inzercia, predaj, predám, bazár

Brankársky plexi chránič krku SR

Kategória: Hokej, korčuľovanie

Predávam brankárske plexi sklo HejdukSport MH090 SR bez šnúriek, používal som ho do cca 9. Ročníka.

Na novú masku mi vtedy zavadzal.

Ideálne osobný odber.
Kontaktujte ma skrz mail alebo SMS

!!!!! Pozor: skontrolujte si mail na .sk aby som vedel odpovedať
Brankársky plexi chránič krku SR
Podobné inzeráty
Brankárske doplňky / príslušenstvo, brankárska maska - díly
1.) brankářský dres, vel. senior S, šedo-černá barva, krátce používaný, není potrhaný, Cena: 100 Kč. 2.) zádní díly na brankářskou masku, 4ks, vlevo nahoře je z masky Wall W4, vpravo nahoře z masky Bauer(aspoň si to teda myslím), a dole ty 2 ks, jsou z masky Reebok (všechny ty zadní díly mají i funkční polstrování, akorát tyto 2 spodní Reebok ho mají odlepené.) Cena: od 300 Kč do 400 Kč. 3. polster z brankářských kalhot CCM Premier pro (na suchý zip), modré barvy, bezva stav, přilepuje se v oblasti stehen z vnitřní části kalhot (nohavice). Cena: 100 Kč. 4.) brankářský suspenzor, velikost junior, vykazuje známky používání, ale upínací gumy i suché zipy jsou plně funkční. Cena: 100 Kč. 5. brankářská mřížka ITECH, mám 2 kusy, použité, ale stále funkční, Cena za kus: 150 Kč. Při koupi obou sleva. 6.) brankářská mřížka CCM, oprýskaná barva semtam, sváry v pořádku, je naprosto mimimálně pokřivená, Cena: 400 Kč. 7.) brankářský chránič kolen CCM 1.9, velikost senior, pouze jeden chránič, na to upozorňuju, jde o chránič na pravé koleno. Moc pěkný stav, včetně upínacích gum a suchých zipů, semtam mají nějakou ošuntělinu. Plast je naprosto v pořádku. Vhodné pro někoho, komu třeba ten plast prakl. !!! PRODÁNO !!! 8.) brankářské chrániče kolen/stehen, deskovité, univerzální velikost, myslím že senior i junior, jednoduché chrániče, upínají se k betonům, upínací gumy i suché zipy jsou funkční. Cena: 180 Kč.
Brankársky tréningový dres CCM
Treningovy brankarsky dres CCM, univerzalny brankarsky strih, elasticky material, padne kazdemu ???? K dispozicii su farby na fotkach: oranzova, tmavomodra, modra, zelena, cierna. Bez loga 25€, s logom 30€.
Brankársky hokejový suspenzor Reebok, vel. junior
Nabízím k prodeji brankářský hokejový suspenzor Reebok, juniorské velikosti. Jde o brankářský suspenzor vhodný pro mládežníky/ mladší hráče /žáky a dorost. Má sem tam nějakou oděrku /ošuntělinu. Upínací gumy jsou z většiny nové, takže v parádní kondici. Možnost osobního odběru, nebo zaslání poštou, ale v tom případě hradí dopravu kupující. V případě zájmu mě kontaktujte na mobil, či emailem. Budete-li chtít, podívejte se i na mé další inzeráty.
Hokejovy brankarsky nakrcnik
Predam pouzivany hokejovy brankarsky chranic krku Bauer Supreme.
Chránič ramien CCM Super Tacks velkost-L AS1 Junior
Chránič ramien CCM Super Tacks velkost-L junior AS1 Juniorsú novinkou pre hokejovú sezónu. Konštrukcia chráničov sa skladá z dvojvrstvovej strečovej vesty so systémom upínania nastaviteľnými pásikmi. Anatomická 3D konštrukcia bráni zdvíhaniu ramenných chráničov, aby poskytovali maximálnu ochranu a dokonale sedeli na ramenách a trupe vďaka nastaviteľným pásikom. Ramenné výlisky sú z peny DUAL CORE HD so šikovným materiálom D30, ktoré je odľahčený a výborne pohlcuje nárazy. Chránič obličiek z HD peny s odnímateľným chráničom brucha dokonale kryje oblasť obličiek a zaisťuje ochranu a pohodlie. Dvojdielny pohyblivý chránič bicepsu s možnosťou individuálneho prispôsobenia poskytuje komfort a profesionálnu ochranu. Pohyblivý chránič hrudnej kosti z lisovanej HD peny so šikovným materiálom D30 pohlcuje nárazy a chráni hrudnú kosť. Ochranu chrbtice zaisťuje pohyblivý chránič z lisovanej HD peny s materiálom D30.Chranice su upne nove.Iba podpisane.Nesadla nam velkost
Hokejový chránič krku
Predám tento brankársky plexi chránič. Cena dohodou