inzercia, predaj, predám, bazár

Bunda a nohavice na lyzovanie

Kategória: Funkčné prádlo

Predám nepoužitú bundu a nohavice na lyžovanie. Pôvodná cena bunda 200, nohavice 100.
Teraz bunda 70 nohavice 30
Bunda a nohavice na lyzovanie
Podobné inzeráty
Mramot PreCip Eco set bunda + nohavice
Predám set nepremokavé nohavice + bunda značky Mramot, nenosené veľkosť L. Oblečenie sa dá zložiť do vrecka a nezaberá takmer žiadne miesto v batohu, zato je veľmi vhodne na turistiku ak vás zastihne nepriaznivé počasie. Viac info je v linkoch nižšie. Pôvodná cena bola cca 170€ za komplet. Momentálne je môj ponúkaný set za cenu 1ks. Nohavice: Bunda:
Motorkárska bunda + nohavice
Predám koženú pánsku motorkársku bundu a nohavice značky Dainese. Stav: ako nové. Bunda má dvojité vnútro na zimu i na leto. Veľkosť je na výšku postavy 180cm. Dôvod peredaja je, že motorku som už predal a tak oblečenie nemám ako využiť. Bunda- 180€ Nohavice- 140€
DYNAFIT - Women's Traverse GTX Jacket - L
Dámska bunda Dynafit Traverse GORE-TEX bola vytvorená na outdoorové aktivity počas dní s nepriaznivým počasím. Nepremokavá konštrukcia je dosiahnutá použitím membrány z rodiny GTX® a podlepených švov. Bunda tiež poskytuje dobrú úroveň ochrany pred studeným nárazovým vetrom. Atletický strih podporuje neobmedzenú voľnosť pohybu a optimálne sedí. Vďaka odolnej polyamidovej tkanine s certifikátom bluesign® je tento výrobok šetrný k životnému prostrediu. Dámska horská bunda Dynafit Traverse GORE-TEX Jacket s membránou využíva technológiu GORE-TEX® Active . Táto membrána je určená na komplexnú ochranu pred silným dažďom počas zvýšenej aktivity. Nepremokavosť bundy ďalej zvyšujú podlepené švy. Extrémna priedušnosť tejto membrány sa prejavuje účinným odvodom potu, čo minimalizuje riziko prehriatia. Membrána GTX® tiež poskytuje vysokú úroveň ochrany pred mrazivými nárazmi studeného vetra. Dámska bunda Dynafit GORE-TEX je výnimočne ľahký model s hmotnosťou približne 170 gramov. Oblečenie má zips po celej dĺžke a praktické náprsné vrecko na zips. Integrovaná priliehavá kapucňa presne chráni hlavu pred vetrom a vodou bez toho, aby obmedzovala zorné pole. Elastická úprava manžiet a spodného okraja bundy zabraňuje vyhrňovaniu.
Wedze termoprádlo chlapčenské
Termo tričko , nohavice , ponožky veľ.38-40 Tričko oblečené asi 3x, nohavice a ponozky 1x. Veľkosť neviem presne ale cca na 12-15 ročného chalana . Rozmery tričko : prsia 41cm, d= 61-62cm , d rukáv = 71cm . Nohavice : 31cm pás , d= 85cm , d od rozkroku 64cm . Rukavice zdarma , veľ.5.
Pánska súprava spodnej TERMO bielizne CRAFT
Predám pánske termoprádlo- funkčný set značky CRAFT, veľkosť M. Set je úplne nový, bol len raz vyskúšaný. Je ideálny na lyžovanie, snowboarding, zimné výlety, ale aj na každodenné nosenie. Pôvodná cena bola 57€. Teraz 45€.
Pánska súprava spodnej TERMO bielizne CRAFT
Predám pánske termoprádlo- funkčný set značky CRAFT, veľkosť M. Set je nový- bez visačky, len raz vyskúšaný. Je ideálny na lyžovanie, snowboarding, zimné výlety, ale aj na každodenné nosenie. Pôvodná cena bola 57€. Teraz 40€.