inzercia, predaj, predám, bazár

Bulharsko dvojgarzonka - byt 2-kk pri mori na Slnečnom pobre

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na predaj zariadený dvojzbový byt v Bulharsku pri mori na Slnečnom pobreží. Plocha: úžitková 53m2. Nachádza sa na treťom poschodí zo siedmich. Okná: plastové. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička. Stav bytu: kompletná rekonštrukcia. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Zabezpečenie strážnou službou.Výhody: pekný výhľad na bazén. 

Cena 48 000 €

Dávame do vašej pozornosti priestranný útulný byt s celkovou rozlohou 53 m² v Sea Regal na Slnečnom pobreží s nábytkom, klimatizáciou a domácimi spotrebičmi. Apartmán pozostáva z kúpeľne, obývacej izby s kuchyňou, spálne a balkóna - kompletne zariadeného. Terasa ponúka výhľad na bazén a komplex. Uzavreté územie. More, konkrétne známa Cocoa beach je vzdialená 400 metrov. Centrum Slnečného pobrežia je vzdialené 1000 metrov.

 

Krásny Aparthotel SEA Regal bol postavený v roku 2012. Pre hostí a majiteľov je k dispozícii vonkajší bazén s bezpečnosťou.

Miesto:

Slnečné pobrežie je jedným z najväčších rodinných letovísk v Bulharsku. Nachádza sa 42 km severne od Burgasu a 90 km od Varny. Stredisko sa nachádza vo vnútri malej zátoky medzi Nesebarom a Svetym Vlasom,  jeho severnú časť pokrýva Stara Planina - to všetko, okrem nádhernej kombinácie mora a hôr, poskytuje prirodzenú ochranu pred studeným vetrom a nepriaznivým počasím. Podnebie je mierne stredomorské, má 1700 hodín slnečného svitu od mája do septembra. Priemerná letná teplota vzduchu je +27 ° C a voda je + 24 ° C. Vďaka mäkkému morskému vánku nedochádza k prudkému teplu. Stredisko získalo medzinárodnú cenu Blue Flag Award za preukázané environmentálne výhody pobrežia Čierneho mora v Bulharsku.

Možnosti ubytovania v stredisku sú mimoriadne rozmanité - pohodlné päťhviezdičkové komplexy, hotely rôznych kategórií, vily, penzióny, apart-hotely. Reštaurácie a zábava ponúkajú široký výber bulharskej a svetovej kuchyne.

Kluby a diskotéky na Slnečnom pobreží sú populárne po celom svete. Prichádzajú sem slávni DJi a interpreti, ktorých vystúpenia priťahujú mnoho mladých ľudí.

Zábavu rekreantov zaručujú rôzne atrakcie - vodné športy, surfovanie, plážový volejbal, vodný park, bowling, mnoho zariadení pre deti.

Slnečné pobrežie je prestížne letovisko, ktoré ponúka vynikajúce podmienky pre obchodnú turistiku a konferencie. Väčšie hotely majú priestranné zasadacie miestnosti a zariadenia potrebné pre tento typ služieb.

Stredisko hraničí s jedinečným historickým mestom Nesebar, ktoré je so svojimi starobylými kultúrnymi pamiatkami zaradené do zoznamu kultúrneho dedičstva UNESCO. Slnečné pobrežie vo svojej severnej časti hraničí so Sveti Vlas , moderným mestom v európskom štýle, s obľúbeným prístavom Marina Dinevi.

PLÁŽ:

Pobrežie je dlhé 9 km a široké 40 m až široké 100 m.

Cesta z nášho komplexu vás dovedie na pláž s dunami, to je najširšia časť pobrežia.

