inzercia, predaj, predám, bazár

Brigádne práce - jarné okolo domu

Kategória: Brigády

Hľadáme 1-2 spoľahlivých brigádnikov na práce okolo domu. Dom sa prerába tak treba občas podať pomocnú ruku, či v dome, či okolo neho.
Práce sú napríklad: vyčistenie pozemku od stavebného odpadu, rezanie, pílenie dreva el.náradím (podmienka je zručnosť), spratanie dvora, porýľovanie záhrady - okolo stromkov,a rôzne podobne. Prezatiaľ je práca na každý deň až do Veľkej noci. Pracuje sa zvacsa 08.00-18.00 cca podla dohody. Dovoz, stravu si zabezpečíte sám. Z Nitry občas vieme zviezť. Tel.
Brigádne práce - jarné okolo domu
Podobné inzeráty
Upratovačka kancelárií v centre BA na dlhodobú spoluprácu.
Pre vlastnú potrebu hľadáme šikovnú a zodpovednú upratovačku pre dlhodobé upratovanie v dvoch vedľa seba stojacich administratívnych budovách v centre Bratislavy. Vašou náplňou práce upratovačky bude: - upratovanie spoločných priestorov (schodíšť, vestibulov, vstupných priestorov), - upratovanie firemných bytov a kancelárií - pravidelné priebežné upratovanie podľa potrieb a dohody (vysávanie, umývanie podláh, utieranie prachu, ručné dočistenie priestorov, práca čistiacimi prostriedkami, čistenie toaliet kompletne + dopĺňanie hygienických prípravkov, umývanie riadu/naloženie/vyloženie umývačky, leštenie sklenených plôch a iné). Pracovný čas a časový rozsah práce bude nasledovný: každý utorok = štyri hodiny práce (so začiatkom práce po 17 hodine), každý štvrtok = štyri hodiny práce (so začiatkom práce po 17 hodine), každú sobotu = sedem - osem hodín práce (so začiatkom práce od 8 hod, alebo od 9 hod alebo od 10 hod ráno podľa dohody). Všetky práce bude vykonávať jedna pracovníčka, prácu nerozdeľujeme medzi viacero osôb. Máme záujem o spoluprácu priamo s konkrétnou osobou, ktoré bude práce vykonávať. Upratovacie firmy nevolajte, nemáme záujem o sprostredkovateľov práce! Mzda je 6€/ hodinu. Práca je vhodná najmä na živnosť. Máme záujem iba o upratovačky z Bratislavy, ktoré nie sú viazané na medzimestskú dopravu. Tel: alebo (ak nikto nezdvihne) .
NURU/TANTRA masérka - Michalovce
Dobrý deň, Hľadáme kolegyne na pozíciu masérky Nuru/Tantra: Ponúkame flexibilnú pracovnú dobu nadštandardné platové ohodnotenie od 1200€ nástupný bonus 300€ príjemné a štýlové pracovné prostredie podporu profesionálneho týmu zaučíme - nepotrebuješ žiadne skúsenosti Možnosť práce na turnusy, brigádne alebo na celý mesiac TPP, brigáda, živnosť Možnosť ubytovania zadarmo Možnosť práce na turnusy, brigádne alebo na celý mesiac. Hľadáme vek od 18 rokov príjemné vystupovanie a vzhľad pozitívny prístup a chuť učiť sa spoľahlivosť a samostatnosť Ak máš záujem pošli svoj kontakt na masazetantry@, zavolaj či napíš SMS na
TANTRA NURU masérka - Poprad
Dobrý deň, Zaujímavá práca so skvelým platom a aj nástupným bonusom! Masérky NURU a TANTRA Ak máš záujem pošli svoj kontakt na masazetantry@, zavolaj či napíš SMS na Možnosť práce na turnusy, brigádne alebo na celý mesiac. Čo ponúkame flexibilná pracovná dobu nadštandardné platové ohodnotenie od 1200€ nástupný bonus 300€ príjemné pracovné prostredie ak si nováčik - nevadí, zaučíme Možnosť práce:brigádne, na turnusy alebo na Podľa potreby ubytujeme zadarmo Čo požadujeme? vek od 18 rokov príjemné vystupovanie a vzhľad pozitívny prístup a chuť učiť sa spoľahlivosť a samostatnosť lásku k dotykom :)
TANTRA/NURU masérka - Prešov
Dobrý deň, Hľadáme kolegyne na pozíciu masérky Tantra/Nuru: Zaujímavá práca s pohyblivým pracovným časom, skvelým platom a nástupným bonusom. Možnosť práce na turnusy, brigádne alebo na celý mesiac. Ak máš záujem pošli svoj kontakt na masazetantry@, zavolaj či napíš SMS na Ponúkame flexibilnú pracovnú dobu nástupný bonus 300€ príjemné a štýlové pracovné prostredie zaučíme - nepotrebuješ žiadne skúsenosti možnosť práce na turnusy, brigádne alebo na celý mesiac TPP, brigáda, živnosť možnosť ubytovania zadarmo nadštandardné platové ohodnotenie od 1200€ Požadujeme vek od 18 rokov príjemné vystupovanie a vzhľad pozitívny prístup a chuť učiť sa spoľahlivosť a samostatnosť lásku k dotykom :)
Brigáda - práce s motorovou pílou, krovinorez atď.
Som pracovitý, zručný študent a dlhé roky realizujem brigádne práce: - na záhrade porezy, stromov motorovou pílou, kálanie, či rezanie dreva. - čistenie pozemkov krovinorezom /treba si ho zabezpečiť/ - práce s malotraktorom - ten treba, aby ste mali. Motorovú pílu používam vlastnú. Pokiaľ treba, Vašu motorovú pílu vám viem aj opraviť. Keďže som študent, viem sa práce venovať vo voľnom čase, treba mi dovoz/odvoz zabezpečiť Z BANSKEJ ŠTIAVNICE - internát Kolpašská, ideálne čo to pod zub ponúknuť, neurazím sa, budem mať viac sily na prácu - som chlap ako hora. Som ozaj robotný, budete spokojní. Keďže sú to zväčša ťažké práce, pracujem iba od 6/hod., podľa dohody za daný typ práce, prípadne dohoda jednej sumy. tel.
Pomocné Prace okolo domu
Hľadáme brigádnikov na pomocné prace okolo domu a v zahrade. Plat 5€ v čistom na hod. Záhradnicke práce.. Kosenie trávnikov , trhanie buriny , strihanie kríkov , živých plotov , čistenie záhrad od lístia , výsadba nových stromov , kríkov , celková starostlivosť o záhradu a trávnaté porasty. Presádzanie kvetov v domácnostiach a záhradách , dovoz zeminy , zavlažovanie Remeselné práce okolo domu.. Životopis môžete zaslať na im.soltes@ alebo zavolať na