inzercia, predaj, predám, bazár

Bytový dom s 5-mi bytmi a 11-mi parkovacími státiami + relax

Kategória: Ostatné

Ponúkame Vám na predaj 5 bytov v tehlovom bytovom dome v prestížnej a vyhľadávanej časti Ružinova, v tesnej blízkosti novovybudovanej lokality NIVY, ktorá sa stáva novým moderným centrom Bratislavy. Realizujú sa tu najluxusnejšie developerské projekty s množstvom bytov, kancelárskych a obchodných priestorov. Lokalita spĺňa všetky potreby moderného mestského života pre náročného klienta. Život sa presúva na NIVY.

Ideálna investícia na pre sídlo firmy alebo na prenájom.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, k domu patrí uzavretý areál, v ktorom máte svoje vlastné parkovacie miesta. Areál ponúka pre obyvateľov domu taktiež priestor na oddych, či už pri grilovačke alebo ihrisko pre deti. Je len na dohode nových vlastníkov, ako tento priestor využijú.

V bytovom dome je celkovo 9 bytov, na poschodí sa nachádzajú 2 byty (3-izbový a 2-izbový), na hornom poschodí sú 3 byty, ktoré majú svojich vlastníkov. V dome sú dva spoločné priestory, a to miestnosť pre upratovačku a technická miestnosť. Vzadu v areáli sa nachádza priestranný plechový domček, jeho využitie je na dohode vlastníkov bytov, napríklad na uskladnenie bicyklov. 

Bytový dom bol v priebehu rokov 2011 a 2012 kompletne zrekonštruovaný - nová strecha, zateplenie fasády, rozvody médií, úprava spoločných priestorov, okná, dvere, vstupné priestory, gressové dlažby na schodisku a spevnené plochy nádvoria. V súčasnosti prebehla rekonštrukcia schodiska a vstupu do domu cez nové hliníkové vchodové dvere so systémom videovrátnika a bola osadená nová posuvná samonosná brána. Areál a dom monitoruje kamerový systém s 3-mi kamerami. Dom je vo veľmi dobrom technickom stave a má energetický certifikát B.

Podlahová plocha 3i bytov je 66,3 m2 vrátane balkóna o výmere 1,57 m2.

Podlahová plocha 2i bytov je 40,2 m2 vrátane balkóna o výmere 1,71 m2.

Spolu plocha bytov 253 m2.

Zastavaná plocha 159 m2. Pozemok pred domom 57 m2, za domom 520 m2.

Všetky izby sú priestranné, nepriechodné a slnečné. Orientácia bytov je na dve svetové strany, čo zabezpečuje bezproblémové priečne vetranie. 

Byty prešiel kompletnou rekonštrukciou a je veľmi dobre dispozične riešený. Byt je nasledovne zariadený:

-        kondenzačný plynový kotol osadený v kúpeľni pri 3i bytoch a pri 2i bytoch v technickej miestnosti

-        radiátory zn. Weissman

-        plastové profilové okná s izolačným dvojsklom

-        sadrokartónové podhľady s bodovými svetlami INTERPALAR a svietidlami MODISS FANY

-        bezpečnostné vchodové dvere OPAL antracit a interiérové dvere zn. Invado linea forte

-        podlaha Egger, dub Bardolino sivý s bielymi lištami

-        sanita – umývadlo zn. Laufen s chrómovým sifónom, batérie Hansgrohe, sprchový kút, závesné WC zn. Geberit

-        obklady, dlažba, sádrové stierkové omietky, elektrina - meď

-        predpríprava na kuchynskú linku (možnosť indukcie).

