inzercia, predaj, predám, bazár

Brigáda pre študentov - finančný konzultant

Kategória: Financie a ekonomika

Sme obchodno-ekonomická firma s viac ako 50 ročnými skúsenosťami, pôsobiaca v mnohých európskych štátoch. Sústreďujeme sa na dlhodobé, komplexné finančné sprostredkovanie. Každé finančné riešenia prispôsobujeme aktuálnej životnej situácii naších klientov.

Ponúkame príležitosti pre cieľavedomých ľudí na východnom Slovensku.

Skúsenosti vo finančnej a ekonomickej oblasti nie sú potrebné.
Po zabehnutí na tejto pozícii je možnosť zaujímavého kariérneho rastu.


Náplň práce:
- servis
- administratíva
- pomoc klientom
- mailová a telefonická komunikácia


Ponúkané výhody
- flexibilný pracovný čas
- firemné spoločenské alebo športové akcie, teambuildingy
- vzdelávacie kurzy a školenia
- flexibilný plat
- home office
- osobnostný rast
- kolektív


V prípade záujmu Vás poprosím zaslať životopis (v prípade Vášho súhlasu spolu s fotkou) na email: sikulovakatarina1@
Brigáda pre študentov - finančný konzultant
Podobné inzeráty
Finančný agent - administratíva, sprostredkovanie
Finančný sprostredkovateľ je osoba, ktorá sa zaoberá poskytovaním finančných služieb a poradenských služieb zákazníkom. Hlavnou úlohou finančného sprostredkovateľa je pomôcť zákazníkom s riešením ich finančných potrieb a cieľov. Niektoré z hlavných činností finančného sprostredkovateľa sú: Poradenstvo: Finančný sprostredkovateľ poskytuje poradenské služby zákazníkom týkajúce sa ich finančných cieľov a potrieb. Môže tiež pomôcť s výberom vhodných finančných produktov a služieb. - Predaj finančných produktov Správa portfólia: Finančný sprostredkovateľ sleduje a správa portfólia svojich zákazníkov, aby zabezpečil, že ich finančné ciele sú na správnej ceste. Monitorovanie trhu: Finančný sprostredkovateľ sleduje finančný trh a aktualizácie týkajúce sa finančných produktov a služieb, aby mohol poskytnúť aktuálne informácie svojim zákazníkom. Vzdelávanie zákazníkov: Finančný sprostredkovateľ tiež zodpovedá za vzdelávanie svojich zákazníkov týkajúce sa finančných produktov a služieb, aby mohli lepšie rozumieť svojim finančným možnostiam a rozhodnutiam. Nástup možný ihneď.
Finančný konzultant
Náplň práce - administratívna práca - práca s firemným softvérom - komunikácia s klientmi a partnermi - kontrolovanie a analýza aktuálnych riešení - navrhovanie efektívnejších riešení - starostlivosť a budovanie dlhodobých vzťahov s klientmi - personalistika Pracovné miesto vhodné aj pre absolventa Ponúkané výhody - flexibilný pracovný čas - možnosť privyrobenia si (v priemere 500-1500€) - vhodné aj pre študentov VŠ či mamičky na MD - pridelenie osobného mentora na zaškolenie až do osamostatnenia - možnosť home office (podľa dohody) - garantovaný kariérny a osobnostný rast - pravidelné školenia a teambuildingy - možnosť zvýšenia príjmu už po dvoch mesiacoch - rôzne benefity (dovolenky, firemný paušál, zľavy na produkty a pod.) Pokiaľ máte záujem o danú prácu, na plný úväzok alebo len ako privyrobenie si, zašlite váš životopis na: praca.asistent@ (mail je uvedený aj v tomto inzeráte) Následne Vás budeme kontaktovať ohľadom pracovného pohovoru. Vyhradzujeme si právo kontaktovať len vybraných uchádzačov spĺňajúcich stanovené kritéria.
Práca v kancelárii BB, ZV, ZH aj s možnosťou práce z domu
voľné pracovné pozície na pobočke Banská Bystrica, Zvolen, Žiar nad Hronom: Finančný konzultant junior Finančný špecialista senior Manažér obchodnej skupiny so skúsenosťami Ponúkame: -stabilitu, zázemie, značku -zaujímavé provízne odmeňovanie + fix, bonusy -výška príjmu neobmedzená, kto robí, zarobí -bezplatné vzdelávanie, zaškolenie -databázovú podporu -provízie + fix, bonusy -špeciálne odmeňovanie pre skúsených Podmienky: -komunikatívnosť -empatia, ľudskosť -profesionálne vystupovanie -minimálne stredoškolské vzdelanie -akákoľvek práca s klientom vítaná Vieme si vážiť a oceniť kvalitných, šikovných ľudí bez ohľadu na vek, pôvodné povolanie, dĺžku praxe Ak Vás obchod a práca s ľuďmi baví, chcete zarábať viac a zastupovať najstabilnejšiu finančnú inštitúciu, pošlite životopis na mail: poradenstvo.pomoc@ prípadne zavolajte: poisťovňa Allianz - najlepšia likvidácia poistných udalostí, najviac spokojných klientov
Investičný Konzultant/Manažér
