inzercia, predaj, predám, bazár

Bugabo Cameleon 3 / +vajicko, vanička, taška.

Kategória: Kočíky

Bugabo Cameleon 3 / +vajicko, vanička, taška.
Bugabo Cameleon 3    / +vajicko, vanička, taška.
Podobné inzeráty
Bugaboo Cameleon 3 Plus adaptéry Nuna/Cybex/Maxi Cosi
Predám adaptéry Bugaboo Cameleon 3 Plus BUGABOO Cameleon Pomocou týchto adaptérov môžete na kočík Bugaboo Cameleon nasadiť autosedačky: Bugaboo Turtle by Nuna Bugaboo Turtle Air by Nuna Cybex Cloud Z® Nuna Pipa Lite® Nuna Pipa Lite LX® Cybex Aton M i Size® BeSafe iZi Go Modular® Kiddy Evolution Pro2® Maxi-Cosi Pebble® Maxi-Cosi Pebble Plus® Cybex Aton Q® Nuna Pipa Icon® Cybex Aton 5® Cybex Aton Q i-Size® BeSafe iZi Go X1® Adaptéry možno použiť na modely Bugaboo Cameleon 2 a Cameleon 3. Pre porovnanie: Osobný odber NR alebo ZM. Poprípade poštou na dobierku.
Kočiar Bugaboo Cameleon 3
4 Kombinácia kočiar bugaboo cameleon 3, bugaboo,bugaboo cameleon 3 Inzeráty > Kočíky a fusaky > Kočíky Použitý tovar Ulož - uložené 3× Kombinácia kočiar Bugaboo Cameleon 3 Kombinované Bugaboo Bugaboo Cameleon 3 Bledomodrá Kombinácia značky Bugaboo, Model cameleon 3, športová časť aj vanička Vhodný od 0 do 3 rokov Vo farbe modro-béžová Predlžovacia strieška v modrej farbe, súčasťou je originálna BUGABOO vložka do športovej časti, matrac do vaničky, pláštenka do dažďa, priložím aj hracieho naťahovacieho macíka na fotke. Bugaboo cameleon kočíky sú veľmi flexibilné, jednoduchým prehodením rúčky môžte prejsť cez terén
Bugabo cameleon 3
Predám bugabo cameleon 3.Kocik je v zachovalom stave.Ku kočíku je vanička,letná športová časť,letná strieška, zimné návleky na ruky,sketeboard pre druhé dieťa,kolieska na zimu, originál pláštenka proti dažďu.fusak na zimu.
Predám kočiar trojkombináciu dvojfarebný Bugabo Cameleon 3
Predám značkový kočiar trojkombináciu dvojfarebný Bugabo Cameleon 3.. Dáždnik, pláštenka, náhradný kryt a nástavba, adaptéry na Chicco sedačku do auta. Všetko čisté a funkčné. Rúčka na kočiari, viď foto je trochu poškodená.. Dá sa vymeniť , alebo opraviť. Cena 140 €. Osobný odber Poprad. MT : Dohod možná.
Bugabo buffalo
Predám kocik Bugabo Buffalo… Vhodný aj do horských terénov…Vaničku+ športovú časť… cele príslušenstvo k tomu… kocik má červenú verziu , plus k tomu fusak s vymeniteľnou prikrývkou na chladne počasie a počasie do mrazu. Ponukam k tomu a krémovú vymenitelnu verziu… úplne novu… na fotke je vykrcena lebo bola uskladnená… taktiež ponukam aj krásnu ružovú mama a dcéra… A tiež podložku bugabo diesel… a tiež sietku na leto…
Bugaboo cameleon 3 special edition stroller
Predám vynikajuci kocik bugaboo cameleon 3 vo farbe grey melange. Kocik ma mierne známky používania. Na konštrukcii sú drobne škrabance a strieška kočíku je vyblednuta, inak je vo výbornom stave. Madla na rúčku a rukoväť kočíka z eko koze sú nové. Najlepšie je prísť kocik pozrieť. Dohoda na cene mozna. Kočíky Cameleon 3 značky Bugaboo v sebe spájajú dokonalý dizajn, funkčnosť a kvalitu. Cameleon 3 je značka prémiovej kvality. Kočík Bugaboo Cameleon 3 je dokonalý kočík s výbornou výbavou a funkciami, ktorý sa prispôsobí veku dieťaťa, ceste, po ktorej kráčate i každému štýlovému rodičovi, ktorý chce pre svoje dieťa len to najlepšie.