inzercia, predaj, predám, bazár

Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko

Kategória: Byty

Finalreality Vám ponúka na predaj byty vo vyhľadávanej tichej lokalite na starom sídlisku. K bytovému komplexu RIVERSIDE sa dostanete z ulice Aurela Stodolu v Prievidzi.
Byty su v predpredaji, kolaudácia bloku C-D prebehne v roku 2023.

Poloha bytových domov je lukratívna najmä kvôli rýchlej dostupnosti, občianskej vybavenosti (škôlky, školy, potraviny, pošta, kultúrne zariadenia), ktorá im však neuberá na pokoji, ktorý v tejto lokalite nájdete.
V každom z dvoch blokov A-B a C-D si záujemcovia môžu vybrať zo 40 bytov na piatich podlažiach, ktoré im budú odovzdané v prevedení holobyt. V predaji sú oba bloky.

Každý z blokov disponuje garážami, pivnicami, výťahom, terasami či balkónmi a majitelia prízemných bytov budú môcť tráviť voľné chvíle aj na terase s predzáhradkami.

Blok A-B
2NP
A3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m²
A7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m²
B3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m²
B7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m²
3NP
A12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m²
B8 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m²
B12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m²
4NP
B13 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m²
B17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m²
5NP
A19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m²
B18 - 3 izbový byt 78,22 m² balkón 40,94 m²

Blok C-D
2NP
C7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m²
D3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m²
D7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m²
3NP
C12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m²
D12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m²
4NP
C17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m²
5NP
C19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m²

možnosť dokúpiť: vonkajšie parkovacie miesto, pivnica, garáž

PLATBA:
20% po podpise rezervačnej zmluvy na základe právoplatného staveb. povolenia
80% po kolaudácii

