inzercia, predaj, predám, bazár

Britax Seed Papilio

Kategória: Kočíky

Britax Seed Papilio - Dánsky dizajn

Seed Papilio ponúka spojenie maximálnu mobilitu spojenú s kvalitou a jedinečným štýlovým dizajnom. Jeho ultra skladný podvozok so sklopným mechanizmom kolies ušetrí miesto a vojde sa do každého automobilu. Pohodlie pre dieťa zaistí športové sedenie v tvare kokónu, ktoré ochráni dieťa pred rázy od nerovností a je vyvinutý v spolupráci s fyzioterapeutmi. Seed Papilio bol navrhnutý jedným z popredných dánskych priemyselných dizajnérov a odráža v sebe funkčnosť, purizmus a kvalitu.

výhody produktu:

Štýlový dizajn
Kvalitné materiály
Športové sedenie v tvare kokónu navrhnuté v spolupráci s fyzioterapeutmi
Ergonomická rukoväť
Možno využiť miesto jedálenské stoličky
Unikátny systém skladania s možnosťou sklopiť kolesa, výška podvozka v zloženom stave iba 22cm
Na podvozku je použité minimum plastov, väčšina častí, ktoré bývajú u kočíkov plastové sú vyrobené z horčíka

Obsahuje:
Športový kočík Seed Papilio
Hlbokú korbu Seed
Nákupnú tašku / košík Seed
hrazda Seed
pláštenka Seed

Kupovaný 03/2022, záruka ešte 12 mesiaco, používaný minimálne, športová časť vôbec nepoužitá.
Britax Seed Papilio
Podobné inzeráty
Kočík Britax-Römer SEED Papilio - dvojkombinácia
Kočík Britax-Römer SEED Papilio - dvojkombinácia Ultra skladný podvozok so sklopným mechanizmom kolies ušetrí miesto a vojde sa do každého automobilu. Pohodlie pre dieťa zaistí športové sedenie v tvare kokónu navrhnuté v spolupráci s fyzioterapeutmi. Športové sedenie je otočné. Možno využiť miesto jedálenskej stoličky. Rukoväť je ergonomická. Na podvozku je použité minimum plastov, väčšina častí, ktoré bývajú u kočíkov plastové sú vyrobené z horčíka. Kočík je čisto nový, zabalený v krabici, nebol nikdy použitý. Bez poškodenia, plne funkčný. Poťahy sú v troch farebných prevedeniach - tmavo šedá, čierna a vínová (bordová). Podvozky sú v dvoch farebných prevedeniach - čierny a Rosegold. V cene sú zahrnuté aj adaptéry na autosedačku. Posielame aj na dobierku.
Britax Römer SEED PAPILIO
Predám kočík Britax Römer SEED PAPILIO. Podvozok, športová časť, hlboká vanička, podložka do hlbokej časti, kryt hlbokej časti, 2x strieška, pláštenka proti dažďu, taška na podvozok, rukoväť a nadstavce na podvozok pre pripojenie vajíčka. Všetko originál. Kočík používaný pri 1 dieťati (hlboká časť do 5 mesiacov, športová asi do 14 mesiacov). Preferujem osobný odber.
Kočík Britax Römer SEED PAPILIO 2 kombinácia
Predám kočík Britax Römer SEED PAPILIO (vanička + športový kočík) s príslušenstvom ( a to 2 striešky, pláštenka proti dažďu, rukoväť, redukcia na vajce, taška na podvozok, kryt hlbokého kočíka a podložka do hlbokého kočíka. Farba: podvozok - čierny s koňakovým koženým vkladom na madle; vanička a športová časť v svetlosivej farbe. Kočík sa ľahko ovláda, aj skladá. Je spratný, podvozok po zložení má najmenšie rozmery na trhu. Používaný pri 1 dieťati, hlboká časť do 5 mesiacov a športový do roka (máme ubehané dieťa????).
Britax-Römer SEED Papilio
Predám kočík Britax Römer SEED PAPILIO farba dark grey melange/podvozok farba rose gold. SET kočíka sa skladá z týchto položiek: - hlboká korba - športový kočík - 2x strieška - nákupná taška - pláštenka Ľahká ultra skladná konštrukcia, po zložení výška len 22 cm. Pôvodná cena 1299 eur. Kúpovaný v júni 2020. Meno: Monika Telefon: E-mail: ivankovamon@ Cena: 400
Kočík Britax-Römer SEED Papilio - dvojkombinácia
Kočík Britax-Römer SEED Papilio - dvojkombinácia Ultra skladný podvozok so sklopným mechanizmom kolies ušetrí miesto a vojde sa do každého automobilu. Na podvozku je použité minimum plastov, väčšina častí, ktoré bývajú u kočíkov plastové sú vyrobené z horčíka. Tmavomodré čalúnenie s medeným podvozkom. Ku kočíku je aj hlboká časť spolu s taškou, nadstavcami na vajčko a s pláštenkou.
Britax Römer Seed Papilio
Predám športové sedenie na Seed Papilio v tmavo šedej farbe. Nové. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte sms. Ďakujem.