inzercia, predaj, predám, bazár

Búda pre mačku alebo psíka

Kategória: Mačky

Predám búdu vhodnú aj pre 2 mačky alebo menšieho psíka. Vonkajší rozmer 80 x 45 x 50 cm. Vnútro je rozdelené na 2 časti. Vnútorný rozmer závetria 21 x 34 x 39 cm. Vnútorný rozmer priestoru na spanie 48 x 34 X 39 cm. Prepážka sa dá vytiahnuť. Búda je zateplená 4 cm polystyrénom (steny, podlaha, strecha). Strecha je pozinkovaná, otvárateľná. Búda bola vyrobená v septembri 2022 a nie je používaná.
Búda pre mačku alebo psíka
Podobné inzeráty
Klietka / ohradka pre mačku
e Klietka / ohradka pre mačku - [10.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Klietka / ohradka pre mačku - 1 Klietka / ohradka pre mačku - 2 Klietka / ohradka pre mačku - 3 Klietka / ohradka pre mačku - 4 Predám klietku pre mačku (alebo pre iné domáce zviera). V balení sa nachádza 10ks panelov. Jeden panel ma rozmery 35x35cm. Panel je kovový a klietka je rozkladacia. Klietky sú nové, nerozbalené a je možno si zakúpiť viac ako jedno balenie. Možné poslať na dobierku alebo osobný odber. Viac informácií na tel. čísle alebo email. 1 balenie = 42€ 2 balenia = 78€
Búda pre mačku - psíka
Predám zateplenú búdu pre mačku alebo menšieho psíka. Rozmer 45x31x30, zateplenie 5mm styrodur, plášť tatranský profil 18mm, 2x náter, strecha drevo trieska. Mali sme ju na terase, stav novej
Predám prepravku a wc pre mačku
Predám: - prepravku na mačku alebo malého psíka - 13 eur - wc pre mačku - 13 eur. Používané. Iba osobný odber. Aktuálne do zmazania inzerátu.
Fontána pre mačku a malého psíka
Predám 2 týždne používanú fontánu pre mačku alebo malého psíka s objemom 2 litre. Vďaka uhlíkovému filtru poskytuje fontána domácemu maznáčikovi prečistenú a okysličenú vodu. Obsah balenia: 1x vrchný diel 1x spodný diel 1x penový uhlíkový filter 1x držiak na filter 1x držiak elektrického kábla 1x čerpadlo 1x adaptér PC - 37€ Predám za 20€. V prípade rýchleho jednania dohoda možná. Osobný odber v BA. Môžem poslať aj poštou (+ € za poštovné)
Hračka pre mačku - chytanie myši
Nevhodný darček. Predám čisto novú, nevybalenú hračku pre mačku. Pod hračkou sa nachádzajú protišmykové podložky, ktoré bránia v poškriabaní podlahy. Výhodou produktu je, že slúži aj ako škrabadlo. V hornej časti sa nachádza rohož, ktorá sa používa na brúsenie pazúrov a zabraňuje poškodeniu nábytku a vybavenia domu či bytu. Hračka dokonale spĺňa prirodzené potreby poľovníckeho inštinktu a podporuje fyzickú aktivitu, ktorá ovplyvňuje celkové zdravie zvieraťa a robí mačku pokojnejšou. Dôležitou a praktickou vlastnosťou produktu je, že domáce zviera sa môže hrať samo, bez zapojenia členov domácnosti, ako aj v úplnej neprítomnosti majiteľov. Hračka je ideálna na domáce použitie, ako aj zariadenie do útulkov alebo väčších chovateľských staníc pre mačky. materiál: plast, látka (filc) funkcia škrabadla rozmery: 25 cm x 6,5 cm priemer škrabadla: 16,5 cm Osobný odber Prešov alebo pri platbe vopred na účet +3€ kuriérom na poštu.
Termobox pre macku
Predam novy, nepouzity termobox pre macku o vnutornom rozmere 525x325x295mm a objeme 50L. Box je natrety sedou akrylatovou farbou a otvor 150mm vystuzeny bielou plastovou vlozkou aby sa nedrolil. Vhodna budka aj pre vacsiu macku vystlana senom, ktore sa da kupit chovatelskych potrebach ako podstielka pre zajace.