inzercia, predaj, predám, bazár

Bubeník v BA hľadá kapelu alebo členov

Kategória: Hudobníci a skupiny

Hľadám kapelu alebo členov jednotlivo na pravidelné hranie,skúšanie, ktorí to myslia vážne a chcú skúšať pravidelne aspoń raz do týždňa, tvoriť vlastné veci ideálne rock, metal, punk.
Len serioózne, ak máš čas len raz do mesiaca ani nepíš.
kontakt mail .
Bubeník v BA hľadá kapelu alebo členov
Podobné inzeráty
Bubeník hľadá kapela
Som skúsený bubeník, ktorý hľadá aktívnu kapelu na vystúpenia alebo prípadne novú kapelu. Som otvorený všetkým druhom hudobných štýlov, ale menej ma zaujíma metalová scéna a podobne. Ozvite sa a možno z toho niečo bude.
bubenik hlada kapelu
bubenik hlada kapelu som skuseny hrac na bicie nastroje
Bubeník hľadá metalovú kapelu
Skúsený bubeník hľadá metalovú kapelu s vlastnou tvorbou! Death, black, grindcore, progress. Vlastná skúšobňa v BB.
BUBENÍK HLADÁ KAPELU
Zdravím. Som bubeník z TT a hľadám kapelu ktorá sa uberá metalovou hudbou melodického a tvrdého spektra. Okolie TT,PN,BA,NT,GA -Cestovanie nie je problém. Inšpirujem sa hlavne mlaďasmi od Ameriky až po Austráliu (napr. Lorna Shore, Fit For An Autopsy, While She Sleeps, All Shall Perish, In Dying Arms atd. atd.) Som otvorený experimentálnym možnostiam a hlavne profesionálnemu prístupu. Na veku mi nezáleží. Covery a občasné skúšky pre vyplnenie času nehrám. Ak ťa môj inzerát zaujal, napíš mi na mail a teším sa na budúcu spoluprácu ;). Pekný deň.
Bubeník hľadá kapelu
Som BUBENÍK zo Štúrova a hľadám si kapelu (aj maďarskú) v mojom okolí. Hrám skoro všetko.
SPEVÁK HĽADÁ ĽUDÍ NA ZALOŽENIE KAPELY ALEBO KAPELU
Ahojte, som dlhodobo voľný 32-ročný spevák a textár, teda skôr niekdajší resp. bývalý, no rád by som sa po dlhšej dobe nečinnosti opäť angažoval a našiel niekoho na spoluprácu, či členov (gitara, basa, bicie príp. 2 gitary) na založenie kapely alebo už fungujúcu kapelu, ktorej chýba pozícia spevu. Žáner: Rock, Punk-Rock, Metal (najlepšie byť svojský a nie zaškatuľkovaný len na jedno a hlavne, nechcem coverovú kapelu max. zohrať sa na coveroch, potom už len vlastná tvorba v slovenskom jazyku, anglicky ma spievať nikdy nelákalo, ale nehodím sa o zem spraviť kompromis, ak by sa inak nedalo) Ak máte záujem o kontakt, píšte mail, svoje t.č. len tak nezverejňujem a ani nemám vždy čas volať. Moja predstava je, že môžme troška popísať o názoroch na hudbu a dohodnúť nejaké to posedenie pri pivku či si sadneme a potom sa uvidí. :D Nič nasilu, že hneď prídi na skúšku a ani sa nepoznáme aspoň prvotne a prosím irituje ma ak sa ozývate z diaľky a chcete takéto spolupráce aj keď napíšem presnú lokalitu! Len Žilina a blízke okolie príp. Považská Bystrica, Martin a okolie, ďakujem! :) Tu je moja staršia nahrávka spevu: Rock On! :D