Bližšie informácie o ponuke RIVERSIDE, na starom sídlisku v Prievidzi, môžete získať na telefónnom čísle alebo na info@
Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko
Podobné inzeráty
REZERVOVANÝ  Na predaj 3-izbový byt B38 Blue Wave Riverside
Typ: 3-izbový byt Ulica: Banka Mestská časť: Lodenica Obec: Piešťany REZERVOVANÝ Na predaj 3 izbový byt B38 Blue Wave Riverside Piešťany Výmera bytu: 79,85 m2, Terasa: 17,32 m2, Počet izieb: 3, Podlažie: 4. poschodie. Dostupnosť: VOĽNÉ Táto jedinečná nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto nové lukratívne obytné miesto vo svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany a obce Banka. Zamilujete si ho aj ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: hneď vedľa rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie... ). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, balkón či terasa, všetky byty sú orientované na  juhozápad, na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie ako sú podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladačkami, plus, len pre majiteľov tejto nehnuteľnosti, bazén! V cene taktiež 1 parkovné miesto! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody v blízkosti svetoznámich kúpeľov a mesta Piešťany. Volajte priamo predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany p. Mgr. Janu Pernischovú - tel. číslo: R1reality...Exkluzivny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany. Status: rezervované Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 79.85 m2 Úžitková plocha: 79.85 m2 Typ poschodia: zvýšené prízemie Poschodie: 4 Počet podlaží: 7 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Energetický certifikát: A Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Zariadenie: nezariadený Inžinierske siete: áno Internet: áno - iné pripojenie Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: áno Terasa: áno - 1 Terasa plocha: 17.32 m2 Vykurovanie: áno
Na predaj 3-izbový byt B37 Blue Wave Riverside Piešťany
Na predaj 3 izbový byt B37 Blue Wave Riverside Piešťany. Výmera bytu: 82,51 m2, Terasa: 16,86 m2, Počet izieb: 3, Podlažie: 3. poschodie, Skladovací priestor (pivnica): 6,85 m2 Dostupnosť: VOĽNÉ Táto jedinečná nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto nové lukratívne obytné miesto vo svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany a obce Banka. Zamilujete si ho aj ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: hneď vedľa rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie... ). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, balkón či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie ako sú podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladačkami, plus, len pre majiteľov tejto nehnuteľnosti, bazén! V cene taktiež 1 parkovné miesto! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody v blízkosti svetoznámich kúpeľov a mesta Piešťany. Volajte priamo predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany p. Mgr. Janu Pernischovú - tel. číslo: R1reality...Exkluzivny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
REZERVOVANÝ  Na predaj 3-izbový byt B38 Blue Wave Riverside
REZERVOVANÝ Na predaj 3 izbový byt B38 Blue Wave Riverside Piešťany Výmera bytu: 79,85 m2, Terasa: 17,32 m2, Počet izieb: 3, Podlažie: 4. poschodie. Dostupnosť: VOĽNÉ Táto jedinečná nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto nové lukratívne obytné miesto vo svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany a obce Banka. Zamilujete si ho aj ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: hneď vedľa rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie... ). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, balkón či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie ako sú podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladačkami, plus, len pre majiteľov tejto nehnuteľnosti, bazén! V cene taktiež 1 parkovné miesto! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody v blízkosti svetoznámich kúpeľov a mesta Piešťany. Volajte priamo predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany p. Mgr. Janu Pernischovú - tel. číslo: R1reality...Exkluzivny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Nový 2-izbový byt B17 Blue Wave Riverside Piešťany
Na predaj nový lukratívny bytový priestor, 2 izbový byt B17 Blue Wave Riverside Piešťany Výmera bytu: 69,23 m2, Terasa: 16,07 m2, Počet izieb: 2, Podlažie: 3., Poschodie 2.. Dostupnosť: VOĽNÉ Táto jedinečná nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto nové lukratívne obytné miesto vo svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany a obce Banka. Zamilujete si ho aj ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: hneď vedľa rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie... ). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, balkón či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie ako sú podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladačkami, plus, len pre majiteľov tejto nehnuteľnosti, bazén! V cene taktiež 1 parkovné miesto! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody v blízkosti svetoznámich kúpeľov a mesta Piešťany. Volajte priamo predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany p. Mgr. Janu Pernischovú - tel. číslo: R1reality...Exkluzivny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Novostavba 2-izbový byt B22 Blue Wave Riverside Piešťany
Na predaj 2 izbový byt B22 Blue Wave Riverside Piešťany Výmera bytu: 78,69 m2, Terasa: 17,15 m2, Počet izieb: 2, Podlažie: 3., Skladovací priestor (pivnica): 4,28 m2 Dostupnosť: VOĽNÉ Táto jedinečná nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto nové lukratívne obytné miesto vo svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany a obce Banka. Zamilujete si ho aj ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: hneď vedľa rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie... ). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, balkón či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie ako sú podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladačkami, plus, len pre majiteľov tejto nehnuteľnosti, bazén! V cene taktiež 1 parkovné miesto! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody v blízkosti svetoznámich kúpeľov a mesta Piešťany. Volajte priamo predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany p. Mgr. Janu Pernischovú - tel. číslo: R1reality...Exkluzivny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Novostavba 1-izbový byt A25 Blue Wave Riverside Piešťany
Na predaj 1-izbový byt A25 Blue Wave Riverside Piešťany Výmera bytu: 33,77 m2, Terasa: 8,00 m2, Počet izieb: 1, Podlažie: 2. poschodie, Skladovací priestor (pivnica): 3,81 m2 Dostupnosť: VOĽNÉ Táto jedinečná nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto nové lukratívne obytné miesto vo svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany a obce Banka. Zamilujete si ho aj ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: hneď vedľa rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie... ). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, balkón či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie ako sú podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladačkami, plus, len pre majiteľov tejto nehnuteľnosti, bazén! V cene taktiež 1 parkovné miesto! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody v blízkosti svetoznámich kúpeľov a mesta Piešťany. Volajte priamo predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany p. Mgr. Janu Pernischovú - tel. číslo: R1reality...Exkluzivny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.