Volejbal, minifutbal, tenis, lobby bary vás nenechajú nudiť sa

Prejdite sa 300 metrov smerom k historickém
Bulharsko dvojgarzonka - byt 2-kk pri mori na Slnečnom pobre
Podobné inzeráty
Bulharsko dvojgarzonka - byt 2-kk pri mori na Slnečnom pobre
Ponúkame Vám na predaj moderne zariadený dvojizbový byt v Bulharsku pri mori na Slnečnom pobreží. Plocha: úžitková 56m2. Nachádza sa na druhom poschodí. Okná: plastové. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička, pračka. Stav bytu: kompletná rekonštrukcia. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Zabezpečenie strážnou službou.Výhody: pekný výhľad na bazén, na teritóriu hotela.  Cena 59 900 € Útulný a svetlý apartmán s jednou spálňou pozostáva z chodby, kúpeľne s WC, obývacej izby a spálne. Vo výbornej lokalite 2 km od starého Nesebaru. Luxusne zariadené, s krásnym balkónom. Byt je čerstvo zrekonštruovaný. K dispozícii sú všetky potrebné spotrebiče, klimatizácie. Všetko je v perfektnom stave. Byt je zariadený kvalitným nábytkom, prispôsobeným na bývanie v ňom po celý rok - suchý, teplý a priateľský. Komplex Romance Marine sa nachádza sa oproti Reinbow 3.  Udržiavací poplatok 16 eur za štvorec za rok.  Architektonická vízia komplexu je v stredomorskom štýle, ktorý môže svojou krásou a eleganciou konkurovať hotelom na Francúzskej riviére. Komplex sa nachádza v blízkosti známej "kakaovej" pláže v južnej časti letoviska Slnečné pobrežie, ktoré je známe ako pokojná a krásna oblasť. V blízkosti sa nachádza celá infraštruktúra rezortných barov, reštaurácií a inej zábavy, ako aj celá infraštruktúra mestských škôl, materských škôl, obchodov, nemocníc. Miesto: Slnečné pobrežie je jedným z najväčších rodinných letovísk v Bulharsku. Nachádza sa 42 km severne od Burgasu a 90 km od Varny. Stredisko sa nachádza vo vnútri malej zátoky medzi Nesebarom a Svetym Vlasom,  jeho severnú časť pokrýva Stara Planina - to všetko, okrem nádhernej kombinácie mora a hôr, poskytuje prirodzenú ochranu pred studeným vetrom a nepriaznivým počasím. Podnebie je mierne stredomorské, má 1700 hodín slnečného svitu od mája do septembra. Priemerná letná teplota vzduchu je +27 ° C a voda je + 24 ° C. Vďaka mäkkému morskému vánku nedochádza k prudkému teplu. Stredisko získalo medzinárodnú cenu Blue Flag Award za preukázané environmentálne výhody pobrežia Čierneho mora v Bulharsku. Možnosti ubytovania v stredisku sú mimoriadne rozmanité - pohodlné päťhviezdičkové komplexy, hotely rôznych kategórií, vily, penzióny, apart-hotely. Reštaurácie a zábava ponúkajú široký výber bulharskej a svetovej kuchyne. Kluby a diskotéky na Slnečnom pobreží sú populárne po celom svete. Prichádzajú sem slávni DJi a interpreti, ktorých vystúpenia priťahujú mnoho mladých ľudí. Zábavu rekreantov zaručujú rôzne atrakcie - vodné športy, surfovanie, plážový volejbal, vodný park, bowling, mnoho zariadení pre deti. Slnečné pobrežie je prestížne letovisko, ktoré ponúka vynikajúce podmienky pre obchodnú turistiku a konferencie. Väčšie hotely majú priestranné zasadacie miestnosti a zariadenia potrebné pre tento typ služieb. Stredisko hraničí s jedinečným historickým mestom Nesebar, ktoré je so svojimi starobylými kultúrnymi pamiatkami zaradené do zoznamu k
Bulharsko dvojgarzonka - byt 2-kk pri mori na Slnečnom pobre
Ponúkame Vám na predaj zariadený dvojizbový byt v Bulharsku pri mori na Slnečnom pobreží. Plocha: úžitková 56m2. Nachádza sa na treťom poschodí zo štyroch. Okná: plastové. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička. Stav bytu: kompletná rekonštrukcia. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Zabezpečenie strážnou službou.Výhody: pekný výhľad na bazén, tiché prostredie.  