Mesačné náklady správcovi sú vo výške cca 86 eur/3i by
Bytový dom s 5-mi bytmi a 11-mi parkovacími státiami + relax
Podobné inzeráty
Budova na predaj Hviezdoslavov
Ponúkame na predaj budovu v Hviezdoslavove. POTENCIÁL BUDOVY: 1./ možnosť prispôsobiť budovu na domov sociálnych služieb, detský domov, zariadenie pre seniorov, škola, škôlka,... 2./ možnosť využívať pre viacčlennú rodinu spolu so zázemím pre rodinné podnikanie 3./ možnosť prerobiť budovu na polyfunkčný/bytový dom s 1 - 2 - 3 izbovými bytmi. Nehnuteľnosť je technicky zdravá, všetky múry môžu dispozične ostať tak ako sú, bolo by nutné naťahať nové siete (studňa , odpady, elektrina, optika) aby vznikli nové byty s malými výmerami. INVESTIČNE poňaté je možné zarobiť na prerobení budovy na polyfunkčný/bytový dom a postupnom rozpredaji bytov (aj so záhradkami) a garážových státí viac ako 1/4 investičných nákladov. SÚČASNOSŤ: Budova bola postavená ako viacúčelový rodinný dom v roku 1996 . - V suteréne sa nachádza veľký skladový priestor a garáž pre 6 áut (dodávkové autá). - Na prízemí sa nachádza v prednej časti priestor pre prevádzku ako napr. kancelárie, predajňu, gastro zariadenie. V zadnej časti na prízemí sa nachádza ďalšia garáž pre 6 áut (dodávkové autá), a bola zriadená prevádzka lakovne ktorá je už dnes zatvorená. - Na 2.a 3. poschodí je dispozícia riešená na každom poschodí 2 veľkometrážne byty do 200m2. - Podkrovie je v súčasnosti otvorené, krásny loft. V budove sa nachádza výťah, schodisko, je pripojená na všetky siete (vlastná studňa a do roka aj obecný vodovod, zatiaľ je septik, budúci rok aj kanalizácia, elektrina, plyn, optika Telekom, na streche je vysielač RADIOLAN). Nachádza sa v starej frekventovanej časti obce Hviezdoslavov v blízkosti školy a škôlky. V súčasnosti je na LV budova vedená ako rozostavaný viacúčelový rodinný dom. Súčasný majiteľ pracuje na vyhotovovaní projektovej dokumentácie - zmena stavby pred dokončením na bytový dom (s malometrážnými bytmi). LOKALITA A DOPRAVA: Hviezdoslavov je rýchlo sa rozvíjajúca obec v okrese Dunajská Streda. Vzdialenosť do Bratislavy 20 min a vzdialenosť do Dunajskej Stredy 20 min, cez novú diaľnicu D4. Na pešo 15 min od budovy sa náchadza vlaková stanica. Na vlakovej stanici je vybudované odstavné parkovisko. Hviezdoslavov ponúka pestrý obecný život, rôzne kultúrne a športové akcie. Disponuje výbornou občianskou vybavenosťou: potraviny, škôlka, škola, reštaurácia, autobusové spojenie s dobrou dostupnosťou do Bratislavy, Dunajskej Stredy a okolitých obcí. - Zároveň dáva možnosť využívať všetky výhody mesta, nachádza sa v blízkosti hlavného mesta Bratislava a okresného mesta Dunajská Streda (inštitúcie, súd, banky, školy, škôlky, konanie rôznych kultúrnych podujatí, aquapark, diaľnica). CENA: 2.400.000,- EUR + DOHODA Mgr. Jana Čepelová info@ +421 (0) V CENE: právny servis, konzultácie k inžinieringu, realitné služby a zabezpečenie financovania Počet poschodí: 4 Dodatok k cene: + DOHODA Zastavaná plocha: 563m²
Polyfunkčný objekt s predajňou a dvoma bytmi len kúso…
polyfunkcny objekt, Štúrova, Šaštín-Stráže, Senica - Polyfunkčný objekt s predajňou a dvoma bytmi len kúsok od Baziliky Sedembolestnej Panny Márie v srdci mesta Šaštín Stráže. Popis: Vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkam na predaj polyfunkčný dom len kúsok od Baziliky Sedembolestnej Panny Márie, v srdci mesta Šaštín Stráže. Polyfunkčný dom je postavený z pálenej tehly, v roku 2009 bola vymenená nová strešná krytina a v roku 2010 boli na oboch bytoch z uličnej strany vymenené plastové okná. Všetko ostatné v nehnuteľnosti je v pôvodnom ale zachovalom stave. Pozemok, na ktorom je polyfunkčný dom postavený má rozlohu 603m², je možné ho využívať ako dvor, prípadne do budúcna odpredať časť pozemku vo veľkosti 441m². Nehnuteľnosť dispozične pozostáva: Prízemie tvorí obchodný priestor o veľkosti 73m², ktorý je momentálne využívaný ako predajňa potravín a rozličného tovaru s dvomi skladmi (predný sklad - 20m², zadný sklad - 24m²), WC a kancelária. Priestor je klimtizovaný a kúrenie je zabezpečené kotlom na tuhé palivo a rozvádzané prostredníctvom radiátorov. Prvé poschodie tvoria dva samostatné byty: - Prvý byt - 3izbový byt + chodbička má rozlohu 52,66m² - kúrenie je zabezpečené plynovými gamatkami, voda je dovedená do vstupnej chodbičky, kde sa nachádza umyvadlo aj sprchový kút. - Druhý byt - 3izbový byt má rozlohu 56,41m² - kúrenie bolo riešené kachlami na tuhé palivo v každej izbe. Byty majú pekné vysoké stropy. V spoločných priestoroch na chodbe sa nachádza spoločné WC. Pivnica je menšia a má rozlohu 6,51m² a nachádza sa pod schodiskom. