inzercia, predaj, predám, bazár

Brigáda -upratovanie

Kategória: Brigády

Dobrý deň,
Hľadám brigadničku s vodičským preukazom na upratovacie práce . Práca je na pár dní v týždňi (2-3 dni na 6-7h) . Práca vhodná ako brigáda a na privyrobenie. Najlepšie niekto z okolia Ilava, Pruské, Lednické rovne.
Brigáda -upratovanie
Podobné inzeráty
Upratovanie rodinného domu Vlkanová okres Banská Bystrica
Hľadám pani/slečnu na upratovanie rodinného domu v obci Vlkanová, okres Banská Bystrica (5 km vlakom od BB, priamo sem chodí vlak, z BB je Vlkanová 7 min. vlakom, zo Sliača 5 min. vlakom, zo Zvolena 10 min. vlakom), ide o pravidelné upratovanie (len upratovanie) raz do týždňa v čase od 08.00 do 17.00 h. (v tomto čase musí byť vykonané upratovanie a musí skončiť do 17.00 h.). Brigáda vhodná aj pre študentky. 7,5 €/hodina. Viac info telefonicky: . Volať od 08.00 do 19.00 h. Ak nedvíham, pošlite sms, zavolám späť.
Brigáda Strečno
Prijmeme brigádnikov do skladu v Strečne SNP 170. Jedná sa brigádu v sklade kuriérskej spoločnosti,brigáda je vhodná pre mužov aj ženy od 18 rokov. Brigáda je vhodná aj pre študentov alebo popri práci. náplň práce : triedenie zásielok balenie zásielok skenovanie zásielok pomocné práce v sklade mzda : 6€/hod v čistom ( na rannej zmene od 4:00 - 6:00 7,3€/hod v čistom vrátane nočného príplatku,od 6:00 - 6€/hod ) vyplácané mesačne do 20. pracovný čas : 4:00 - 11:00/12:00 14:00 - 19:00 až 22:00 Zmeny sa dohadujú týždeň dopredu . Dopravu nezabezpečujeme . V prípade záujmu nám zašlite Váš životopis na mail matis@ - do predmetu napísať brigáda Strečno
Upratovačka aj na privyrobenie-centrum BA (nie sme agentúra)
Pre vlastnú potrebu (nie sme upratovacia agentúra) hľadáme šikovné a zodpovedné upratovačky pre dlhodobé upratovanie v administratívnej budove v centre Bratislavy . Vašou náplňou práce upratovačky bude: - upratovanie spoločných priestorov (schodíšť, vestibulov, vstupných priestorov), - upratovanie firemných bytov a kancelárií - pravidelné priebežné upratovanie podľa potrieb a dohody (vysávanie, umývanie podláh, utieranie prachu, ručné dočistenie priestorov, práca čistiacimi prostriedkami, čistenie toaliet kompletne + dopĺňanie hygienických prípravkov, umývanie riadu/naloženie/vyloženie umývačky, leštenie sklenených plôch a iné). Pracovný čas a časový rozsah práce preferujeme nasledovne: - tri dni v týždni z toho jeden deň cez víkend plus dva dni v pevne stanovené pracovné dni (najvhodnejšie v utorky a štvrtky popoludní alebo podvečer), pričom časový rozsah práce je po 4 hodiny v utorky, a štvrtky a 7 hodín v soboty (alebo v nedele). Žiadame záujemkyne s vážnym a dlhodobým záujmom o prácu upratovačky, aby ponuky zasielali e-mailom na: K ponuke treba priložiť svoj životopis a uviesť číslo telefónu na dohodnutie termínu pohovoru! Záujemkyne budú na pohovor pozývané iba na vopred dohodnuté termíny! Prosíme neposielajte ponuky poštou ani sa neuchádzajte o prácu osobne, pokiaľ nemáte vopred potvrdený termín pohovoru! Pracovníčkam, ktoré sa osvedčia, vieme ponúknuť aj ubytovanie. Vážne záujemkyne pre viac informácií volajte: alebo .
Letná brigáda 5€ hodina čisté
Letná brigáda 5€ hodina čisté HĽADÁME BRIGÁDNIKOV Mzdové podmienky netto : 5€/hod. Na naše krásne táborisko hľadáme zodpovedných brigádnikov, ktorých letná práca baví a robia to od srdca. Budeš pracovať na Táborisku a v Bufete pod Krížom, v krásnom prostredí a vo veselom mladom kolektíve. Čo bude tvoja náplň práce? • prijímanie objednávok • obsluha zákazníkov • pomoc kuchyni • upratovanie táboriska ⛺️ Miesto práce: Táborisko pod Krížom - Eliášovce Termín nástupu: ihneď / dohodou Druh pracovného pomeru: TPP / dohoda / živnosť / brigáda ⏱ Pracovná doba: 5 dní do týždňa, prípadne dohoda Ďalšie podrobnosti radi preberieme na osobnom pohovore. Ak vás ponuka zaujala, neváhajte sa ozvať. Možnosť ubytovania Kontakt: E-mail: lodickaren@ web:
Upratovanie bytu 1 x tyzdenne Slnečnice
Hľadám pani na upratovanie rozľahleho bytu 1 x tyzdenne, spravidla sú to štvrtky od cca 9.00 hodiny na 5 hodín. Je potrebné klasické upratovanie a to utretie prachu, vysávanie, umývanie podláh, kúpeľne, bez umývania riadu, bez zehlenia. Rozlohou cca 150m2. Byt je vždy pripravený na upratovanie, veci sú odložené, žiadne drhnutie špiny. Požiadavky: dochvilnost, zodpovednosť, zmysel pre detail, schopnosť kvalitne upratať, ucta. Cena 50€ / 1 upratovanie. Živnosť výhodou.
Brigáda - Upratovanie firemnych priestorov
Hladame pani na upratovanie firemnych pristorov v Kamanovej a v Mytnej N.Vsi. Jedna sa o upratovanie spolocnych priestorov /kancelaria, kuchynka, satne, wc/ Hladame normalnu sikovnu zenu kludne aj dochodkynu ktora bude schopna normalne upratovat a udrzovat cistotu. Praca 1x za tyzden!! Podla sikovnosti je to praca na 2-3 hodiny na kazdej prevadzke. Poprosim aby nas kontaktovali zaujemkyne iba z blizkeho okolia okolitych obci, nie z Topolcian a podobne. Ze jedno upratanie ponukame 15€, cize za obe prevadzky 30€ spolu za den /4h prace/