zuberec, Oravská priehrada, Čičmany, Liptovská Mara FINANCOVANIE: Zabezpečujeme zdarma financovanie formou úveru a kompletný právny a popredajný servis vrátane prepisov energií.