inzercia, predaj, predám, bazár

brúsenie na rovinnej bruske ( magnetke)

Kategória: Opravy a servis

Ponúkame brúsenie na:
Nože a šajby do mlynčekov
Rezacie kotúče a podobne.
Brusenie hláv, stáčanie kotúčov a bubnov do priemeru 500mm a pod.
Je možné i poslať na dobierku..
V prípade brúsenia iných komponentov ma prosim kontaktujte. Ďakujem.

brúsenie na rovinnej bruske ( magnetke)
Podobné inzeráty
Krtkovanie odpadov a Brúsenie nástrojov
Ponúkam vám čistenie upchatých odpadov ako napríklad -toalety -umývadla -kuchynské drezy lisovacku na antikorové vlnovce ,el. zavitorez , zdvihák na sadrokartón a iné náradie dohodou. Ponúkam Brúsenie nástrojov. Brúsenie nožov,nožníc,píl, hobľovacích nožov, Brúsenie kotúčových píl SK-TK vidiovy- diamantovým kotúčom
Brúsenie
Ponuka brúsenia: - brúsenie nožov na vodných kameňoch pod uhlami 20°, 25° a 30°, - brúsenie sekier či dlát, - brúsenie HSS vrtákov do kovu 4mm - 16mm, - nožov a sitiek (tzv. šajby) pre mlynčeky na mäso, - záhradných nožníc - ostatné náradia, reťaze atd. po dohode. Ceny: - 4€ za nôž (každý 6. zadarmo), - 6€ za sekeru, - 10€ za dláto, - 5€ šajba / nôž na mletie mäsa, - 0.15€ za milimeter priemeru vrtáku (väčšie vrtáky po dohode), - záhradné nožnice od 7€ do 9€ podľa opotrebenia. Pri väčšom množstve poskytujem zľavu. Prijímam aj poštou a následne po nabrúsení posielam na dobierku Slovenskou poštou / Zásielkovnou.
Brúsenie reťazí motorových píl
Ponúkam profesionálne brúsenie reťazí píl, všetkých typov, motorových, elektrických a AKU. Na počkanie, od 4 eur / ks Predaj kvalitných reťazí OREGON, a príslušenstva. Reťaze skladom. Vodiace lišty, pilníky a pod. Úpravy dĺžky, opravy roztrhnutých reťazí a pod. Opravy a údržba motorových píl, kosačiek, krovinorezov a ostatnej záhradnej techniky, dodanie náhradných dielov. Brúsenie a vyvažovanie nožov kosačiek. kosenie@ Prosím volať dopredu. Bratislava Ružinov, Ulica Stará Černicová 22
Brúsime, ostríme, leštíme  Doslova Doostra
"U nás v brusiarni "Doslova, Doostra", vám radi nabrúsime všetky typy nožov aj keramické. Opravujeme odlomené špičky, zúbky a iné defekty na ostrí/čepeliach vašich nožov. Prijaté zákazky spracúvame maximálne do 1-2 pracovných dní, pri urgentných prípadoch aj na počkanie. Brúsime aj nožničky rôzneho typu a využitia, britvy, sekery, kosačkové nože, dláta, vrtáky, šajby, mlynčekové nože, atď. ... Je našou snahou vyhovieť klientom a pripraviť ostrie podľa ich prianí, aby boli spokojný a predĺžila sa životnosť nástroja. Na brúsenie používame špičkové japonské vodné kamene a na každý druh ocele vyberieme tie najvhodnejšie. Brúsime aj na švédskej pomalo-otáčkovej brúske "TORMEK T8-T4 pomocou vodných brúsnych kameňov rôznych zrnitosti a diamantových kotúčov rôznych zrnitosti." Ponúkame výhodné spolupráce šite na mieru pre všetky zariadenia, hotely, prevádzky, reštauracie, masiarov, školy, barberov, kadernikov, atď. Naša práca je poctivá a preto sa snažíme maximalne vyhoviet potrebám zákazníkov s pridanou hodnotou doslova ! Sledujte nás, pripravujeme aj rôzne videá o našej práci: Facebook: Instagram: doslovadoostra Web stránka: Ďakujeme, doslova doostra !
Brúsenie
Ponúkam brúsenie nožov na hobľovačku, štepkovače a mlynčeky na mäso.
Servis záhradnej techniky
Ponúkam servisné práce na záhradnej a lesnej technike. Zameriavam sa na motorové píly, vyžínače a krovinorezy, kolesové kosačky, traktorové kosačky a motorové jednotky (Agzat, Vari, Honda, Briggs & Stratton ... ). Elektrocentrály, vibračné nohy a dosky, zemné vrtáky robím podľa výrobcu len motorická časť. Ponúkané servisné úkony: -Predsezónna alebo posezónna údržba, -Bežné opravy motorov (stráta výkonu, problematické štartovanie), -Drobné opravy, -Generálne opravy motorových píl a krovinorezov, -Čistenie strojov, -Brúsenie a vyváženie nožov, -Brúsenie reťazí, -Oprava reťazí alebo úprava dĺžky, -Čistenie ultrazvukom, -Rovnanie kľukových hriadelí (u motorov, kde to je možné), -Iné podľa dohody Pre viac informácií ma kľudne kontaktujte telefonicky alebo mailom. Vyzdvidnutie a dovoz v ramci Prešova a Košíc po dohode. Cena závisí od rozsahu prác a určená bude po diagnostike stroja.