inzercia, predaj, predám, bazár

Byt Vlkanová , blízko Sliač, Zvolen, Banská Bystrica

Kategória: Byty

Predám 2i byt vo Vlkanovej. Slnečný, 10 km od BB , v obci rozsiahla vybavenosť. Stav po rekonštrukcii v 2003-2005, 3/4poschodie bez výťahu, plocha 33,17 m, balkón na šírku dvoch izieb,dom zateplený, nová strecha,,audiovratnik, satelitný rozvod do bytu,internetové pripojenie na chodbe. Foto zašlem na vyžiadanie. Nie som RK. Vyhoda- už urobeny znalecký posudok, tak bez čakania. Byt je voľný, k predaju a nasťahovanie. Volať a písať len 08:00-16:00 , smsa mail kedykoľvek. . Okres Banská Bystrica, Blízko Sliač,Zvolen.
Byt Vlkanová , blízko Sliač, Zvolen, Banská Bystrica
Podobné inzeráty
Predaj, trojizbový byt Zvolen, Zelezničná kolónia - EXKLUZÍV
Ponúkame na predaj slnečný trojizbový byt v na ulici Jesenského v širšom centre mesta Zvolen. Jedná sa o zvolenský typ bytu o rozlohe 67 m2 ktorý sa nachádza na štvrtom poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Byt prešiel dávnejšie čiastočnou rekonštrukciu, boli vymenené stierky, podlahy, plastové okná. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, tri izby. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je otočený na juhozápad. Predáva sa čiastočne zariadený. Nízke mesačné náklady 100Eur. Byt má niekoľko bonusov: V kuchyni sa nachádza menší priestor /špajza/. Z dvoch izieb je výstup na balkóny. Vedľa domu je garáž ktorú je možné prikúpiť 15000 Eur, nie je podmienkou. Bytový dom prešiel rekonštrukciou. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra asi 15 min a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy.Pár metrov od domu sa nachádza vlaková stanica. K bytu samozrejme prislúcha pivnica. Ak sa Vám ponuka páči neváhajte ma kontaktovať. HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda NENECHÁVAJTE HYPOTÉKU NA ZNÁMEHO Môžete prísť o tisíce eur. Preverenie najlepšej hypotéky a zadarmo tu Ponúkame na Ponúkame na predaj priestranný 1-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite časť Fončorda na Šalgotariánskej ulici v Banskej Bystrici. Samotný byt sa nachádza na 4. poschodí a je v úplnom pôvodnom stave. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, izba. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je južný. Bytový dom prešiel úplnou rekonštrukciou vrátane výťahu. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko Fončorda má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy. Skvelá lokalita zaručuje bývanie s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou. Kyjevské námestie je doslova naskok.
Prenájom 3. izbového bytu 96 m2 Záhorská Bystrica,
Ponúkam na prenájom nový trojizbový byt, v Záhorskej Bystrici, v modernej časti, ulica Ota Holúska. Byt má 96 m2 a veľkú 36 m2 terasu. Byt má dve veľké izby a priestrannú obývačku. Byt je úplne nový, ešte neobývaný. K bytu sú 2 podzemné parkovacie miestam veľká zabezpečená pivnica. Nachádza sa v krásnom a bezpečnom prostredí s dobrou občianskou vybavenosťou, v blízkosti sa nachádza park. Byt je s možnosťou zariadenia. Cena: 1200€ + energie. Ak máte záujem o viac informácii alebo obhliadku bytu, volajte na číslo: byt na prenájom Záhorská Bystrica, Nový byt na prenájom Záhorská Bystrica, Záhorská Bystrica bývanie, Bývanie Záhorská Bystrica, Veľký byt na prenájom v okolo Bratislavy, Záhorská Bystrica prenájom bytu, Byt na prenájom Záhorská Bystrica, trojizbový byt na prenájom Záhorská Bystrica, 3 izbový byt na prenájom Záhorská Bystrica Ota Holúska, ulica Ota Holúska Záhorská Bystrica, Záhorská Bystrica dom na prenájom Ota Holúska.
Predaj 1 izbového bytu Sliač.