Si fanúšik Applu? Alebo ťa zaujímajú iné akciové tituly, ktoré lámu pravidelne rekordy? Ak ťa zaujíma svet financií a investovanie neváhaj a pridaj sa k nám! Sme slovenská firma zložená z profesionálneho tímu ľudí s dlhoročnými skúsenosťami, ktorá sa špecializuje na známe akciové tituly ako napr. APPLE, GOOGLE, AMAZON, MICROSOFT a ďalšie, ktoré hýbu svetom. Preto ponúkame prácu pre skúsených maklérov ale aj začiatočníkov s nadštandardnými benefitmi ako sú napríklad: Nástupný fixný plat 1000€ + Provízie až do výšky 5000€ (Priemerný plat Konzultanta 2200€) (Priemerný plat Manažéra 3500€) Pracovný čas od Pon - Pia 8:30 - 17:00 Práca na TPP aj SZČO Medzinárodné školenia Certifikát OFV, AML, Odborné skúšky v NBS Rýchly kariérny rast Balíček súťažných odmien, výkonnostný bonus Pravidelné teambuildingy Mladý kolektív a pozitívna atmosféra Zabezpečený pitný režim - káva, čaj Atraktívne kancelárske priestory s veľkou terasou Náplň práce: - Telefonická a emailová komunikácia s klientmi - Organizovanie a vedenie osobných stretnutí v rámci našej kancelárie - Budovanie vzťahu s klientmi - Práca s PC a mobilom - Plnenie pokynov nadriadeného Každého pracovníka zaškolíme v rámci pracovných hodín Konzultant so skúsenosťami (Lepšie platové podmienky) Požiadavky na pozíciu: - Ambiciózny a flexibilný prístup k práci - Výborné komunikatívne zručnosti - Minimálne Stredoškolské vzdelanie ukončené maturitnou skúškou - Vzdelanie v obore výhodou (nie však podmienkou) - Čistý register trestov Termín nástupu IHNEĎ !!! V prípade záujmu nám posielajte váš životopis aj s fotkou na email: info@ Alebo kontaktujte telefonicky na:
Finančný konzultant, poisťovací agent
Láka Vás práca vo finančnom poradenstve? Zamestnávateľ: Allianz a.s. Chceli by ste zvýšiť svoju finančnú gramotnosť, ale stále nebol ten správny čas? Máte skúsenosti s predajom a klientmi a chceli by ste ich zúročiť u stabilného zamestnávateľa? Chcete sa spolu s nami stať poradcami najsilnejšej poisťovne na trhu? Druh pracovného pomeru -živnosť. Byt sám sebe pánom. TERAZ NASTAL VÁŠ ČAS Rozširujeme náš obchodných tím a hľadáme nové posily. Oblasť Galanta, Dunajská Streda, Nitra, Senec. Vašou úlohou bude: • vykonávanie aktívnej predajnej a poradenskej činnosti • ponuka a predaj poistných a bankových produktov s orientáciou na potreby klienta • servis pre prichádzajúcich klientov na miestach prvého kontaktu spoločnosti • starostlivosť o pridelenú databázu existujúcich klientov Ponúkame flexibilný pracovný čas, školenia a vzdelávanie on-line. Každému sa venujeme jednotlivo dokym nie je pripravený a samostatný. Osobnostné predpoklady a zručnosti Kto sa môže stať v našej firme úspešným poradcom? • Kandidát s minimálne stredným odborným vzdelaním • So zmyslom pre pochopenie potrieb klienta a schopnosťou navrhnúť adekvátne riešenia • S komunikačnými schopnosťami a príjemným vystupovaním, čo považujeme pri našich kandidátoch za samozrejmosť • Kandidát s orientáciou na výkon a nadštandardné finančné ohodnotenie • Podmienkou je bezúhonnosť • Predchádzajúca skúsenosť s predajom je výhodou Pre nováčikov zaujímavé finančne ohodnotenie. Fix+provízia počas zaucania na 6 mesiacov. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Vodičský preukaz B Prax na pozícii/v oblasti obchod Počet rokov praxe 1 Pozícia je vhodná pre absolventa- mamičky na materskej? - Áno Ak Vás ponuka zaujala, pošlite nám prosím motivačný list spolu so štruktúrovaným životopisom. Email:
Finančný konzultant/ manažér
Hľadám do tímu 3 šikovných ľudí Náplň práce: Aktívna komunikácia s klientmi, budovanie vzťahu s klientom, odborné a férové poradenstvo, aktívna správa ich zmlúv Starať sa o klientov a identifikovať potreby klientov Analyzovať ich požiadavky a hľadať pre nich tie najideálnejšie riešenia Poskytovať odborné poradenstvo v oblasti produktov a služieb Osobnostné predpoklady a zručnosti Si pre nás vhodným kandidátom/kandidátkou ak: máš minimálne SŠ vzdelanie, baví ťa komunikovať, si priateľský/á a vieš pracovať individuálne aj v tíme, máš v sebe ducha obchodníka, chceš hľadať to najvhodnejšie riešenie pre klientov, si ochotný/á na sebe pracovať a rozvíjať sa. ... všetko ostatné Ťa naučíme my :) Kompletné vzdelávanie v odbore úplne zdarma. Týždenné vyplacanie, bonusy, motivačné akcie. Karierny rast od 1 mesiaca nástupu. Predošlé skúsenosti v oblasti predaja/ banky/ poistenia nie sú podmienkou ale sú výhodou! Ak ťa ponuka zaujala a myslíš si, že si správny kandidat pošli životopis na lenka.cseh@ a dohodneme si osobný pohovor kde poskytnem viac informácií.