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete - elektrina 220/380V, plyn, mestská voda a kanalizácia. Nehnuteľnosť sa nachádza v srdci mesta Šaštín Stráže len kúsok od Baziliky Sedembolestnej Panny Márie. Lokalita, kde táto nehnuteľnosť stojí má veľký potenciál a nový vlastník tak môže rozbehnúť akýkoľvek biznis. V bytoch po rekonštrukcii možete bývať alebo oba byty prenájímať. Prístup do obchodného priestoru je z uličného priestoru. Parkovanie je pred polyfunkčným domom prípdane oproti na parkovisku. Kedže je nehnuteľnosť v pôvodnom stave nový majiteľ si ju môže prerobiť podľa vlastných predstáv a využiť práve potenciál tejto nehnuteľnosti a lokality. Polyfunkčný dom je možné využiť: - pokračovanie v zabehnutej predajni potravín a rozličného tovaru, - reštauračné služby, - obchod (pánske a dámske oblečenie, obuv) - finančné a poradenské služby, - byty využiť ako vlastné bývanie alebo investične. Šaštín Stráže je mestečko ležiace v okrese Senica v Trnavskom kraji. Má kompletnú občiansku vybavenosť - škôlka, základná škola, zdravotné stredisko, pošta, obchody, reštaurácie, lekáreň, notár. Neďaleko polifunkčného domu sa nachádza rekreačné stredisko Gazárka. Mesto Šaštín Stráže je vzdialené 70km od Bratislavy, 18km západne od Senice, 33km severne od Malaciek a 20km južne od Holíča. V Šaštíne sa nachdádza železničná stanica Šašt
PREDAJ: Apartmánový dom so zabehnutou klientelou pri Liptovs
AstonReal Vám ponúka na predaj EXKLUZÍVNY apartmánový dom upravený na športovo-rekreačný komplex vhodný na teambuildingové využitie, organizovanie rodinných, narodeninových osláv alebo krátkodobý prenájom pre turistov. Na nádhernom slnečnom 1170 m2 pozemku sa nachádza apartmánový dom klasifikovaný ako rodinný dom, welness svet, terasa, detské ihrisko a prístrešok s vonkajším ohniskom. Ku areálu je vlastné vyhradené parkovanie s kapacitou 8 aút. Ku nehnuteľnosti je vypracovaný aktuálny znalecký posudok. Areál sa nachádza v krásnom podhorskom prostredí v Liptovských Matiašovciach, neďaleko Liptovskej Mary a Liptovského Mikuláša. Z rovinatého pozemku sa pozeráte na okolité hory a nedotknutú prírodu, ktorá je doslova dych vyrážajúca. Apartmánový dom sa predáva ako zabehnutá prevádzka so stálou klientelou. Navštevujú ho milovníci letných aj zimných športov z celej Európy. Strategická poloha a komplexný servis nehnuteľnosti robí z tejto investície veľmi lákavú príležitosť pre investora, ktorý chce skombinovať relax s investičným zámerom. Pri plnej vyťaženosti a primeranej starostlivosti o areál vie tento podnik ročne zarobiť slušné peniaze. Dom je v bezchybnom stave, predáva sa kompletne zariadený a po dohode s majiteľom sa vie celý podnikateľský projekt aj s klientelou, marketingom a databázou prepísať na nového majiteľa. Všetko je zahrnuté v cene! V prípade seriózneho záujmu možná dohoda. Objekt I. sa skladá z: • Prízemie: Duoapartmán D pre 5 hostí, VIP veľký monoapartmán pre 2/3 hostí s výstupom na terasu a vlastným krbom, technická miestnosť s kotlami a práčkou, samostatné wc • 1. poschodie: Duoapartmán A pre 5 hostí, Duoapartmán B pre 5 hostí so spoločným balkónom a krbom Budova s Welness svetom: • Fínska sauna, masážny srpchový kút, relax zóna a terchovské vedro s ľadovou vodou Celková kapacita objektu je 22 hostí. Aktuálne je nehnuteľnosť vyťažená počas celého leta a zimy. V blízkom okolí sa nachádzajú: Vodná nádrž Liptovská Mara (5 km), Aquapark Tatralandia (7 km), Aquapark Vodný svet Bešeňová (11 km) alebo Lyžiarske stredisko Jasná - Chopok v Nízkych Tatrách. Po dohode možné odkúpenie iba časti areálu. Kompletné podklady a fotokumentáciu jednotlivých aparmánov poskytneme po overení klienta a potvrdení spôsobu financovania. V prípade záujmu ma kontaktujte na hvizd@ | Počet poschodí: 2 Počet izieb: 10 Dodatok k cene: možná dohoda Zastavaná plocha: 527m² Obytná plocha: 250m² Celková rozloha: 1170m² Rozloha pozemku: 1800m² Úžitková plocha: 250m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné Balkón: áno Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: drevostavba Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Strecha: po
KMEŤOVA- Polyfunkčná budová s administratívnymi priestormi
B10 Vám ponúka na predaj priestranný Polyfunkčný objekt v širšom centre mesta s vlastným dvorom a bazénovou halou. Technický stav Stavba je postavená na pôvodných betónových základoch s dodatočnou hydroizoláciou, vďaka čomu sú podzemné priestory suché. Samotný dom je postavený z plnohodnotnej pálenej tehly, vrátane priečok. Strecha je sedlového tvaru s krytinou škridlového typu značky TONDACH. Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2010. Súčasťou rekonštrukcie bola aj prístavba bazénovej haly. V celom dome boli vymenené pôvodne dvojité okná a dvere za nové drevené europrofily s dvojsklom. Vykurovanie je zabezpečené pomocou novej plynovej kotolne s dvoma kondenzačnými kotlami typu Buderus a kotla typu Dakon umiestneného v podkroví. V celom dome sú osadené radiátory značky Korad. Dom je taktiež zateplený. Bytový dom je napojený na kompletné inžinierske siete a má vlastnú kamennú studňu hlbokú 4m. Celková výmera pozemku 917 m2. Zastavaná plocha 385 m2 Dispozícia Tento dom má v pôdoryse tvar pripomínajúci písmeno L. Skladá sa z troch nadzemných podlaží ( z toho je jedno podkrovné) a jedného podzemného podlažia. Pozdĺž prvého nadzemného podlažia sa nachádza pavlač a z prednej strany 2x balkón. Z podzemia je priechod k bazénovej hale. Lokalita Bytový dom sa nachádza na Kmeťovej ulici ktorá je vzdialená cca 800m od Hlavnej ulice. Táto časť mesta sa vyznačuje výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza mestský park, vlaková ako aj autobusová stanica, MHD, niekoľko obchodov ako aj vyššie spomenutá samotná Hlavná ulica. Využitie V súčasnosti má táto budova polyfunkčné využitie, keďže podkrovné priestory a časť prvého nadzemného podlažia slúžia na podnikateľské účely. Zvyšok tvorí rozsiahla samostatná bytová jednotka. Môj tip V tomto meštianskom dome vidím jednoznačne investičný potenciál. Či už na vybudovanie viacerých bytových jednotiek, alebo rozsiahlych kancelárskych priestorov. V minulosti bol tento dom využitý na oba z týchto vyššie spomenutých variantov. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č. ID: 103327 Cena: 1000000 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
KMEŤOVA- Polyfunkčná budová s administratívnymi priestormi
B10 Vám ponúka na predaj priestranný Polyfunkčný objekt v širšom centre mesta s vlastným dvorom a bazénovou halou. Technický stav Stavba je postavená na pôvodných betónových základoch s dodatočnou hydroizoláciou, vďaka čomu sú podzemné priestory suché. Samotný dom je postavený z plnohodnotnej pálenej tehly, vrátane priečok. Strecha je sedlového tvaru s krytinou škridlového typu značky TONDACH. Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2010. Súčasťou rekonštrukcie bola aj prístavba bazénovej haly. V celom dome boli vymenené pôvodne dvojité okná a dvere za nové drevené europrofily s dvojsklom. Vykurovanie je zabezpečené pomocou novej plynovej kotolne s dvoma kondenzačnými kotlami typu Buderus a kotla typu Dakon umiestneného v podkroví. V celom dome sú osadené radiátory značky Korad. Dom je taktiež zateplený. Bytový dom je napojený na kompletné inžinierske siete a má vlastnú kamennú studňu hlbokú 4m. Celková výmera pozemku 917 m2. Zastavaná plocha 385 m2 Dispozícia Tento dom má v pôdoryse tvar pripomínajúci písmeno L. Skladá sa z troch