inzercia, predaj, predám, bazár

Burgundský králik

Kategória: Králiky

Predám 4 mesačných burgundských králikov. Cena 15 Eur.
Burgundský králik
Podobné inzeráty
burgundsky králik
Predám samicu burgundskeho králika,tento rok uz mala jeden vrh.Mala 8 to dobrá spoľahliva matka.Vzhladom na suchý rok a nedostatočnú zasobu sena na zimu rušíme chov.Ostali nám aj rôzne krížence : Belgický obor,Nemecký obrovitý strakáč,burgundsky králik
Burgundský králik
Ponúkam na predaj Burgundský králik vo veku 5 .mes.,cena 17 eur/ks, vo veku 8.mes.cena 20 eur/ ks. V ponuke sú samce aj samice. Králiky sú očkované proti moru a preliečené proti kokcidióze.
Burgundský králik
Predám 6 mesačné čistokrvné králiky plemena Burgundský králik, zdravé do chovu. Narodené 27.4.22 po pekných rodičoch. Vakcinované v júni vakcínou Nobivac Myxo-RHD Plus. Preliečované proti kokcidióze. Doplnkové- minerálna zmes pre králiky MIKROZAJ od WAHU. Sú z jedného vrhu. 2 samičky- už predané 2 samce - samec2 už predaný samec1 EŠTE VOĽNÝ 1ks 25€ Papradno Odpovedám na sms a mail, volať iba po dohode, ďakujem.
Burgundský králik
Predám 3 ks samec Burgundský králik 5 mes., netetované,15 eur za kus.
Kúpim Burgundsky králik
Kúpim Burgundsky králik samička, alebo vymením za moje mladé Burgundske králiky
Burgundský králik
Ponúkam na predaj Burgundský králik vo veku 5 .mes.,cena 15eur/ks, vo veku 6mes.cena 18eur/ ks. V ponuke sú samce aj samice. Králiky sú očkované proti moru a preliečené proti kokcidióze.