inzercia, predaj, predám, bazár

Bright Stars húpatko NOVE

Kategória: Nábytok pre deti

Hupacie kreslo bright starts
Lehatko
Nevyužité NOVE
Bright Stars húpatko NOVE
Podobné inzeráty
Lehátko Bright Stars
Predám lehátko Bright Stars. Osobný odber.
Bright stars hojdacie kreslo
Ponúkam na predaj zachovalé hojdacie kreslo značky Bright Starts - Candler 2v1. - Kreslo je možné uzamknúť aby sa nehojdalo čo ocení každá mamička keď bábätko je už pohyblivejšie a chce ho iba usadiť -Je možné zapnúť vibrovanie -Časovač hojdania možné nastaviť na 30, 45 a 60 minút -Automatické hojdacie: stačí rozhojdať kresielko a bábätko sa v pravidelnej rýchlosti hojdá, nemusíte zakaždým kresielko rozhojdať -Príjemných 8 melódií a 3 zvuky prírody -Otočná hrádza s levíkom pre bezpečnú manipuláciu s bábätkom -Tichá prevádzka vďaka technológii WhisperQuiet -Vďaka dizajnu Slimfold jednoducho zložíte na uskladnenie -Protišmykové nožičky -Sedadlo a opierka z veľmi príjemného materiálu ktorý je možné prať v práčke Krátke video o kresielku
Detské húpatko
Predám detské vybrujuce húpatko Ingenuity s melódiou.
Lehátko húpatko pre bábätko
Úžasné húpatko lehátko alebo aj pevná stolička na prvé prikrmy. Opierka sa da dat do troch polôh. Vibruje a prehráva hudbu a zvuky prírody. Odnímateľné hračky (hračky su na suchý zips) da sa odobrať cele rameno. K lehátku je aj sietka proti hmyzu ak vam v nom dietatko zaspinka, ja osobne som ju nikdy nepoužila. Vhodná od narodenia, možné zabaliť babo aj do zavinovacky (vyuzili sme v zime kym bolo babo malinke). Zavinovacka ma otvory na popruhy. Lehátko je bez poskodeni, opraté a pripravene pre dalsieho maleho drobca na leňošenie, hranie ci zdriemnutie. Nosnosť do 18kg.
Hupatko Chicco Hoopla
Predame hupatko/kresielko Chicco Hoopla. Poťah húpatka je odnímateľný a prateľný. Kompaktné a rýchle skladanie jedným pohybom pomocou bočných tlačidiel. Maximálna nosnosť: 18 kg - Rozmery v zloženom stave: 78 cm x 43 cm x 11 cm (d x š x v) - Rozmery v rozloženom stave: 78 cm x 43 cm x 32/62 cm (d x š x v) - Rozmery plochy na ležanie: 75 x 43 cm (d x š)
Bright Starts Húpatko vibrujúce s melódiou
Hojdaciu funkciu možno zablokovať (vhodné pre maličké alebo naopak staršie deti).Veľké sedadlo možno sklopiť do troch polôh.Sedem melódií.Ovládanie hlasitosti.Automatické vypnutie melódií po 15 minútach.Vibrácie pre upokojenie bábätka.Upínanie na päťbodové nastaviteľné popruhy.Otočná a odnímateľná hrazda s hračkami.Látkové časti sedátka možno prať v práčke.Jednoduchá montáž. Ďalšie parmetre: Vyžaduje 3 batérie veľkosti C / LR 14 (1,5 V). Rozmery: šírka 86,4 x hĺbka 71,2 x výška 61 cm Vhodné od narodenia do 18 kg.