nadzemných podlaží ( z toho je jedno podkrovné) a jedného podzemného podlažia. Pozdĺž prvého nadzemného podlažia sa nachádza pavlač a z prednej strany 2x balkón. Z podzemia je priechod k bazénovej hale. Lokalita Bytový dom sa nachádza na Kmeťovej ulici ktorá je vzdialená cca 800m od Hlavnej ulice. Táto časť mesta sa vyznačuje výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza mestský park, vlaková ako aj autobusová stanica, MHD, niekoľko obchodov ako aj vyššie spomenutá samotná Hlavná ulica. Využitie V súčasnosti má táto budova polyfunkčné využitie, keďže podkrovné priestory a časť prvého nadzemného podlažia slúžia na podnikateľské účely. Zvyšok tvorí rozsiahla samostatná bytová jednotka. Môj tip V tomto meštianskom dome vidím jednoznačne investičný potenciál. Či už na vybudovanie viacerých bytových jednotiek, alebo rozsiahlych kancelárskych priestorov. V minulosti bol tento dom využitý na oba z týchto vyššie spomenutých variantov. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 103327 Cena: 850000 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
Dom s 2 bytovými jednotkami a s priestorom na podnikanie v B
Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom rozdelený na dva byty s priestorom na podnikanie na prízemí. Dom stojí na pozemku s výmerou 774 m2 a má obytnú plochu 252 m2. Jedná sa o trojpodlažný rodinný dom (ľavá polovica dvojdomu), kde každé podlažie má plochu 84 m2. Na prízemí domu sa nachádza vstupná chodba, technická miestnosť s toaletou, drevené schodisko a samostatný 2-izbový byt, ktorý pozostáva z chodby, kúpeľne, kuchyne prepojenej s jedálňou a obývacou izbou, a nepriechodnej spálne. V podkroví domu sa nachádza 3-izbový byt s priestrannou vstupnou halou, obývacou izbou spojenou s kuchyňou, dvoma nepriechodnými spálňami, veľkou kúpeľňou a samostatným WC. Z rodičovskej spálne je výstup na zastrešený balkón. Tento byt sa momentálne prenajíma. V podzemnom podlaží sa nachádza veľká spoločenská miestnosť s barovým pultom, samostatná izba, kúpeľňa s toaletou, šatník a priestranný sklad, kde je nainštalovaný centrálny filter na vodu pre celý dom. Zo spoločenskej miestnosti je východ na rozsiahlu terasu v záhrade domu. Tento priestor ponúka rôzne využitie v oblasti podnikania v službách ( napr. kaderníctvo, kozmetika...), prípadne využitia ako kancelárske priestory. Súčasťou domu je aj veľká garáž so vstupom priamo do domu. Pred domom sú k dispozícii tri parkovacie miesta. Na pozemku sa tiež nachádza záhradný domček. Dom sa predáva aj so zariadením a vybavením, takže si nevyžaduje žiadne ďalšie investície. Vzhľadom na netradičnú dispozíciu má ponúkaná nehnuteľnosť mnohé možnosti využitia. Je vhodná na spolužitie dvojgeneračnej rodiny, prenájom časti domu, prípadne na podnikateľské účely v spodnom podzemnom podlaží. Dom bol skolaudovaný v roku 2014. Je postavený z tehly a má kvalitnú sedlovú strechu (zn. Bramac).  Tradičný vzhľad domu dopĺňa biela vonkajšia omietka zladená so štýlovými tmavozelenými vchodovými dverami a garážovou bránou. Všetky okná sú plastové v kombinácii tmavozelenej a bielej farby v exteriéri a čisto bielej farby v interiéri domu. Vnútorné omietky sú sadrové. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, plyn, kanalizácia) a zároveň má vlastnú studňu využívanú na závlahu záhrady. Dom má zabezpečenie kamerovým systémom. Pozemok je od cesty mierne svahovitý, no zvyšná časť pozemku za domom, kde sa nachádza záhrada je rovinatá. K domu vedie asfaltová príjazdová cesta. Pozemok je zo všetkých strán oplotený. Okolie domu a parkovacie miesta pred domom sú vyložené zámkovou dlažbou. Dom sa nachádza v centra obce Brestovany, ktorá je od Trnavy vzdialená 12 km. Obec Brestovany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci nájdete základnú školu, materskú škôlku, poštu, reštaurácie a potraviny. Ak hľadáte priestranný rodinný dom s kvalitným spracovaním bez ďalších veľkých úprav, radi Vám dohodneme obhliadku. Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@, tel.: Cena nehnuteľnos