ML Reality Vám exkluzívne ponúkajú na predaj 1 izbový byt v meste Sliač okres Zvolen, ulica J. Cikera. Úžitková plocha bytu je 40 m2 s pivnicou. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, podlaha je laminátová a keramická dlažba, je vystierkovaný s vymenenými plastovými oknami Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s plynovým sporákom . V izbe sa nachádza vstavaná skriňa na mieru, kúpeľňa je vybavený sprchovacím kútom, umývadlom, kúpeľňovým nábytkom a toaletou. Panelový dom je zateplený má vlastnú kotoľňu a výťah. K bytu prislúcha pivnica. Výhodou bytu je jeho umiestnenie a dobrá dostupnosť smer Zvolen a Banská Bystrica je slnečný, má pekný výhľad, v tichom prostredí. V meste Sliač je kompletná občianska vybavenosť. Maklér odporúča. Cena 93000 €. Prostredníctvom nášho poradcu vám bezplatne pomôžeme vybrať najlepšiu ponuku zo všetkých bánk a finančných inštitúcií. Ušijeme vám hypotéku na mieru a ušetríme vám peniaze a čas, ktorý môžete venovať svojim koníčkom, rodine a hľadaniu svojho nového vysnívaného bývania.Odporúčame vidieť. Obhliadku si môžete dohodnúť na t.č. alebo email: jozef.sajtroch@ -obhliadka s profesionálnymi maklérmi -dohodnutie najlepšej ceny -inzerujeme na TOP Realitných portáloch -kompletný právny a realitný servis , zmluvy garantované právnikom -všetky služby vrátane poplatkov a katastra
Predaj 1 izbového bytu Sliač
ML Reality Vám exkluzívne ponúkajú na predaj 1 izbový byt v meste Sliač okres Zvolen. Úžitková plocha bytu je 40 m2 s pivnicou. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, podlaha je laminátová a keramická dlažba, je vystierkovaný s vymenenými plastovými oknami Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s plynovým sporákom . V izbe sa nachádza vstavaná skriňa na mieru, kúpeľňa je vybavený sprchovacím kútom, umývadlom, kúpeľňovým nábytkom a toaletou. Panelový dom je zateplený má vlastnú kotoľňu a výťah. K bytu prislúcha pivnica. Výhodou bytu je jeho umiestnenie a dobrá dostupnosť smer Zvolen a Banská Bystrica je slnečný, má pekný výhľad, v tichom prostredí. V meste Sliač je kompletná občianska vybavenosť. Maklér odporúča. Cena 93000 €. Prostredníctvom nášho poradcu vám bezplatne pomôžeme vybrať najlepšiu ponuku zo všetkých bánk a finančných inštitúcií. Ušijeme vám hypotéku na mieru a ušetríme vám peniaze a čas, ktorý môžete venovať svojim koníčkom, rodine a hľadaniu svojho nového vysnívaného bývania.Odporúčame vidieť. Obhliadku si môžete dohodnúť na t.č. alebo email: jozef.sajtroch@ -obhliadka s profesionálnymi maklérmi -dohodnutie najlepšej ceny -inzerujeme na TOP Realitných portáloch -kompletný právny a realitný servis , zmluvy garantované právnikom -všetky služby vrátane poplatkov a katastra
Predaj, dvojizbový byt Vlkanová, Továrenská
Ponúkame Vám na predaj dvojizbový byt v obci Vlkanová. Byt o rozlohe 33,17 m2 sa nachádza na prvom poschodí v štvorposchodovej zateplenej bytovke bez výťahu. Pred štyrmi rokmi prešiel byt rozsiahlou rekonštrukciou. Boli vymenené okná, podlahy, obklady v kúpeľni a WC, nová kuchynská linka a stierky v celom byte. Kúpelňa a WC sú oddelené. Určite oceníte priestranný, slnečný a zrekonštruovaný balkón s balkónovými žalúziami o rozlohe 7 m2, ktorý má vlastný vstup z oboch izieb. K bytu prináleží pivnica a spolu s bytom sa predáva aj spoluvlastnícky podiel spoločných priestorov a kotolni. Obec Vlkanová sa nachádza medzi Banskou Bystricou a Zvolenom vo vzdialenosti 10 km. Disponuje veľmi dobrým autobusovým aj vlakovým spojením. V obci je dostupná kompletná občianska vybavenosť. Hneď vedľa domu sú potraviny a pošta, autobusová zastávka je vzdialená cca 200 m a železničná stanica 300 m. V prípade záujmu o obhliadku, alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. BEZPLATNÝ SERVIS PRE KLIENTOV: Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: BB-60614 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
2 izbový byt Vlkanová
Predám 2i byt vo Vlkanovej. Slnečný, 10 km od BB , v obci rozsiahla vybavenosť. 3/4poschodie bez výťahu, plocha 33,17 m, na balkón vstup z obidvoch izieb, dom zateplený, nová strecha,,audiovrátnik, satelitný rozvod do bytu, internetové pripojenie na chodbe. Autobusová zastávka a vlaková do 350 m, pošta a obchod pri dome. Byt je orientovaný na východ, t.z. nie ku vlakovej stanici! Nie som RK. Byt je voľný, k predaju a nasťahovaniu.Vypracovaný aj znalecký posudok. . Okres Banská Banska Bystrica, Sliač, Zvolen okolie