inzercia, predaj, predám, bazár

Britax Römer Smile III

Kategória: Kočíky

Predám kočík Britax Römer Smile III vo farbe frost grey, po jednom dieťati v top stave. Kočík je 4-kombinácia: podvozok, vanička, športová časť, vajíčko a isofixová naklikávacia báza do auta.

Vanička používaná 7m, vajce 10m, športová časť je úplne nová, používaná 3m, nové ešte zabalené madlo.

Vajce - BRITAX RÖMER Baby-Safe 2 i-Size

Originál nánožník použitý asi 3x, držiak na nápoje.

Kočík je v top stave, má pár škrabancov na konštrukcii z bežného používania, čomu sa pri skladaní a prevoze v aute nedá vyhnúť, viď foto. Viac foto na dopyt.

PC 1500e, predám za 690, pri rýchlom jednaní dohoda možná.

Len osobný odber.
Britax Römer Smile III
Podobné inzeráty
Kočík Britax Römer Smile 3, trojkombinácia
Hlavné charakteristické znaky kočíka Britax Römer Smile III, farba frost grey (svetlo-sivá) Vanička: vanička pripojiteľná Autosedačka-vajíčko: vajíčko pripojiteľné, takto sa dá kočík používať ako Travel systém. Sedacia časť sa dá používať od narodenia, nakoľko chrbtovú opierku je možné dať do 3 polôh - ľah, 45 stupňov, sed. Odnímateľná sedacia časť jedným pohybom. Otáčateľná sedacia časť. Predné kolesá sa dajú otáčať. Detský kočík sa dá používať aj v zlom teréne. Výškovo nastaviteľná rúčka. Skladanie na plocho, jednoducho skladné. Materiál konštrukcie: hliník Strieška chráni dieťa pred nepriaznivým počasím, má sieťkovité vetranie na letné dni, aj kopulovitú ochranu počas zimných dní. Vybavenie: adaptér k vajíčku, nastaviteľný držiak na nohy, spodný košík (znesie aj 20kg nákup), textilom potiahnuté madlo, vankúšik na rameno. Rozmer (cca. cm): 97,7x57x112 Hmotnosť spolu so sedacou časťou(kg): 13 Ďalšie vlastnosti detského kočíka Počet kolies: 4 Rozmer v zloženom stave DxŠxV (cm): 90x40x57 Praktický bezpečnostný pás: 5 bodový Odnímateľný poťah Materiál poťahu: polyester Čistenie poťahu: možnosť prania v práčke kupolovitá strieška vo veľkosti XXL Zaťaženie sedacej časti (max. kg): 22 Vajíčka pripevniteľné pomocou adaptéra: Britax Römer Baby Safe i-Sense , Britax Römer Baby Safe i-Size, Cybex Aton 5, Cybex Aton M, Cybex Cloud Z, Maxi Cosi Rock, Maxi-Cosi CabrioFix, Maxi-Cosi Pebble Plus K vaničke, športovej časti a vajíčku ponúkam aj nánožník tejto značky a farby, sieťku proti hmyzu a pláštenku do dažďa. Používaný 2 roky, jediné poškodenie viď 3. foto. Osobný odber BA, Dunajská Lužná.
Kočiar Britax Römer Smile III - trojkombinácia + báza
Ponúkam na predaj autosedačku s bázou a kočiar Britax Smile III. Sú vo výbornom stave, po jednom dieťati. K veciam sa správame úctivo :) Sedačka Britax Römer Baby Safe i-size s novorodeneckou vyberateľnou vložkou a odoberateľnou strieškou s Isofix bázou Britax Römer Baby Safe i-Size. Sedačka sa dá pripnúť na podvozok kočiara. Všetko výborný stav, plná funkčnosť, čisté. Vanička bola používaná 5 mesiacov, nemá žiadne poškodenia, je ako nová, čistučká. Športová časť bola používaná 1,5 roka, posledný rok veľmi sporadicky. Je vo výbornom stave, čistá a bez fľakov. Na ráme sú jemné odreninky, ktoré vznikli bežným užívaním. Osadiť sa dá do oboch smerov jazdy. Podvozok bol užívaný dva roky. Je zabezpečená plná funkčnosť. Jediné poškodenia sú odreniny na jednom boku a spredu rámu, ktoré vznikli nakladaním a vykladaním z auta. Pôvodná cena trojkombinácie s bázou je 1200 €, ponúkam ju za 600 €. Viac fotiek viem poslať mailom/sms. Kočiar je možné si prísť osobne poobzerať, ozvite sa mi.
Trojkombinácia Smile III Space Black Britax Romer
Trojkombinácia Smile III Space Black Britax Romer + originál Britax plaštenky na športovú časť a vaničku + originál Britax nánožník + originál Britax držiak na fľašu Kočiar je kupovaný 03/21, takže ešte v záruke. Využitý len pri prvom dieťati aj to prevažne len na presuny a spánok a v 10 mesiacoch sme uz chodili , takže kočiar od tej doby minimálne využívaný, čo je aj dôvod predaja. Iné, detailnejšie fotky môžem poslat do správy v prípade záujmu. Kočiar je ináč ako nový má bežne známky pouzivania. Preferujem osobný odber. V opačnom prípade kočiar odosielam až po uhradeni a pripísaní platby na účet.
Predam vanicku BRITAX RÖMER SMILE
BRITAX RÖMER HLBOKÁ VANIČKA SMILE III cierna, stav ako nova. Pasuje aj na Smile 2, Smile 4 atd.
zimný fusak britax
predám zimný fusak - značka britax shiny cosytoes, používaný dve zimy, super stav, vnútro trochu žmolky, inak všetko v pohode, sedí na: Chassis - B-AGILE 4 PLUS, Chassis - B-MOTION 4 PLUS, REVOLUTION PRO, REVOLUTION PRO DUALLIE, BRITAX AFFINITY 2, B-AGILE 3, B-AGILE M, B-AGILE DOUBLE, B-MOTION 3, B-MOTION 4, BRITAX GO BIG 2, BRITAX GO, BRITAX GO NEXT 2, BRITAX SMILE 2, BRITAX B-LITE, STRIDER M, cena 30 eur
Vanička BRITAX pasuje aj na B-Motion 4 PLUS
Predám malo pouzivanu vanicku BRITAX pasuje na skoro kazdy britax kocik, my sme ju vozili na B-Motion, ale pasuje aj na B-Agile, B-Motion 4 plus, GO next, Go Big, B-Ready, Smile, Smile II, Smile III, pripadne aj na ine kociky ktore maju Britax adapter. Preferujem osobny odber v Trencine, ale viem aj poslat po dohode kurierom.