inzercia, predaj, predám, bazár

Brigádnik alebo aj na TPP / Výroba HANA CAKES

Kategória: Brigády

Ako by sa vám páčilo, keby ste sa naučili tvoriť krásne dezerty a koláče a zároveň si zarobili niečo navyše?

Naša cukráreň aktuálne hľadá brigádnika, ktorý by sa pridal k nášmu tímu a pomohol nám s výrobou dezertov a koláčov ????

Hľadáme niekoho, kto má záujem o prácu v cukrárni na pozíciu brigádnik alebo na TPP a zdieľa našu vášeň pre tvorbu sladkých pochúťok ????

Brigádnik by pomáhal s výrobou a dekoráciou dezertov, prípravou surovín, udržiavaním čistoty a poriadku v cukrárni a s inými úlohami. Ideálny kandidát by mal byť spoľahlivý, ochotný sa učiť nové veci a pracovať v tíme.

Ak sa chceš stať súčasťou nášho tímu a získavať skúsenosti v cukrárenskej výrobe, pošli nám svoj životopis alebo zatelefonuj nám.

Naša výroba sa na Teba už veľmi teší ♥️
Brigádnik alebo aj na TPP / Výroba HANA CAKES
Podobné inzeráty
Brigáda v cukrarenskej výrobe
Do nášho tímu cukrárenskej výroby Red Velvet Cakes hľadáme pomocníčku-"dohodárku" na dlhodobú spoluprácu s flexibilným pracovným časom. Ak ťa baví pečenie, rada sa učíš novým veciam a más rada moderné dezerty tak sa nám určite ozvi. Práca bude zameraná na pomocnú silu v cukrárenskej výrobe, príprava, pečenie a zdobenie niektorých druhov zákuskov, balenie a finalizácia výrobkov. Taktiež sa budeš mať možnosť zúčastňovať aj inštalácie cakebarov. Viac informácií poskytneme na osobnom pohovore. Mzda: 4-4,5Eur netto - v závislostí od skúsenosti a šikovnosti v kuchyni.
Čašník / Čašníčka TPP
Do zábavného parku STEAM FACTORY, nachádzajúceho sa v OC Optima hľadáme milých, šikovných a komunikatívnych ľudí na pozíciu: ČAŠNÍK/ČAŠNÍČKA - TPP. Prax na podobnej pozícii je výhodou. Náplň práce: - obsluha a komunikácia so zákazníkom - obsluha baru - príprava kávy a nápojov - servírovanie a podávanie jedál a nápojov - priebežné udržiavanie čistoty - obsluha pokladne - aktívny predaj kávy, nápojov, miešaných nápojov, fresh nápojov, vína, čapovaných nápojov - ďalšie súvisiace činnosti podľa pokynov nadriadeného Pracovná pozícia je na TPP. Plat je 850€ v hrubom/mesiac + priplatok za vikend, sviatok,nadcas. Praca na tretinovy uvazok. Bližšie informácie poskytneme vybraným uchádzačom. Životopisy môžete zasielať na email: kosice@ alebo priniesť osobne na recepciu Steam Factory.
BISTRO - FAST FOOD / PIZZA  (brigáda/tpp/dohoda)
Do zabehnutého Fast Food - bistra prijmeme novú úsenosti sú výhodou. (výroba burgrov / pizze / výčap / práca s pokladňou) Nástup možný ihneď. Pracovný pomer :dohoda /TPP/ brigádne Nástupný plat 4€-5€/h v čistom. (+ % z tržby, stravné a iné benefity) Poprosím len vážnych záujemcov. Volať a písať od 13:00 do 20:00.
Brigadnik-záhradnícke práce
Príjmem ihneď manuálne spoľahlivého a pracovitého muža-brigádnika na záhradnícke práce z BA,alebo blízkeho okolia, ideálne aj popri zamestnaní. Náplň práce:pomocné práce na údržbe záhrad(kosenie,strihanie,terénne úpravy, príprava závlahového systému, atď).Pracovný čas podľa dohody. Miesto výkonu práce-Bratislava. Partie nehľadáme a ubytovanie neposkytujeme. Poprosím volať len cez pracovný týždeň od 14:00-17:00. V prípade záujmu pošlite e-mail, tel.kontakt, alebo sms a ja sa vám ozvem.Napíšte,aké mate skúsenosti s prácou na záhrade a z ktorej lokality ste.
Roznos Letákov v Dedinách v okolí Trnavy + Sereď a Leopoldov
- Vhodné ako dlhodobá brigáda pre dôchodcov a študentov. Brigáda pozostáva z doručovania letákov do schránok rodinných domov. - Odmena: 6 €/ hodina. - Leták je vo formáte A5 - len jeden kus papiera. Nie sú to teda veľké a ťažké letáky ako sú zo supermarketov. Hľadáme roznášačov pre: Leopoldov Sereď Biely Kostol Bohdanovce nad Trnavou Cífer Brestovany Bučany Dolná Krupá Dolné Dubové Dolné Lovčice Jaslovské Bohunice Križovany nad Dudváhom Majcichov Malženice Opoj Ružindol Šelpice Vlčkovce Voderady Zvončín Šúrovce - Možnosť roznášať letáky aj vo viacerých dedinách, napr. Šelpice + Bohdanovce nad Trnavou. - Termín nástupu ihneď, alebo po vzájomnej dohode. - Pracovný čas si môžete sami vybrať od pondelka do piatka. V hociktoré hodiny, ktoré Vám vyhovujú. Víkendy a sviatky sa u nás nepracuje. - Brigáda je určená LEN pre dôchodcov a študentov stredných a vysokých škôl dennej formy štúdia. - Požiadavky: - Ukončená povinná 10 ročná školská dochádzka, - spoľahlivosť, - dôslednosť v roznášaní, - brigádnik pochádza z danej dediny alebo ju dobre pozná. -- Sme moderná realitná kancelária pôsobiaca na Západnom Slovensku. Kladieme dôraz na profesionálne odvedenú prácu až do úplného konca predaja. Spokojnosť klientov je u nás vždy na 1. mieste! Naša práca je o spojení klientov s produktom ktorý chcú - vysnívaný domov s miestom, kde môžu žiť pohodlne a vytvárať si nezabudnuteľné spomienky.
Brigádnik
Pizza Simeon Giraltovce hľadá brigádnikov na rôzne pozície. Jednoducha práca vhodná pre absolventa alebo študenta.Pre viac informácií volať alebo osobne na prevádzke.