inzercia, predaj, predám, bazár

Brúsič na nože od tupperware

Kategória: Ostatné

Ostrič nôžov je určený na brúsenie hladkých čepelí všetkých typov nožov vrátaní Ergonomických nožov™ a Kovaných nožov™ Tupperware.
Obsahuje dva typy keramických brúsok – ružovú, ktorá čepeľ skutočne brúsi a bielu, ktorá má jemnejšiu štruktúru. Táto biela brúska vyleští naostrenú čepeľ nože do hladka. Obidve keramické brúsky sú vymeniteľné.
Ergonomický tvar uľahčuje držanie výrobku pri brúsení. Výrobok môžu ľahko používať praváci i ľaváci.
Ruky sú pri brúsení chránené dômyselným štítom.
Na spodnej časti výrobku aj rukoväti sú nekĺzavé nožičky, je preto zaistená stabilita výrobku a tým aj väčšia bezpečnosť pri brúsení nožov.
Tupperware ostrič spĺňa všetky požiadavky zákazníkov. Je taký, aký má správny ostrič nožov byť. Praktický, ľahko ovládateľný, skutočne funkčný a má atraktívny dizajn. Je preto celkom iný než bežné ostriče nožov. Je Tupperware!
ROZMERY: 11, 5x8x5, 5cm
Brúsič na nože od tupperware
Podobné inzeráty
Brusič nožov Tupperware
Brúsič nožov teraz za super cenu 24,50 € Perfektne naostrí nože . Držadlo brúsiča má ergonomický, guľatý tvar a je vhodné pre pravákov i ľavákov. V uzavretej pozícii je Brúsič nožov možné uchovávať v zásuvke kuchynskej linky. Má protisklzovú úpravu, vďaka ktorej výrobok pevne sedí na pracovnej doske a v priebehu používania je veľmi stabilný. Rozmery: zatvorený: 8 x 11,3 x 5,5 cm otvorený: 8 x 17 x 12 cm
Brúsič nožov Tupperware
Brúsič nožov Perfektne naostrí nože . Držadlo brúsiča má ergonomický, guľatý tvar a je vhodné pre pravákov i ľavákov. V uzavretej pozícii je Brúsič nožov možné uchovávať v zásuvke kuchynskej linky. Má protisklzovú úpravu, vďaka ktorej výrobok pevne sedí na pracovnej doske a v priebehu používania je veľmi stabilný. Rozmery: zatvorený: 8 x 11,3 x 5,5 cm otvorený: 8 x 17 x 12 cm teraz za super cenu 24,50 €
Brúsič na nože Tupperware
Brúsič na nože zn. Tupperware, typ U20. 1-2x použitý, dostala som ako darček, ale nevyužívam ho. Nepoškodený, čistý, plne funkčný.
Tupperware brúsič na nože, nový
Tupperware brúsič na nože, nový
Brusic nozov Tupperware
Ostrič nôžov je určený na brúsenie hladkých čepelí všetkých typov nožov vrátaní Ergonomických nožov™ a Kovaných nožov™ Tupperware. Obsahuje dva typy keramických brúsok – ružovú, ktorá čepeľ skutočne brúsi a bielu, ktorá má jemnejšiu štruktúru. Táto biela brúska vyleští naostrenú čepeľ nože do hladka. Obidve keramické brúsky sú vymeniteľné. Ergonomický tvar uľahčuje držanie výrobku pri brúsení. Výrobok môžu ľahko používať praváci i ľaváci. Ruky sú pri brúsení chránené dômyselným štítom. Na spodnej časti výrobku aj rukoväti sú nekĺzavé nožičky, je preto zaistená stabilita výrobku a tým aj väčšia bezpečnosť pri brúsení nožov. Tupperware ostrič spĺňa všetky požiadavky zákazníkov. Je taký, aký má správny ostrič nožov byť. Praktický, ľahko ovládateľný, skutočne funkčný a má atraktívny dizajn. Je preto celkom iný než bežné ostriče nožov. Je Tupperware! ROZMERY: 11, 5x8x5, 5cm
Predám závitorezné nože  RIDGID
Predám závitorezné nože značky RIDGID pre závitorezy RIDGID. 1) Závitorezné nože na trubkové závity pre stroje RIDGID : a) ½“ – ¾“ No 66665 b) 1“ -2“ No 66670 Závitorezné nože značky RIDGID k výrobe metrických závitov na závitorezoch RIDGID c) Nože M6 – 1 No 50215 sada 4 ks d) Nože M8 – 1,25 No 50225 sada 4 ks e) Nože M10 – 1,5 No 50235 sada 4 ks f) Nože M12 – 1,75 No 50245 sada 4 ks Cena za jednu sadu je 60,- €. Dohoda možná.