Cena 46 400 € Útulný a svetlý apartmán s jednou spálňou pozostáva z priestrannej chodby, kúpeľne s WC, priestrannej obývacej izby a spálne. Vo výbornej lokalite 2 km od starého Nesebaru. Luxusne zariadené, s krásnym balkónom. Byt je čerstvo zrekonštruovaný. K dispozícii sú všetky potrebné spotrebiče, klimatizácie. Všetko je v perfektnom stave. Spálňa je navrhnutá v pokojných príjemných farbách. Byt je zariadený kvalitným nábytkom, prispôsobeným na bývanie v ňom po celý rok - suchý, teplý a priateľský. More a obľúbená pláž Cocoa Beach sú vzdialené 2 minúty chôdze. V blízkosti sa nachádza celá infraštruktúra rezortných barov, reštaurácií a inej zábavy, ako aj celá infraštruktúra mestských škôl, materských škôl, obchodov, nemocníc. Miesto: Slnečné pobrežie je jedným z najväčších rodinných letovísk v Bulharsku. Nachádza sa 42 km severne od Burgasu a 90 km od Varny. Stredisko sa nachádza vo vnútri malej zátoky medzi Nesebarom a Svetym Vlasom,  jeho severnú časť pokrýva Stara Planina - to všetko, okrem nádhernej kombinácie mora a hôr, poskytuje prirodzenú ochranu pred studeným vetrom a nepriaznivým počasím. Podnebie je mierne stredomorské, má 1700 hodín slnečného svitu od mája do septembra. Priemerná letná teplota vzduchu je +27 ° C a voda je + 24 ° C. Vďaka mäkkému morskému vánku nedochádza k prudkému teplu. Stredisko získalo medzinárodnú cenu Blue Flag Award za preukázané environmentálne výhody pobrežia Čierneho mora v Bulharsku. Možnosti ubytovania v stredisku sú mimoriadne rozmanité - pohodlné päťhviezdičkové komplexy, hotely rôznych kategórií, vily, penzióny, apart-hotely. Reštaurácie a zábava ponúkajú široký výber bulharskej a svetovej kuchyne. Kluby a diskotéky na Slnečnom pobreží sú populárne po celom svete. Prichádzajú sem slávni DJi a interpreti, ktorých vystúpenia priťahujú mnoho mladých ľudí. Zábavu rekreantov zaručujú rôzne atrakcie - vodné športy, surfovanie, plážový volejbal, vodný park, bowling, mnoho zariadení pre deti. Slnečné pobrežie je prestížne letovisko, ktoré ponúka vynikajúce podmienky pre obchodnú turistiku a konferencie. Väčšie hotely majú priestranné zasadacie miestnosti a zariadenia potrebné pre tento typ služieb. Stredisko hraničí s jedinečným historickým mestom Nesebar, ktoré je so svojimi starobylými kultúrnymi pamiatkami zaradené do zoznamu kultúrneho dedičstva UNESCO. Slnečné pobrežie vo svojej severnej časti hraničí so Sveti Vlas , moderným mestom v európskom štýle, s obľúbeným prístavom Marina Dinevi. PLÁŽ: Pobrežie je dlhé 9 km a široké 40 m až široké 100 m. Cest
Bulharsko dvojgarzonka - byt 2-kk pri mori na Slnečnom pobre
Ponúkame Vám na predaj zariadený dvojizbový byt (dvojgarzónku) v Bulharsku pri mori na Slnečnom pobreží. Plocha: úžitková 69,72m2. Nachádza sa na 3. poschodí z 6 s výťahom. Okná: plastové. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička, pračka a ostatné vybavenie. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Zabezpečenie strážnou službou.Výhody: pekný výhľad na bazén.  Cena 50 000 € Apartmán s jednou spálňou v komplexe Efir. Výstavba rok 2014. Určené pre sezónne aj celoročné bývanie. Dva vchody, každý s výťahom. Správcovská spoločnosť pracuje celý rok. Infraštruktúra a vybavenie v komplexe: recepcia, výťah, bezpečnosť a služby, vonkajší bazén, bar pri bazéne, zelené plochy, reštaurácia, kontrolovaný prístup, parkovanie. Miesto: Slnečné pobrežie je jedným z najväčších rodinných letovísk v Bulharsku. Nachádza sa 42 km severne od Burgasu a 90 km od Varny. Stredisko sa nachádza vo vnútri malej zátoky a jeho severná časť pokrýva Stara Planina - to všetko, okrem nádhernej kombinácie mora a hôr, poskytuje prirodzenú ochranu pred studeným vetrom a nepriaznivým počasím. Podnebie je mierne stredomorské, má 1700 hodín slnečného svitu od mája do septembra. Priemerná letná teplota vzduchu je +27 ° C a voda je + 24 ° C. Vďaka mäkkému morskému vánku nedochádza k prudkému teplu. Stredisko získalo medzinárodnú cenu Blue Flag Award za preukázané environmentálne výhody pobrežia Čierneho mora v Bulharsku. Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky
