inzercia, predaj, predám, bazár

Brojlerové kačice

Kategória: Hydina

Na predaj sú brojlerové kačice 14 dňové po 3,80 €, 21 dňové po 4,50 €.
Kačičky sú výhradne z vysokokvalitného Slovenského chovu.
Brojlerové kačice
Podobné inzeráty
husata,husokacky mulard,brojlerove kacice
predam husata landske sive,a brojlerove biele husata maju 2tyzdne za 9,6ur,husokacky mulard a rychlo rastuce brojlerove kacice za 4,9eur.
Kačice
Predám/vymením tohto ročne mladé kačice. Sú to Pyžmové kačice (činske kačice).. Veľmi dobre vysedia a odchovavajú mladé a zároveň majú najchutnejšie mäso spomedzi kačíc. Káčer cena 25€, kačka 15€.. Tieto kačice sú o niečo mohutnejšie nakoľko vždy vyberám do chovu tie najlepšie a najväčšie jedince.. Je to potom vidieť na mladých.. Treba vidieť.. Rád vymením aj za zrno: pšenicu, kukuricu alebo ovos.. Viac info:
Farebné domáce kačice na další chov
Predám mladé farebné hnedé kačice liahnuté 2022. Môj farebný mix, tieto farby v iných plemenách nenájdete, niektoré sú jedinečné kombinácie. Kačice sú úžitkové na vajíčka, mäso, zber slimákov ako iné bežné kačice akurát sú v nie bežných farbách a sú okrasou dvora. Káčer aj kačice samostatne. Osobný odber v obci Dunajská Lužná pri Bratislave.
Predám mladé brojlerové kacice
Predám mladé brojlerové kačice váha 3,5-5kg cena 10€/ks.
Brojlerové kačice
Predám brojlerové kačice o váhe cca 3,5kg, cena 10€/kus. Trnovec nad Váhom
Brojlerové kačice - Slovenský chov
Na predaj sú brojlerové kačice 10 dňové po 3,40 €, 16 dňové po 4 €, 21 dňové po 4,50 €. Kačičky sú výhradne s vysokokvalitného Slovenského chovu. Odber v Rišňovciach.