inzercia, predaj, predám, bazár

Brankárske rukavice Uhlsport

Kategória: Futbal

Typ fingersave (s ochranou prstov)
Veľkosť 10
Pôvodná cena 115€
Brankárske rukavice Uhlsport
Podobné inzeráty
Brankárske rukavice Uhlsport Starter Resist GK glove
Brankárske rukavice s veľmi dobrým gripom. Stav: Veľmi dobrý, znaky používania: odreté časti na zadných stranách rukavíc, Výrobca: Uhlsport Pohlavie: Unisex farba: oranžová, čierna Šport: Futbal Hráč: Brankár Odosielam jedine vkladom na účet!
Brankárske rukavice uhlsport red
Úplne nová brankárske rukavice uhlsport veľkosť 8. strih ROLL finger
Brankárske rukavice Catch the ball
Predám nové nepoužité brankárske rukavice ružovej farby veľkosti 7. Zápasové brankárske rukavice Catch the Ball, ktoré majú výborné vlastnosti jak za sucha tak mokra jedná sa, o rukavice v strihu Bio Hybrid, tento strih je niečo medzi negative a roll. Dlaň je z 4mm rúžového German latexu. Telo je z neoprénu ktoré zaisťujú že, rukavice výborne padnú na ruku u modelu je klasické zapínanie. Rukavice pôsobia mohutnejšie, takže brankári, ktorí preferujú radšej mohutnejšie rukavice vrele doporučujem.
Predám brankárske rukavice UHLSPORT ABSOLUTGRIP
Rukavice UHLSPORT ABSOLUTGRIP vo veľkosti 8 a 8,5
Brankárske nohavice UHLSPORT
Úplne nové rukavice značky uhlsport veľkosť 8
Predám rozhodcovské dresy, zástavku a brankárske rukavice
Predám rozhodcovské dresy ADIDAS, ktoré boli nosené úplne minimálne, kupované od autorizovaného predajcu . Som ochotný ich predať aj po jednom. Ďalej rozhodcovská zástavka (2x plastová rúčka) a 1x s kovovou rúčkou. Tá s kovovou bola použitá iba raz. A v neposlednom rade predám brankárske rukavice, biele uhlsport s výstužami na prstoch a zeleno čierne adidas bez výstuž. Dresy sú nepoškodené.. Rozhodcovský dres modrý krátke rukávy - XL, cena 10€ Rozhodcovský dres modrý dlhé rukávy(nosený 4x) - 2XL, cena 10€ Rozhodcovský dres žltý krátke rukávy - XL,cena 10€ Rozhodcovský dres žltý dlhé rukávy(nosený 2x) - XL, cena 10 € Rozhodcovský dres čierny(nosený 2x) krátke rukávy - L, cena 10€ Zástavky - umelá rúčka 5 €, kovová rúčka 10€ Rukavice oboje po 5 € a oboje veľkosť 8.5 V prípade viac informácii ma kľudne kontaktuje, preferujem e-mailom.