Bulharsko dvojgarzonka - byt 2-kk pri mori na Slnečnom pobre
Ponúkame Vám na predaj zariadený dvojizbový byt (dvojgarzónku) v Bulharsku pri mori na Slnečnom pobreží. Plocha: úžitková 69,72m2. Nachádza sa na 4. poschodí z 6 s výťahom. Okná: plastové. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička, pračka a ostatné vybavenie. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Zabezpečenie strážnou službou.Výhody: pekný výhľad na bazén.  Cena 50 000 € Apartmán s jednou spálňou v komplexe Efir. Výstavba v roku 2014. Určené pre sezónne aj celoročné bývanie. Dva vchody, každý s výťahom. Správcovská spoločnosť pracuje celý rok. Infraštruktúra a vybavenie v komplexe: recepcia, výťah, bezpečnosť a služby, vonkajší bazén, bar pri bazéne, zelené plochy, reštaurácia, kontrolovaný prístup, parkovanie. Miesto: Slnečné pobrežie je jedným z najväčších rodinných letovísk v Bulharsku. Nachádza sa 42 km severne od Burgasu a 90 km od Varny. Stredisko sa nachádza vo vnútri malej zátoky a jeho severná časť pokrýva Stara Planina - to všetko, okrem nádhernej kombinácie mora a hôr, poskytuje prirodzenú ochranu pred studeným vetrom a nepriaznivým počasím. Podnebie je mierne stredomorské, má 1700 hodín slnečného svitu od mája do septembra. Priemerná letná teplota vzduchu je +27 ° C a voda je + 24 ° C. Vďaka mäkkému morskému vánku nedochádza k prudkému teplu. Stredisko získalo medzinárodnú cenu Blue Flag Award za preukázané environmentálne výhody pobrežia Čierneho mora v Bulharsku. Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky
Apartmán pri mori v Bulharsku
Chcete vlastniť nehnuteľnosť pri mori? Chcete tráviť dovolenku s rodinou a svojimi priateľmi vo vlastnom apartmáne pri mori? Chcete výhodne investovať do nehnuteľnosti pri mori a poberať rentu? Teraz je ten správny čas. Spoločnosť aXaL group ponúka bezkonkurenčné množstvo exkluzívnych, kvalitných a overených nehnuteľnosti . My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek, aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. V Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? • Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007. • Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) • Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) • Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) • Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete • Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach • Ľudia v Bulharsku sú jední z najpohostinnejších ľudí. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, vieme Vám konkrétne ponúknuť nehnuteľnosti v Bulharsku podľa Vašich požiadaviek. Cena štúdia (1kk) začína už od 35.000,- eur. Radi Vám nájdeme nehnuteľnosť podľa Vašich predstav.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Chcete vlastniť nehnuteľnosť pri mori? Chcete tráviť dovolenku s rodinou a svojimi priateľmi vo vlastnom apartmáne pri mori? Chcete výhodne investovať do nehnuteľnosti pri mori a poberať rentu? Teraz je ten správny čas. Spoločnosť aXaL group ponúka bezkonkurenčné množstvo exkluzívnych, kvalitných a overených nehnuteľnosti . My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek, aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. V Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? • Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007. • Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“ • Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) • Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) • Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete • Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach • Ľudia v Bulharsku sú jední z najpohostinnejších ľudí. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, vieme Vám konkrétne ponúknuť nehnuteľnosti v Bulharsku podľa Vašich požiadaviek. Cena štúdia (1kk) začína už od 35.000,- eur. Radi Vám nájdeme nehnuteľnosť podľa Vašich predstav.